Съставът на Екзекутор е поредния шампион в 11-тото първенство по минифутбол.Негови подгласници в класирането са Силма60 и Петкото.За отбелязване е ,че се получи куриоз-в последния кръг не се състояха мачовете-може би защото всичко бе предизвестено и не бе възможно разместване  в крайното класиране :

 

ЕТО И КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ:

1.Екзекутор                 21т.

2.Силма60                  18т.

3.Петкото                    12т.

4. Ген.Инзово              12т.

5. Африка                      9т.

6.ЛЯГалакси                 9т.

7.Джуниър                     3т.

8.Мищереците              0т.

В досегашната история на шампионата  по минифутбол на Ямбол са шампионската титла са печелили Ел Класик-4пъти, три пъти шампиони са Траките ,по един път шампиони са Братя Прошляк,Черните ангели,и Ген.Инзово .

 

Tags

 

4 коментара

  1. Иван казва:

    Г-н Колев наричате куриоз това ,че отборите не се явиха за мачовете си? Това е бойкот , за да се разбере ,че така не става. Някой пишат ,че не трябвало да има турнир , напротив турнир трябва да има и би трябвало с всяко издание да се надгражда и да се развива , а то запада и се получава отлив на желаещи да участват. Всички знаем защо!? Първо всички плащат еднаква такса и се очаква еднакво отношение от към организатори и съдии , а това го няма. В един отбор има ли от така наречените „звезди“ и си ги бутате , започна да се играе много груб футбол , а съдиите ги е страх да вдигат картони защото ще му наскачат или пък се познават и не санкционират грубите прояви.Това с бутането на дадени отбори много дразни , първо ги бутате за класиране , после пък програмата така се прави за да е удобна за някой отбори и като време да играят по-хладното и т.н. Преди имаше награждаване от първо до трето място.Сега давате една купичка за първо място и до там. Дайте Една купа и за феърплей, но насйтина на залсужил отбор.Наградете първия с един екип за мини футбол (10 бр. екипи) , наградете втория и третия освен с купа и медали с по една топка да им стане за спомен.Имате зад гърба си телевизия , спонсори , освен това се събира и такса.Качвайте програмата , резултатите и видеото още в началото на седмицата.Последните кръгове от повечето турнири дори не са качени.Вие поне ходите по към игрищата поразпитайте защо не искат да играят повечето хора на турнира. Ами повечето ще ви кажат ,че им е добре през седмицата да си ходят 2 пъти да си спортуват и нямат намерение да идват да си чупят краката и да хабят нерви на турнира , защото няма никакъв смисъл , едни и също хора се толерират постоянно.Нека сега шампиона да се радва на първото място , спечелено с 50% от мачовете служебно.Това да няма въобще мачове последния кръг където е награждаване , където е закриване е повече от обидно , а вие го пишете като куриоз.След последния кръг организирайте едно барбекю , вземете 2 каси бира да закриете сезона.Просто е срамно има отбор , който има шанс за третото място и не се явява последните 2 кръга да си изиграе мачовете , но може би и те са загубили интерес след като бяха порязани в 2 мача, става въпрос за отбора на Африка.Това не го пиша за да се заяждам , както виждате обидна дума не съм написал , това го пиша защото този турнир трябва да го има и да е празник за всички участници и зрители както беше преди няколко години.

  2. Анонимен казва:

    Най -добре ще е повече да няма турнир.

  3. Анонимен казва:

    Smeshna rabota.Zakrivai tyrnira.

Остави коментар