Цялостно обновяване се прави  на спортния комплекс  до блок 27 в ж.к.“Златен рог“.Комплексът бе отдаден на концесия от общината на ФК“Ямбол1915“ и управата на футболния клуб предприе мащабните ремонтни дейности-изцяло  ще се поднови изкуствената тревна настилка ,като е поръчана  настилка ,отговаряща на всички изисквания на  международната футболна централа.Изцяло е сменено и  осветлението на   комплекса,което ще позволи пълноценни занимания и тренировки и през тъмните часове на денонощието.Предвижда се и изграждане на детска площадка,както и на други  инфраструктурни обекти.Правят се и  и още много подобрения по базата ,като амбицията е спортния комплекс да се  превърне в модерно спортно съоръжение ,което  да  предоставя перфектни условия за спортуване,не само за състезателите от школата на Ямбол1915 ,но и на любители -аматьори.Разчетът е до края на месеца да бъде монтирана изкуствената трева.

 

Tags

 

4 коментара

  1. Митко казва:

    Една трева сменят и голям ремонт.Защо не направиха ремонт на стадиона зад Шела? Защото Марка не му се дават толкова пари и използва приятелските отношения с кмета да му дадат всичко наготово !

  2. Атанас казва:

    Браво! Но терени с естествена трева са необходими- изкуствените не са подходящи за юноши и мъже

  3. Анонимен казва:

    Е като взеха всичко наготово, нека инвестират и те нещо! Все пак взеха работещ комплекс благодарение на близките отношение с кмета!

Остави коментар