Както съобщихме и в другите материали , публикувани в сайта ни,  YAMBOLSPORT.NET прави своя рестарт,след като заради  субективни и обективни причини ,сайтът не беше  обновяван за малко повече от месец ,но вече отново сме на линия и ще ви правим съпричастни ,на  спортни вести от Ямбол и региона и съответно на успехите на ямболските спортисти и треньори.

Футболния ямбол1915 стартира подготовката си за пролетния дял на шампионата в югоизточната трета аматьорска футболна група на 9януари. Предвижда се  тренировките да протекат при домашни условия ,договарят се и контролни мачове .Все още няма официална информация за нови попълнения и относно селекцията.Очакванията са ,че ямболският тим ще съумее да изиграе добри мачове.Двубоите се подновяват на 18 февруари ,а Ямбол1915 ще домакинства на Димитровград 1947.Ямболският тим е на 11 тото място след есенните мачове с актив от 27 точки.Очакванията са съставът на младия наставник Иво Петков да съумее да подобри позицията си в класирането и  да бъде фактор през пролетния полусезон.

РЕМИ СРЕЩУ „РОЗИТЕ“

Футболистите   на Ямбол 1915 стартираха с равенство серията контроли преди подновяване на шампионата в югоизточната Трета аматьорска футболна група.В мача си срещу  силния тим на „Розова долина“ от Казанлък ,ямболските футболисти  завършват наравно-2:2. Розите повеждат в резултата,след това Ямбол1915 обръща мача до 2:1 с голове на новото попълнение Момчил Кузманов и Стоян Маринов.Розите  в крайна сметка възстановяват равенството. Показанато от ямболските момчета обнадеждава  на този етап на подготовката ,предстоят нови контроли ,в които  треньорът Петков и неговият щаб ще търсят оптимизирането на състава и  сработването на футболистите ,за да може Ямбол1915 да бъде сред факторите  в мачове  през  пролетния  полусезон  във В групата.

 

ЗАГУБА СРЕЩУ „ЗАГОРЕЦ“:

Футболистите на Ямбол 1915   загубиха втората си контрола от подготовката си за  пролетния дял на шампионата във В групата с 0:3 срещу „Загорец“ от Нова Загора. Ямболските футболисти също са имали на няколко пъти шансове да отбележат ,но са се разминали с гола.След като няколко ключови футболисти напуснаха ,сега треньорът Ивелин Петков и спортно-техническия щаб са изправени пред нелеката задача ,да сглобят в кратък срок боеспособен състав.

 

ЗАГУБА СРЕЩУ ВТОРОДИВИЗИОННИЯ „СОЗОПОЛ“:

Ямболските футболисти изиграха много добър мач срещу  втородивизионния Созопол.Въпреки ,че тимът бе лишен от услугите на доста от основните си футболисти,които пропуснаха  мача заради контузии или заболяване , „Ямбол 1915″ игра равностойно и загуби  заради доста наивно направена дузпа.Видя се ,че тимът   има потенциал от по-млади и и неопитни футболисти ,на които обаче също може да се разчита.Голът във вратата на Созопол реализира Патрик Попов,който определено има потенциал да води ямболската атака.

УТРЕ Е КОНТРОЛАТА СРЕЩУ СЛИВЕН

В събота от 14.00 часа е поредната контрола за ямболският тим-съперник ще бъде съставът на Сливен

 

Tags

 

0 Коментари

Вие може да бъдете първия написал коментар.

Остави коментар