Изиграха се мачовете от третия кръг в шампионата по футзал .Очакванията за интересни и оспорвани битки се оправдаха.Ето и резултатите:

Петкото-Силма60-8:8-очакванията ,че строителите ще бият младоците не се оправдаха.Петкото набират самочувствие и  постепенно се превръщат в добър турнирен боец.Силма 60 е  един от най- сериозните  участници в нашите турнири и в този   мач също игра добре ,но може би шансът не бе на тяхна страна,а за младоците от Петкото само адмирации.

 

Олд таун-Каргонь-6:6- в мача ,изпълнен с куп обрати  ,не бе излъчен победител.Двубоят бе изключително оспорван  и  на моменти  по терена хвърчаха искри.Равенството едва ли удовлетворява  обаче високите амбиции и на двата състава.За момчетата от двете селекции само аплаузи.

 

Екзекутор-Симеоново-6:4-екзекуторите  вървят  уверено в турнира досега.Нормално е-те отстояват шампионската си титла.Симеоновци отново показаха ,че са много силен тим.мачът би бил украшение на всеки футзал турнир.

 

ЛЯГалакси-Голдърс-7:2-младата формация  на галактикосите записаха победа срещу голдерсите,които в този мач не успяха да покажат най-доброто от потенциала си.

Язаки-Ла фурия-0:3/ служебно

 

Следващия кръг  от футзалшампионата ще бъде на  06.01.2019та година.Програмата за оставащите кръгове ще бъде публикувана до петък в сайта.

 

 

Tags

 

0 Коментари

Вие може да бъдете първия написал коментар.

Остави коментар