Борислава Кунчева от Ямбол направи впечатляващо представяне в много силния турнир „Пловдив“ ,който е и квалификация за определяне на съставите на националните  отбори за балкански и европейски първенства.Борислава ,която тренира в ямболския фитнес“Олимпия“ се представи блестящо в категория бикини -над 169 и бе с класа над съперничките.В този турнир тя донесе титлата за старозагорския клуб „Кобра“.

Друг  състезател ,който също тренира във фитнес“Олимпия“-ямболлията Даниел Трендафилов стана втори  в категория до 100 – в бодибилдинг надпреварата ,като според познавачи  му е прилягало и първото място.

Същевременно  продължава доминацията на ямболлията Пламен Хандъров в  класическия културизъм в Обединеното кралство-преди дни Хандъров спечели титла  в   тежкото първенство на югоизточна Британия ,взе и квота за шампионата на Великобритания ,а с  демонстрираната форма отново дава заявка за шампионска титла на  острова в своята категория.

Tags

 

2 коментара

  1. Анонимен казва:

    Браво на Трендафилов-страхотна форма-върви напред това момче,гледах го и на турнира -беше си за първи.Борислава е суперкласа.
    За Хандърчето само респект-много е голям

  2. Иван маистора казва:

    Поздрави за всички наши Ямболски състезатели по културизъм и фитнес свалям ви шапка това за мен е може би най трудния спорт браво браво браво прекрасни сте

Остави коментар