ШКОЛИТЕ НА ЯМБОЛСКИ ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ ОБЕДИНЯВАТ УСИЛИЯТА СИ,ЗА ДА ИЗГРАДЯТ  СИЛНИ И КОНКУРЕНТНИ ОТБОРИ ,А И ПО ТОЗИ НАЧИН ТАЛАНТИТЕ ДА ОСТАВАТ В РОДНИЯ ЯМБОЛ  И ДА РАСТАТ, И да СЕ РАЗВИВАТ В СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКО ОТНОШЕНИЕ В РОДНИЯ ГРАД.

ПОСТИГНАТО Е ПРИНЦИПНО СЪГЛАСИЕ МЕЖДУ ТРЕНЬОРИТЕ НА ФУТБОЛНА  АКЕДМИЯ „АРЕНА “ , ФК „ТРАКИЕЦ“ И ФК“ЯМБОЛ1915″.

ВСЪЩНОСТ РАЗВИТИЕ В ПОСОКА ОБЕДИНЕНИЕ Е ЗАЛЕГНАЛО И В СТРАТЕГИЯТА НА ОБЩИНА ЯМБОЛ ЗА РАЗВИТИЕ НА МЕСТНИЯ ФУТБОЛ.ОТ  ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО  ПОКАЗВАТ  ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЗИТИВНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СПОРТА ,А  ПОДДЪРЖАНЕТО И ПОДПОМАГАНЕТО НА ДЕТСКО-ЮНОШЕСКАТА ФУТБОЛНА ШКОЛА НА ГРАДА Е АНГАЖИМЕНТ ,НА КОЙТО   СЕ ГЛЕДА МНОГО СЕРИОЗНО И СЕ ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ,ЗА ДА МОГАТ ПОДРАСТВАЩИТЕ ДА ТРЕНИРАТ И ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ ПРИ МАКСИМАЛНО ДОБРИ УСЛОВИЯ.

НЕКА ПРИПОМНИМ ,ЧЕ ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО СЕ АНГАЖИРА И СЪС СЕРИОЗНО ПОДПОМАГАНЕ НА ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА МЪЖКА ГАРНИТУРА НА ФК“ЯМБОЛ1915″,КАТО ИДЕЯТА Е ЯМБОЛ ДА ИМА КОНКУРЕНТЕН МЪЖКИ ФУТБОЛЕН ТИМ,КОЙТО ДА РАДВА МНОГОБРОЙНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ИГРАТА.

ОТНОСНО ОБЕДИНЕНИЕТО НА ДЕТСКИТЕ ШКОЛИ -НЕЩАТА ИЗГЛЕЖДАТ  ОПТИМИСТИЧНО,ЗАЩОТО ПРИ ПО-ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА СЕЛЕКТИРАНЕ НА ГАРНИТУРИТЕ В РАЗЛИЧНИТЕ ВЪЗРАСТИ ЩЕ ИМА И ПОВЕЧЕ КВАЛИТЕТНОСТ НА ФОРМАЦИИТЕ.

ВИЗИРА СЕ УЧАСТИЕ НА ЯМБОЛСКИ СЕЛЕКЦИИ ВЪВ ВСИЧКИ ВЪЗРАСТОВИ ГРУПИ НА РЕГИОНАЛНИТЕ ПЪРВЕНСТВА ,А ЮНОШИТЕ СТАРША ВЪЗРАСТ  ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ ПОДВИЗАВАТ В  ОБЛАСТНАТА МЪЖКА ФУТБОЛНА ГРУПА.

КАТО ЦЯЛО  ВЕЩИ ФУТБОЛНИ ХОРА,А И  ХОРА ОТ СПОРТНАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ,  ОТЧИТАТ ,ЧЕ ТОВА Е ПОРЕДНИЯ  ПРАВИЛЕН ХОД ЗА РАЗВИТИЕ НА ЯМБОЛСКИЯ ФУТБОЛ.

ПРЕЗ УИКЕНДА СЕ ПРОВЕДЕ И КАСТИНГ ЗА МЛАДИТЕ ФУТБОЛИСТИ ОТ ШКОЛИТЕ НА „АРЕНА“ И „ТРАКИЕЦ“ ,ЗА ДА МОГАТ  ТРЕНЬОРИТЕ ДА ВИДЯТ КАЧЕСТВАТА НА МОМЧЕТАТА.

ПОДОБНИ ПРОЯВИ ВЕРОЯТНО ТЕПЪРВА ЩЕ ИМА ,А БЕЗ СЪМНЕНИЕ  ПО-ГОЛЯМАТА КОНКУРЕНЦИЯ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ИЗРАСТВАНЕ В СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИ АСПЕКТ И НА МЛАДИТЕ ФУТБОЛИСТИ.

 

Tags

 

28 коментара

 1. Анонимен казва:

  Май познах че псевдотрениорчетата ще почнат да се издават

  • АНОНИМЕН казва:

   Моля те напиши им имената,не се страхувай.ще видиш само какво ще
   им се случи.

 2. Анонимен казва:

  Нека хората, които са недоволни от таксите обединят усилия и организират школа, която да работи безплатно.

 3. БЪГО казва:

  Абе,ей момче!!!Какви сервитьорки, какви бири,какви сметки,ти добре ли си?Човека ти пиши за изграждане и създаване на качествени футболисти,които да са добри поне за ,,в“група,а не за селата в областа ви.В град Ямбол имате футболна база с тренировъчни игрища или доказани футболни треньори в изграждането на футболисти реализирали се във ,,в“ ,,втора лига или ефбет лига?Изглежда като ви се каже неудобната за вас истина,започвате да подскачате и обиждате.Напишете ми имената на някой добър фътболист играещ професионален футбол създаден в школата на град Ямбол!

  • Анонимен казва:

   А ти прочете ли какво съм написал?!!!Преди нямаше и това!!!Сега големи амбиции взехте да имате.Какви школи ми говориш,къде са,че не ги виждам в цяла България?Или ,ако знаеш ги питай каква е организацията им на работа и тогава коментирай!!И ще ти стане ясно къде няма такси и къде има и питай ,какви са(таксите)!?
   Чети по-внимателно и коментирай това,което е написано,а не какво си си намислил ти!!!Че ,аман от хора с мнение,ама без грам понятие

 4. А.М казва:

  Милеят за парите от такси

 5. Ивелин Ивков казва:

  Ако всички мислят за децата и тяхното развитие както Пачев, скоро в Ямбол ще има мъжки отбор с наши деца ,а е ясно че бесплатен обяд няма! Такси се взимат наваякъде така ,че не виждам нещо лошо в това да си плащаш за здеавето ма детето,и то синволично! УСПЕХ

  • анонимен казва:

   Скъпи ми Ивелин Ивков явно си отсъствал доста часове по граматика.В днешно време има много като ВАС г-н Ивков,неграмотни но иначе разбират от всичко и самочувствие до небето.Сега да ВИ ограмотя безплатно.а не бесплатно.Пише се символично от думата символ а не синволично.Ивелине да те попитам правиш ли разлика между тренировки за здравето на децата и тренировки за изграждане на качествен футболист който да се реализира в професионалния футбол?

   • Анонимен казва:

    Абе,ей момче!Май,на теб не ти е ясно какво е граматика,правопис ,правоговор!!!!Всичко го сложи под един знаменател!Какво искате от момчетата,без такси ли да работят или искаш безплатно,може би?!!!До скоро нямаше и това,ако си спомняш.За тези такси се работи повече от професоинално,а ако искаш много професионално ще ти се завие свят от такси,тогава.Аман от тая селяния в Ямбол!!30 лв не ви се дават,а ако седнеш ще изядеш и изпиеш сигурно 100лв.И ,не ти отговаря момчето с грешния правопис,а друг човекВземете се стегнете малко и започнете да си давате парите за ВАШИТЕ ДЕЦА,а не да се правиш велик на сервитьорката колко бири си изпил и каква сметка си направил.Разбра ли ме добре?Айде,чао и стига сте правили сметката на другите!!!

 6. Пачев казва:

  Момчета гледам ,че нещо се дразните от това обеденение. СПОКОЙНО то няма да струва и стотинка на общшинските пари за които се жалвате,а на двойна езда съм вече цял живот,и трябва да ви кажа ,че съм натрениран!!!!! Ако иска някой нека да дойде по цял ден да се пече на слънце,за без пари!!!! Аз не съм луд! И спрете да се занимавате с това кой калво прави,вземайте си редовно хапчетата и всичко ще е ок! И понеже все коментирате Такси,та Такси.Такси имаа на васякъде ! Ме виждам нрщо нередно да правим!

  • Атанас казва:

   Браво, имаше нужда от този коментар, за да запуши устите на многото разбирачи!!!

 7. Пачев казва:

  Момчета гледам ,че нещо се дразните от това обедение. СПОКОЙНО то няма да струва и стотинка на общшинските пари за които се жалвате,а на двойна езда съм вече цял живот,и трябва да ви кажа ,че съм натрениран!!!!! Ако иска някой нека да дойде по цял ден да се пече на слънце,за без пари!!!! Аз не съм луд! И спрете да се занимавате с това кой калво прави,вземайте си редовно хапчетата и всичко ще е ок! И понеже все коментирате Такси,та Такси.Такси имаа на васякъде ! Ме виждам нрщо нередно да правим!

 8. А.М казва:

  Пак кой пишел и кой не ,нали в сайта за това се влиза да си изразяваш мнението и да пишеш истината и когато е така, ТЯ не е удобна на някой и се почва ,много правилно ви е написано замислете се малко

 9. Атанас казва:

  Защо ли имам усещането, че един и същи човек си пише и сам си отговаря? За анонимния става въпрос.

  • Ши шиба казва:

   Лесно може да се провери от админа на сайта ама не вярвам да е само един.

 10. Анонимен казва:

  Школата ще издържа целия клуб нали сега се обедениха уж вместо някой от мислищете се за треньори физкултурници да прибират по 3-4 хиляди лева на месец да взимат примерно по 800 лева а другите да отиват в клуба за разходите на школата защото излиза че уж се оцединяваме ама оставяме малките футбол5-7-9 в Арена лапаме таксите и в Ямбол 1915 пак такси а клуба плаща разходите Пълно-Пълно и събота и неделя съдии пак лапане и кой ще води децата по мачовете.Прилъгаха това недоразумение което футбола му е тъмна Индия да е някакъв фактор в клуба така че това“Обединение“ няма да просъществува много дълго

 11. анонимен казва:

  НЕКА ПРИПОМНИМ ,ЧЕ ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО СЕ АНГАЖИРА И СЪС СЕРИОЗНО ПОДПОМАГАНЕ НА ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА МЪЖКА ГАРНИТУРА НА ФК“ЯМБОЛ1915″,КАТО ИДЕЯТА Е ЯМБОЛ ДА ИМА КОНКУРЕНТЕН МЪЖКИ ФУТБОЛЕН ТИМ,КОЙТО ДА РАДВА МНОГОБРОЙНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ИГРАТА.
  Г-н Колев,молим ВИ не заблуждавайте футболната общественост на града и не се подмазвайте на работодателя си.Обявената от общината субсидия за мъжкия футбол е 70 хил. лв.С тази сума ВИ гарантираме,че няма как да имаме КОНКУРЕНТЕН МЪЖКИ ФУТБОЛЕН ТИМ,КОЙТО ДА РАДВА МНОГОБРОЙНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ИГРАТА.Това е може би 40% от бюджета на отбор от ,,в“група ама не конкурентен а борещ се/както обикновено в последните години се случва с отбора/за оставане в групата.Така че нека бъдем по реални и точни.

 12. Анонимен казва:

  Miri6i Na laina tyka

 13. Анонимен казва:

  УЖ Обединение а Ямболския футбол, а малките остават във Арена и най-важното таксите се прибират и от Арената и от Ямбол 1915 които само ще плаща за транспорт,съдийски,лекар,екипировка демек някой хора ще станат чорбаджии на гърба на децата а нищо насреща някой ще ги попита ли какви лицензи притежават така наречените специалисти и в събота и неделя кой ще им води отборите на мачовете защото те са и действащи съдии и там има 1 и 2 областна група мъже,деца,младша и старша възраст и там бая келепир ама така ще е като в Ямбол няма ръководни кадри

 14. анонимен казва:

  пачев и стойков ще са на двойна езда.само да не ги заболят задниците.

 15. Анонимен казва:

  Означава , че ще лапаш……каквото си правил цял живот / шматка /

 16. Анонимен казва:

  С това се затрива футбола в града

 17. Анонимен казва:

  Ей сега някой от псевдо-специалистите ще се издадат

 18. Атанас казва:

  Успех!!! И дано скоро в мъжкия отбор влезат играчи от тази школа!!!

Остави коментар