Тази вечер баскетболистите на Ямбол излизат в много важен мач от първенството на НБЛ -предстои им домакинство срещу бургаския Черноморец.В момента Ямбол заема еднолично последното място във временното класиране на елита и срещу бургазлии ще се търси победа на всяка цена ,за да може отборът да подобри позициите си преди третото завъртане в шампионата.Очаква се феновете да оценят колко важен е този двубой ,да разберат нуждата от подкрепа и да са на трибуните ,за да импулсират своя любим тим.В състава има и проблем- изгряващата звезда на българския баскетбол-Александър Матушев е с контузия и ще пропусне поне месец от първенството.И още няколко играчи имат здравословни проблеми ,но очакванията са ,че те ще бъдат на линия за битката с бургазлии.

В този мач Ямбол ще играе под ръководството на новия си треньор Тони Дечев.

Дечев е с много опит като треньор,стигал е  до върховете в страната -три пъти е извеждал Лукойл Акадземик до шампионската титла,има отличия и с други отбори,печелил е и Балканската лига ,а има значителен опит и в националните отбори за различните възрастови групи.

Дечев пое поста непосредствено след провеждане на Общото събрание на клуба ,където бе избран нов председател на управителния съвет-Христо Христов .

Завършваме с един призив от официалната фейсбук страница на клуба:
„В този мач нашите момчета имат нужда от нас-техните верни привържениците. Нека дадем нашата подкрепа на отбора, както само ние можем и сме го правили многократно през годините. За едно ново начало, за един нов Ямбол!!
Единичната цена на билета за баскетболните мачове остава 3 лева, но всеки от вас, ако има възможност и желание може да закупи повече от един билет. Така ще подпомогнем клуба, на който настоящото финансово състояние никак не е завидно.“

Ние от Ямболспорт се присъединяваме към този призив-нека покажем отношение и  лоялност.Ще бъдем силни ,само когато сме единни!

Всички на мач!

 

Tags

 

6 коментара

  1. Анонимен казва:

    Хубаво е управителния съвет да помогнат финансово на отбора,а не обикновените граждани.За какво са да красят с физиономиите си ложата ли???

  2. 123 казва:

    Понасъбраха се хора, получи се дерби, но доста слаб мач, усеща се, че е дербито на дъното на таблицата…
    И точно Цинцарски да ударите в главата с това шише… няма да стигнат парите от билетите да се платят глобите пак… после да сме купували кой колкото се може билети повече…

  3. ТУНДЖАНЕЦ казва:

    Нов тренер и първа победа за него. Какво по-добре от това. Значи не зависело само от състезателите,а и от това,кой ги води. Успехи за ЯМБОЛ и новия тренер и занапред.

  4. Анонимен казва:

    18.00 chasa

  5. Анонимен казва:

    В колко започва

Остави коментар