Както съобщихме и в другите материали , публикувани в сайта ни,  YAMBOLSPORT.NET прави своя рестарт,след като заради  субективни и обективни причини ,сайтът не беше  обновяван за малко повече от месец ,но вече отново сме на линия и ще ви правим съпричастни ,на  спортни вести от Ямбол и региона и съответно на успехите на ямболските спортисти и треньори.

Завъртяха се шампионатите по борба в различните възрастови групи.Много силни изяви регистрира на тепиха във Враца Симеон Сидерас от ямболския  клуб „Борба и самбо“.Възпитаникът на треньора Михаил Ангелов спечели републиканското първенство в категория до 48кг при  кадетите,което е голям успех за ямболската борба.За отбелязване са и още няколко класирания на ямболски борци. При мъжете ,на държавното в Сливен Йосиф Стоянов е пети в категорията си, а друг състезател от „Борба и самбо“-Александрин Георгиев е пети при юношите.

Медал спечелиха  и в другия ямболски клуб“Херкулес“-направи го вероника Стайкова в категория до 72 кг при жените,за отбелязване е и  осмото място при мъжете на съотборника и  Васил Стамов.

 

Tags

 

0 Коментари

Вие може да бъдете първия написал коментар.

Остави коментар