Стартира десетото издание на шампионата по минифутбол .Още в първия кръг се видя ,че има страхотни отбори ,които със сигурност ще направят вълнуваща надпреварата.Ето и резултатите от първия кръг в Турнира:

Златен рог-Траките-1:6-и двата отбора са стойностни,но двукратните шампиони от Траките вкарват положенията си,а Златен рог трудно опонираше,въпреки ,че има качествени състезатели в състава си и явно тепърва ще търси печелившия си облик

Силма 60-ЛЯГалакси-5:3-строителите трябваше да положат максимум усилия ,за да стигнат до успеха.За двата отбора само адмирации за добрата игра

Екзекутор-Язаки-5:1-коравия състав на екзекуторите тръгна с победа,но със сигурност Язаки вадят може би най-добрия си състав в турнирите досега.Момчета ,които като се обиграят със сигурност ще препънат някой от фаворитите.

Олимпия Фитнес-Бар Сохо-2:8-баровците от Сохо демонстрираха убийствена скорост и комбинативност в атака и дадоха категорична заявка за централна роля в битката за титлата.Фитнес Олимпия не бива да бъдат отписвани-състав ,който може да играе добър футбол и който със сигурност ще бъде труднопреодолим за всеки съперник.

Голдерс-Каргонъ-1:2-каргонлии стигнаха до много трудна победа срещу корав и добре подреден съперник.Стана хубав и качествен мач.

Ето и програмата за втория кръг:

 

Неделя-16-ти юни:

 

19.00 -Язаки-Каргонь

 

19.00-Траките-Голдърс

 

19.45-Златен рог-Олимпия Фитнес

 

19.45-Екзекутор-ЛЯГалакси

 

 

Tags

 

13 коментара

 1. ЛЯГалакси казва:

  Ако не качиш видеото от 1вия кръг тая седмица няма да ти плаштаме

  • Анонимен казва:

   Добре като искаш да ти го качи защо не пишеш от твое име, а изпозлваш името на друг отбор?Не е коректно към отбора на Галакси да изпозлваш тяхното име защото ти нямаш доблестта да го напишеш от твоето.

  • Анонимен казва:

   Ей педераст кой си бе мишко,едва ли някой от Галакси го е писал. Ти дори името на отбора си объркал бе помияр.

 2. Анонимен казва:

  Видео Митко

 3. Анонимен казва:

  Какъв е проблема да има отложени мачове? Щом двата отбора са съгласни , дори и през седмицата да е ще си го изиграят мача.Някой хора много на сериозно се взимат , голямо избиване на комплекси става на тези мачове .. Нормално е да се случи в някой отбор повечето момчета да са заети или да пътуват някъде и когато другия отбор няма нищо пр0тив да се отложи мача и ще си го изиграят. В окръжните групи , както и в първенствата по мини-футбол и футзал на всякъде има точка в наредбата , където даден отбор има право да отложи до 2 мача.

  • смях казва:

   абе въшкар дай тогава мачовете да се играят кой когато си пойска вторник сряда четвъртък ! Не ми се обяснявай със тази умряла наредба която никой не спазва , щом всички играят в неделя нетрябва да има компромиси ! затова нямаме оправия българия няма закони !
   Америка 350 милиона със железни закони едвам ги оправят а тук 5 милиона пълен хаос

   • Анонимен казва:

    Ти с това възпитание за каква Америка пишеш? Целия ти коментар е изпълнен със злоба.Вие вместо да се радвате че хората правят нещо и да го оценяте вие го обръщате на избиване на компекси. Всичко е на аматьорско ниво и е нормално да се случи да отсъстват в даден момент по-голяма част от даден отбор.Защо да няма право поне на едно отлагане.Ако и другия отбор нямат нищо против не виждам какъв е проблема.Найстина някой хора много на сериозно се вземат, Колев да ви два купата още в началото и да мирясате.

    • Анонимен казва:

     ей урина събирайте се там лайки на кабата и си отлагайте колкото искате , даже и картонени медали си направете но тук трябва да се пази някакво ниво ПОДМЕТКА

     • Анонимен казва:

      Защо всяка втора дума ти е обида ? Аз никъде не видях някой теб да те обижда или в някой коментар въобще да се заяждат с теб.Картонени медали хах накрая на турнира, ако искаш ще ти запазим един да имаш за спомен.

      • шампион по чилик казва:

       какво ще ми запазиш ти бе боза ? кракатати
       криви като на юрдек но иначе футболен анализатор го раздаваш бай селооооо тва да не ти е като да пасеш патките в калчево

 4. пак се почва казва:

  силмата пак ли си отлагат мач ? трябва да премахнете тези отлагания , затова отборите трябва да имат широки състави а не когато бай хуй го няма и цял кръг да се пропуска

Остави коментар