Баскетболистите на Ямбол записаха поредна загуба в първенството на НБЛ. В зала Диана в  оспорван мач те отстъпиха на младата формация на столичния Акадсемик с 83:84.Гостите  взеха важна за тях победа ,а Ямбол твърдо се закова на последното място в класирането на  елита.Светлина за ямболските фенове идва от набиращия скорост  талант  Александър Матушев,който  показва  ,че има много сериозен потенциал   и може да бъдеу причислен към откритията на сезона на НБЛ. Анализ на мача   ще покаже ,че и Ямбол имаше шанса да спечели ,но  гостите стигнаха до успеха ,заради по-добри показатели и това е логиката на играта.

Непременно трябва да отбележим ,че ямболлията Андрей Иванов игра много силно за столичани и показа ,че е узрял да  води към успехи съотборниците си.

Третото е ,че  в НБЛ   през тази година има изпадащ отбор и много ни се ще Ямбол да не  бъде  сред  групата  застрашени от изпадане отбори.За да се измъкне от тази група обаче  ще бъде много трудно ,с оглед на показваното на терена .Остава надеждата за по-добри и  победни следващи мачове-ц

 

 

Tags

 

4 коментара

  1. Анонимен казва:

    Ама хайде да не се базикаме нов треньор кой синковеца.Стар бардак с нови ….. не се прави

  2. ТУНДЖАНЕЦ казва:

    Време е за нов тренер. Този е от много време.

  3. fen казва:

    ostafka na 4olaka

  4. Анонимен казва:

    Какъв е този “анализ на мача” и кой точно компонент го показва Митко ?

Остави коментар