Стартира деветото издание на шампионата по футзал на Ямбол.Пет отбора стартират в турнира и показаното от тях в първия кръг заслужава само адмирации-игра се качествен ,атрактивен и коректен футбол.Ето и резултати от първия кръг:

ЛЯГалакси-Силма 60-7:4- отличен мач между можещи отбори.Галактикосите обаче бяха по-точни в завършващата фаза,а  шеметното им начало в мача реши изхода на двубоя.

Бар Сохо-Голдърс-14:3- барманите  правят сериозна заявка за централна роля в турнира,но това е нормално с оглед на изключително сериозната им селекция.Голдърсите със сигурност не бива да бъдат подценявани-могат да изненадат всеки ,който ги подцени

Силма 60-Джуниър-11:5-строителите спечелиха срещу младата формация ,но това  не стана лесно.Младоците  имат безспорни качества.

Пълен запис на срещите гледайте утре/понеделник от 14.00 часа в програмата на ТВ“Диана“, а повторения както следва:

-понеделник от 22.30-ЛЯГалакси-Силма60

-вторник от 22.30-Бар Сохо-Голдърс

-сряда от 22.30-Силма60-Джуниър

Tags

 

14 коментара

  1. Сотир казва:

    Ще има ли запис от мачовете ?

  2. Анонимен казва:

    Сохото трябва да станат първи иначе ще набият всички играчи от всички отбори и ще си откраднат титлата затова внимавайте

  3. Анонимен казва:

    Tozi hristo vuobshte da ne hodi, pavel se spravq chudesno na negovo mqsto

  4. Анонимен казва:

    Ако турнира беше почнал към 10декември отборите щяха да са поне 10.

  5. Анонимен казва:

    Формата какъв е 4+1 или 5+1

  6. Анонимен казва:

    Това което се играе няма нищо общо с футзала. Пуснете си мачове по футзал в ютуб и вижте какво представлява този спорт. тука при нас тропат на тия дъски като коне и се блъскат и ритат.Няма една атака на един отбор в която да няма нарушение , но в повечето случай то не се свири и се губи красотата на футзала. Пробелам идва и от съдийте който трябва да изчистят мачовете от грубости. Правете разлика господа футбола на село където свирите и този в залата са различна материя. Футзала е красив , динамичен , атрактивен. Фаловете във футзала се свирят почти като при баскетбола , за най-малкото нарушение се свири фал.

  7. Анонимен казва:

    По голяма пародия не е имало от както съществува турнира , но нека и муцо веднъж да стане първи :D

    • Анонимен казва:

      Muco e staval purvi, oshte pri purvite organizirani turniri, taka che imaite uvajenie kum choveka, na 50 godini produljava da igrae i da vi bie

      • Анонимен казва:

        А замисляте ли се ,че на всички им писна от подкрепянето на този и оня , неспазването на наредбите и т.н. В момента отбора на муцо не трябва дори да участва на турнира , би трябвало да има забрана. А то след оня мач с Траките където всички видяха какво се случи на следващия мач нито наказания , нищо.. продължиха да си играят безнаказано.. после се чудите защо нямало отбри и защо интереса е почти нулев.Репутацията на турнира се срина тотално. И сега вместо да има поне 15 отбора и да стане един силен и интересен турнир хората предпопичата да си седят вкъщи и да не хабят нерви и пари защото реултата е един и същ всеки път.

        • Анонимен казва:

          Абе Мишо ти къде си видял някой състезатели да се сбият и после да наказват отборите.

          • Анонимен казва:

            Абе разбирач , освен че се сбиха напуснаха терена 6-7 мин. преди последния съдийски сигнал. Спомни си с Литекс какво се случи. Ама то остави отбора дори човека предизвикал тези грозни сцени продължи да си играе в следващите мачове. Хората им писна от тази пародия така че на следващия турнир муцо да прави 2 отбора и да си играят помежду си защото други няма да има.

        • Анонимен казва:

          Те играят с лиценза на друг отбор.

  8. Анонимен казва:

    Голдърсите със силна селекция

Остави коментар