Утре/ събота-18.07.2020г,  в зала Диана стартира квалификационния баскетболен турнир за 13 годишни ,който ще излъчи още два отбора- финалисти за държавните финали за тази възрастова група.Заключителният турнир на държавното първенство-финалите,ще се проведат също в Ямбол в края на месеца.В събота от 10.00часа възпитаниците на Румен Шопов и Здравко Янчев излизат срещу Академик Бултекс от Пловдив,а следобед от 16.00часа играят срещу Шумен.В неделния ден  ямболската формация има нови два мача-от 13.00 срещу Спартак от Плевен и от 17.00 срещу Ънстопабъл от Добрич.Очакванията са малките ямболски баскетболисти да се представят на ниво и да успеят да вземат квота за участие в държавните финали.

 

 

8 коментара

 1. Анонимен казва:

  Яко хейт! Сега! За Стойо!!!

 2. ТУНДЖАНЕЦ казва:

  ЯМБОЛ ( до 19 години),ръководени от Стойчо Чолаков са новите шампиони на България! Честито драги съграждани!

 3. ТУНДЖАНЕЦ казва:

  Стига сте плюли . Точно този Стойчо Чолаков,днес 25 юли срази с отбора на нашият град–юноши до 19 години ,на които е тренер,считания за фаворит отбор на Черно море и то във Варна с цели 13 точки разлика. Важно е и това,че варненци са с година и шест месеца,по-голями и 8 см по-високи. Освен това са много по-едри и здрави. Това прави победата ни още по-категорична. Браво на Чолаков и неговите смели и технични момчета.

 4. Прртбебоакано казва:

  Стойо измисли covid19, виновен е че Бойко не си подава оставката, виновен е за глобалното затопляне, за дъждовете през целия юни,за изчезването на динозаврите… И най-вече е виновен за това, че извънземните още не са дошли на нашата планета!И само да допълня, че името ти тук не трябва да е оптимист,а анално податлив

 5. обективен казва:

  Браво на малките тигърчета и уникалния Здравко Янчев.
  За съжаление бездарника Стойо съсипа бъдещето на по-големите.Този човек е вреден за баскетбола и спорта въобще.

 6. ТУНДЖАНЕЦ казва:

  Днес играхме с Пловдив и Шумен. Без голямо напрежение,с тренировъчно темпо сразихме и двата отбора с много голяма разлика. Основните състезатели играха малко време ,за да обиграем резервите. Просто сме на много по-високо ниво от тези градове. Браво на нашите прекрасни баскетболисти!!! Благодарности и на Здравко Янчев и Румен Шопов ,за неуморната работа . Миналата година станаха шампиони,сега също трябва. Успех момчета. Ямбол се гордее с вас!!!

Остави коментар