Мачовете от  третия ешелон на българския футбол,както и двубоите от областните мъжки футболни групи и срещите при подстрващите в страната се отглагат до второ нареждане.Така   футболистите на Ямбол1915 ,отборите от А и Б областните мъжки футболни групи ,както и юношеските и  детските формации на клубовете от региона  няма да провеждат срещи от спортния календар.Мачовете ще се подновят след отпадане на забраната.Най-важно е здравето на футболистите ,официалните лица и феновете. Ето и официалното писмо от Зоналния съвет на БФС-Пловдив:

Във връзка с обстановката в страната и решенията на Министъра на здравеопазването, в следствие на писмо № I-5-128 от 9.03.2020 г. на Антон Попов, зам.-изпълнителен директор на БФС, бе решено:Всички администрирани от ЗС на БФС – Пловдив срещи се отлагат до второ нареждане, съобразно ситуацията в страната и решенията на Националния оперативен щаб.

Това важи за мачовете в Трета лига – Югоизточна група, „А“ и „Б“ областните групи за мъже, зоналните групи за деца и юноши, областните групи за деца и юноши, групите във Футбол 5, Футбол 7 и Футбол 9, женския футбол, срещите по футзал, ученическите първенства и др.
След отпадане на забраната за провеждане на футболни срещи, първенствата ще продължат според предварително обявените програми, а отложените кръгове ще се изиграят след последните по програма кръгове или за тях ще се търсят допълнителни възможности за вмъкване в предварително обявените програми.

Tags

 

10 коментара

 1. Анонимен казва:

  Какво става с “ Ямбол “ 1915? Ще има ли някаква селекция и какви ще са целите от тук нататък?

 2. Анонимен казва:

  Кои първенства? Първенствата в аматьорския футбол са прекратени и няма да се доиграват! Ямбол остава в трета лига!

 3. аНоНиМеН казва:

  Нещо за първенствата не се ли чува ще има ли няма ли да има ? Има си и време и всичко

 4. Анонимен казва:

  А Каменец щели да играят бараж за влизане в трета лига,така пише

 5. Анонимен казва:

  Сезонът приключи,класирането става окончателно

 6. Анонимен казва:

  А сега стана интересно оставаме в групата и спестихме парите от неиграния полусезон сега ще ги добавим към тези за следващия сезон и ще атакуваме Б група

 7. Анонимен казва:

  Ямбол остава няма изпадащи

 8. Анонимен казва:

  Бъдете ЗДРАВИ и се пазете! Последно, има ли шанс Ямбол да изпадне!

 9. Анонимен казва:

  Здравейте. Колко много време никой не е писал обидни и злобни коментари. Дано да се довърши полусезона в областнитите и В група , макар това да е много малко вероятно.Бъдете здрави и се пазете!

Остави коментар