Изиграха се срещите от два кръга на 11-тия шампионат по минифутбол.След два кръга може да се заключи ,че има няколко равностойни отбора,които ще се целят в отличията,които при това показват и добри игри.Има и  два по-неопитни отбора ,които обаче показватп подобряване на играта си.Всъщност двубоите на истината тепърва предстоят-има още пет кръга ,в които могат да бъдат поднесени изненади ,но основното е да се играе коректно и първенството да бъде празник за аматьожрския футбол в града ни.
Поглед към временното класиране в първенството по минифутбол след два изиграни кръга:
1.Силма60    2 2 0 0   10:0  6т.
2.Петкото    2 2 0 0    9:1  6т.
3.Екзекутор  2 2 0 0    5:1  6т.
4.Африка     2 1 0 1   15:8  3т.
5.ЛЯГалакси  2 1 0 1    4:2  3т.
6.Ген.Инзово 2 0 0 2    1:7  0т.
7.Джуниър    2 0 0 2    6:18 0т.
8.Мищереците 2 0 0 2    0:13 0т.

Програма за третия кръг:
ТРЕТИ кръг- 5-ти юли/неделя:
19.00- Джуниър- Мищереците
19.00-Ген.Инзово-Силма 60
20.00- Петкото-Африка
20.00-ЛЯГалакси-Екзекутор

 

Tags

 

32 коментара

 1. Фен казва:

  Силма без нито един футболист трудно ще спечели турнира а пък им остават и два трудни мача ще ги видим

 2. васко казва:

  В Петкото играят талантливи деца,които са надежда в бг футбола-Румен е титулярен втори нападател и талант на Славия-София,Влади е крило на Берое,Владимир играе в Нефтохимик,а Денис е защитник на Черноморец…но някои деца заминават тези дни в отборите си дни и Петкото ще играе с резерви-поради това нямат шанс..и все пак Румен и Влади блестят…Влади вероятно ще играе за мъжете на Ямбол,а Румен е сред надеждите на Венци Стефанов за трансфер…

 3. Митко казва:

  Извинявам се , ама само да попитам.На много от мачовете се спестяват картони.От началото на турнира са спестени 3 червени и 6-7 жълти На мача между Петкото и Африка , след като Тапата вкара гол си съблече тениската ЖЪЛТ картон не се ли показва в тази ситуация?

 4. Петкото казва:

  Петкото Шампиооооннн

 5. Анонимен казва:

  Хахахахаха силюата пак бие

 6. Rumen казва:

  Много време отделяте, на този глупак.Тя постъпката му беше красноречива олигофрен! Но малките найстина заслужават внимание Браво!)

 7. Ицакаа казва:

  Чух какво каза този Дилян ,на Пачев. Мисля че не го е обидил с нещо,но това че изблъска по този начин вратарчето да ме извинява,не е редно…..

 8. Анонимен казва:

  Има ги тези неща във футбола,не вярвам Дилян да е скачал на бой на Тапата.Преди години ,именно той му беше тренйора по фурбол.

 9. Ицакаа казва:

  Да последната минута при 3 на 2 за за Петкото техният вратар хвана топката при което онова момче от Африка Дилян се засили и го бутна ,при което той падна.И от там Пачев попита Дилян какво правиш,и така дилян налиташе бой….и донтам всичконсвърши,то май само комплекси избива тозу но кактони да е….та това беше , а аз бях зад вратата и трябва да ви кажа че от другото игрище мача се спря и дилян искара огромен късмет че не посегна повече!

 10. Митко казва:

  Някой може ли да напише какво точно се случи накрая на мача за да се стигне до скандали.

 11. Ицакаа казва:

  А и със такива мачове, раборатажв турнира се задълбочава,има интрига,но пай на фона се излиза организатпрската работа.Две топки ,и 12 потника мисля че не струват милиони…

 12. Ицакааа казва:

  Браво днес ми харесаха и мача на сСилма и тва между малките и Африка,накрая малко се пойзложиха но има го в спорта,малки малки колко да са малки тези деца на по 16 ,17 години и С Тапата,и Динко хич не са за отписване!

 13. Анонимен казва:

  Как свършиха силмата

 14. Христо казва:

  Тва Дилянчо,комплексарчо кой му е виновен,че неможе да играе, лесно е да се удари дете,ами Тапата трябваше да го издъни един път тва заешко сърце ,че да види как щяха да го налазят 20 души от съседноти игрище и публиката,ще бута детето какво му е виновно че е некадърник….

 15. Ивелин Ивков казва:

  Не им прави чест,на това момче,но иначе мача беше най хубавият от началото на турнира браво ,малките са супер с подкрепата на Тапата, и Дррменджиев днес дадоха юай заявка за първите места.

 16. Анонимен казва:

  Те хубаво хванаха самолета за Африка

 17. Ивелин Ивков казва:

  Там в отбора ма Африка днес ума едун химик Където меможе да спре топката, където бутна вратаря на Петкото,идкаю да го попитам ,толкова ли ти е капацитета ядно е че футбола ти е далеч ,но това дете е 10 години по малко от теб бе олигофрен.

 18. Анонимен казва:

  tez grobiqni afrika neska pak ska4at na boi na petkoto na pa4ev decata

 19. Гошо казва:

  Ммц-а се насира да пише коментари хахаха

 20. Анонимен казва:

  Най смешното ще е Екзекутор за се радват на купата с полувината мачове служебни

 21. Анонимен казва:

  Да футбола е мъжка игра но ЛЯГалакси ако не се явят на терена Екзекутор трябва да се отказват

  • Галакси казва:

   Ако се организирахме всички отбори да не се явяваме щеше да се съобразим,но никой не е казал така,че ние ще излезем на терена,но ако загрубеят много нещата ще напуснем терена без да доиграем мача.

   • Иво казва:

    Кой го е писал този коментар ?

   • Иво казва:

    Пред нас въобще не е стоял въпроса да не се явяваме за този мач , а и за който и да е друг.Въпреки ,че се събираме все по-трудно правим всичко възможно да играем.За 7 години до сега не е имало случай ,да не се явим и да загубим мач служебно.Нямаме нищо против ,който и да е отбор или пък да се страхуваме от някой ,че да се стига до дам да не играем.

 22. Анонимен казва:

  Какви служебни победи играят добре момчетата това е мъжка игра не за женчовци

 23. Анонимен казва:

  Със служебни победи ДА

 24. Анонимен казва:

  Екзекутор шампиони ще бъдат

Остави коментар