Изиграха се мачовете от шестия кръг на първенството по футзал.Очакванията зяа интересни и оспорвани мачове се оправдаха -ето и резултатите от кръга:

Ла фурия-Силма60-6:5-стана страхотен мач,като шансът бе на страната на фуриите,а строителите доказаха за пореден път ,че са изключително корав съперник.

Екзекутор-Голдърс-5:4-голдърсите здраво опонираха на шампионите и при повече шанс можеха да стигнат и до точката

Силма60-Язаки-8:2-заслужена победа за по-добрият и опитен тим.За отбелзване е ,че Язаки не стояха лошо на терена и направиха някойи доста хубави неща.

Олд таун-Симеоново-10:2-лидерите  съумяха да наложат стила си и спечелиха с разлика.симеоново опонираха равностойно в първите десет минути ,след това обаче  Олд таун пое инициативата и контролираше развоя на мача.

 

ЛЯГалакси-Каргонь-3:6-каргонци влязоха доста нервно в мача и в няколко ситуации имаха доста твърди  влизания.В крайна сметка реферът Араванов овладя нервите .каргонь спечели с по-добра тактика и реализиране на ситуациите.галактикосите отново играха добре ,но не им спореше в организацията и  определено в този мач подцениха    играта във фаза защита

 

Tags

 

0 Коментари

Вие може да бъдете първия написал коментар.

Остави коментар