Утре предстоят мачовете от втория кръг на шампионата по футзал.С оглед на показанато в първия кръг от отборите можем да очакваме интересни и приятни за гледане мачовете,които отново ще минат под знака на феърплея.Ето и програмата за двубоите:

19-ти януари 2020/неделя:

12.00-ЛЯГалакси-Джуниър1915

13.00-Бар Сохо-Силма60

14.00-ЛЯГалакси-Голдърс

Двубоите се играят в спортния комплекс на  Факултет техника и технологии

По-долу на указаните линкове може да гледате пълния запис на мачовете от първия кръг на шампионата:

ЛЯГалакси-Силма 60-https://youtu.be/VUc0FQ8Jf5w

Бар Сохо-Голдърс-  https://youtu.be/RpVPsSFoaC8

Джуниър1915- Силма60-  https://youtu.be/4yzXFXPKfy0

 

 

Tags

 

7 коментара

  1. Анонимен казва:

    Как вървят нещата с турнира ? Резултати и класиране ? Като гледам отборите ми става ясно ,че Сохо няма кой да ги бие и ще завършат първи.Може би за второто и третото място ще спорят Силма ,Галакси и Голдърс , а Джуниър предполагам ,че са юноши на Ямбол и като гледам първия мач са паднали с ралзика.

  2. Анонимен казва:

    Силма шампиони!

  3. Анонимен казва:

    абсолютно съм съгласен-коректно ,приятно ,за удоволствие.Колкото до това ,че доста отбори ги няма-ами нормално-попрехвърлиха годините.Лошото е ,„е има много малко млади момчета ,които да искат да се включат.Иначе в залата на колежа е ок.Браво на организаторите.
    И наистина когато ги няма един малък брой комплексари -се получава много приятно състезание

  4. Анонимен казва:

    Турнира е без конкуренция бар сохо шампион!

  5. Анонимен казва:

    Найстина скоро не е имало толкова коректни мачове.Гледах мачовете в ютуб и ми направи много добро впечатление. Няма рогачи , няма обиди няма напрежение хората си правят кефа. Поздравления за отборите , които се включиха и за организаторите защото нещата излгеждат добре.Ами то по-добре да са по-малко отбори ама да не избиват комплекси и да развалят удовослтвието на всички останали. Накрая какво се получи? Много отбори се разтуриха , което не е изненадващо.Всичко което е създадено изкуственно така се получава.Имаше хора във всяко издание на турнира бяха в различни отбори правеха се гръмки трансфери като си мислиха ,че ще покоряват шампионска лига и сега ги няма никъде.

Остави коментар