Изиграха се мачовете от втория кръг на шампионата по минифутбол.Ето и резултатите от кръга:

Язаки-Каргонь -0:4-двубоят  бе много приятен за гледане.Язаки опонираха успешно в доста периоди от мача на силния съперник,като пропуснаха и няколко отлични шанса за отбелязване на гол.Коретният тон на мача и показаното спортсменство от отборите заслужават само аплаузи.

Траките-Голдърс-4:2-шампионите трябваше да положат много усилия ,за да стигнат до успеха.Голдърсите за пореден път демонстрираха умения и класа  и само респект за тях.Траките продължават  да показват ,че единствената алтернатива за тях в турнира ще бъде само защитата на титлата.

Златен рог-Олимпия Фитнес-3:0 /служебен резултат

Екзекутор-ЛЯГалакси-4:3-получи се изключително оспорван мач,който бе и много коректен .Двата отбора направиха качествен сблъсък ,от който спечели ямболския минифутбол.Хубав мач-поздравления и за двата отбора.Екзекуторите имаха повече шанс и спечелиха срещу силен и опасен съперник.

 

Tags

 

6 коментара

  1. Анонимен казва:

    трима футболиста Гената,Ицо,Данчо не играят за отбора ,нормално е да се намерят момчета на тяхното място да играят заТраките.Проблем ли ти е на теб

  2. Анонимен казва:

    Няма кой да спре Траките с тази селекция. Три класи над миналата година са.

    • Анонимен казва:

      Е и?

    • Анонимен казва:

      Най-безинтересния отбор.Всяка година се чудят кой да извикат само и само да се доберат до първото място , то се губи смисъла на всичко. На фона на останалите отбори е ясно ,че ще станат първи.В неделя Голдърс бяха по-интересния отбор, от години си играят едни и същи момчета и като постигнат нещо това се оценя ,такива отбори заслужават уважение.

      • Анонимен казва:

        ще се наложи да се поизпотят здраво това лято защото муцо иска да седне на трона

  3. Анонимен казва:

    Олимпия фитнес ще продължат ли участие в турнира.

Остави коментар