Турнирът бе най-оспорван от всички издания до момента.След страхотна въртележка три отбора завършиха с еднакъв точков актив.В крайна сметка тимът на Бар Сохо бе с най-добри показатели и записа името си в деветгодишната история на турнира като победител.Другите два състава,които финишираха с еднакъв брой точки с победителя са ЛЯГалакси-втори в класирането и Силма60-трети.Четвърти в класирането е отборът на Голдърс ,а пети финишира тима на Джуниор.Организаторите изказват благодарности към всички участващи отбори,които сътвориха едно от най-качествените и най-коректното до момента състезание в историята на състезанието.

 

 

Tags

 

19 коментара

 1. Анонимен казва:

  Мачовете от последния кръг явно нямат намерение да ги качат..

 2. Анонимен казва:

  Кога най-накрая ще бъде качен мачът?

 3. Колев казва:

  Турнир повече няма да има. Най накрая Муцо стана шампион и закривам турнира Диана кабел.

 4. Муцо казва:

  Ей много ма кефите.Нали знаете че лоша реклама няма. Ма не се претиснявайте до 60 години ще ви бъда в устите.

 5. Анонимен казва:

  Стига сте ни занимавали с тоя комплексиран палячо муцо. Лятото видяхте какво направиха на нашия мач.То не е само този мач , няма мач в който да не се скарат с някой и да няма напрежение.Отакто се появи и взе да избива комплекси турнира замря.

 6. Анонимен казва:

  Zashto ne otidohte da igraete togava be futbolistcheta? Muco na vseki turnir e tam, bie vsichki otbori i poslednite 6 turnira e bil 2ri, znachi e po dobre ot 9/10 ot vas. Na 50 godini e choveka. Samo admiracii za Muco,Kalev i vsichki ostanali koito hodqt da igraqt na tiq godini

  • Анонимен казва:

   Не ми ги хвали и не ми давай пример с тия двамата противняци.

  • Анонимен казва:

   Точно заради такива комплексари и простаци останалите отбори не се записахме и няма и да участваме повече на този турнир.

  • Анонимен казва:

   И мене да ми бият като магаре тез двети пенсии няма да искам да играя.

   • Анонимен казва:

    Кой са били като магаре хаха, те тия двамата са пълнеж младите момчета играят, а що се отнася за това ,че са на повече години никой не ги обижда нека да са живи и здрави и още много години да играят. Става въпрос ,че по душа и характер са ужасни и противни.

 7. Анонимен казва:

  То завистта е голяма работа

 8. Анонимен казва:

  турнирът продължи три седмици и отборите изиграха по четири мача,което е добре-хубаво и коректно състезание

 9. Иидд казва:

  Силен турнир,браво!

 10. Absurt казва:

  Hahaha dobrw kazano na muco detskata mwchta

 11. Анонимен казва:

  Тоя с шапката е пълен отврат!

 12. Курти казва:

  Бреее кога почна тоя турнир че вече и свърши… но нищо поне детската мечта на муцо да вдигне купа най накрая вече е факт..честито

Остави коментар