Стартира 11-тото издание на шампионата по минифутбол за купата на „Диана Кабел ТВ“/“Оптинет“.Осем състава се включиха в надпреварата и по всички личи ,че предстоят доста интересни и оспорвани мачове  с оглед на равностойността на  доста отбори.Ето и резултатите от първия кръг:

Петкото-Ген.Инзово-4:1 -младата формация на Петкото спечели  срещу много корав съперник.Явно младоците натрупаха опит и самочувствие ,израстнаха и сега са един от съставите в турнира,с който всички трябва да се съобразяват .Присъствието на  опитния тодор Пачев в редиците им носи самочувствие на отбора.

Джуниър -ЛЯГалакси-0:4- в приятен за гледане мач ЛЯгалакси стигнаха  до победата над  оставилия добри впечатления отбор на Джуниър.
Силма 60-Мищереците-8:0-дебютантите от Мищереците не успяха да организират правилно играта си и логично попаднаха в капана на опитния тим на Силма60,който дава заявка за важна роля в турнира.

Екзекутор- Африка-2:1- с гол от пряк свободен удар в края Екзекутор спечели,а попадението на Гроздан бе неспасяемо.Иначе се получи здрав и нервен мач„.Африка имат много сериозен потенциал и бяха напълно равностойни на победителите.

Tags

 

20 коментара

 1. Анонимен казва:

  Петкото шампион

 2. Сотир казва:

  Кога ще качите мачовете ?

 3. Анонимен казва:

  Каква купа заслужено ще давате бе малоумници страхливи играйте мъжката срещу екзекутор и това е глупаци момчетата играят здраво и правилно сляпи ли сте

 4. Анонимен казва:

  te i bez tova 6tesa parvi

 5. Анонимен казва:

  tez afrika baq ritat

 6. Анонимен казва:

  neznam ama drugite otbori golqmo ritani gi 4aka sre6to tezi alfa

 7. Анонимен казва:

  Предлагам всички отбори да дадем служебно мачовете си срещу Екзекутор и да си вземат мечтаната купичка,а ние да си изиграем спокойно турнира.

 8. Иво казва:

  Не съм го писал този коментар аз.Отдавна казах на Колев да премахне това анонимно пписане , така всеки може да се пише с друго име и да ръси тъпотии.

 9. ИвоЛЯГалакси казва:

  Митио какво стана със видеото до кога да те чакаме хайде малко по сереозно

  • Анонимен казва:

   За къде бързаш е изтръпнал ! Искаш да гледаш как си бил децата ли комплекс ? Още един мач да вземете наййййй-много и после ставате КРУША

   • Иво казва:

    Пич , аз ако искам да кажа нещо на Колев ще му го кажа лично , а не тук да драскам.Първо въобще не ме интересува видеото , второ ние не играем за точки или класиране.Някой анонимник е писал от мое име и ти веднага обиждаш.Иначе му благодаря ,че първо за мен се е сетил и се представя от мое име :)

Остави коментар