Изиграха се мачовете от първия кръг  в  турнира по минифутбол на „Диана Кабел и Оптинет“. Получиха се няколко отлични сблъсъка ,в които   някои отбори демонстрираха изключително сериозен потенциал и това обещава интересен турнир.Ето и резултатите от първия кръг:

Предварителна група“В“:

Боец-Евротот-11:1- в този мач бойците се възплозваха по максимално добър начин от грешките на съперника,който има нужда да намери по-добър игрови облик,защото разполага с  нелоши изпълнители.Бойците определено  с оглед на показаното ще имат  амбицията да атакуват място поне в полуфиналите.

 

Силма60-Ветерани-5:2-получи се интересен сблъсък.Ветераните с куп звезди от миналите години в състава си трябваше да отстъпят на изключително ефективен съперник,в чийто редици се открои с голмайсторския си нюх Радо Паунов ,който записа хеттрик.Ветераните със сигурност ще показват тепърва  какво могат ,а с играта си Силма 60 даде още в първия кръг заявка за централна роля в турнира.

Предварителна група „А“:

Златен рог-Искра /Симеонова- получи се мач-трилър.И двата отбора бяха непримирими на терена ,водиха здрава,но коректна битка и след редица перипетии ,а и обрати резултатът е 3:3.И двата състава показа стойност и потенциал ,което  още отсега заплита много пъзела в тази група.

 

Щурмовик-“Джуниър Априлец“-3:2-опитният тим на щурмоваците не стигна лесно до този успех.Младоците от  Априлец демонстрираха качества и характер,трупат безценен опит ,а със сигурност имат качестватата да пренаредят пъзела в групата.

ПРОГРАМА ЗА ВТОРИ КРЪГ:

ГРУПА „А“:

НЕДЕЛЯ-9-ти ЮЛИ

19.30- Ветерани-Еврото

19.30-Силма60-Боец

 

ГРУПА „В“:

20.20-Щурмовик-Бар Сохо

20.20.-Искра/Симеоново-“Априлец“/ Джуниър

 

Запис на мачовете от първия кръг очаквайте  утре в канала на Ямбол Спорт: Линковете ще бъдат публикувани в сайта.Мачовете ще се завъртят и в програмата на ТВ“Диана“:

 

Tags

 

0 Коментари

Вие може да бъдете първия написал коментар.

Остави коментар