От днес стартира шампионата в областнвата футболна надпревара при мъжете.През дните на този уикенд предстояат мачовете  в Б селската футболна група ,а от следващата седмица стартира и керванът в А областната.Ямбол продължава да е регионът с много отбори и всички това говори за голям интерес и любов към великата футболна игра.На всички отбори пожелаваме да нямат контузии и да завършат шампионата  живи и здрави и както се казва нека по-добрия побеждава.Ето и програмата за  първия кръг при мъжете в Б областната мъжка футболна група:

ФК“Ударник“ – Иречеково 09-09-2018  17:00 ФК“Изгрев“ – Меден кладенец
ФК“Априлец Бояджик-2017″ – Бояджик 08-09-2018  17:00 ФК“Бакаджик“ – Войника
ФК“Кабиле“ – Кабиле 08-09-2018  17:30 ФК“Бояново-2012″ – Бояново, Ямб.
ФК „Безмер“ – Безмер, Ямб. 09-09-2018  17:00 ФК“Партизан“ – Скалица
ФК“Бакаджик“ – Чарган 09-09-2018  17:00 ФК“ИНДЖЕ“ – Победа, Ямб.
ФК „Тунджа 2006″ – Тенево 09-09-2018  17:00 ФК“Стефан Караджа“ – Хаджидимитрово, Ямб.

 

 

 

12 коментара

 1. Анонимен казва:

  Марата да ти си зашие чорапа ! да се приведе в ред-уж старо куче пък,хаха

 2. до разбирача казва:

  кабиле се разпаднаха и играят само с местни и резерви от миналия сезон , това е до разбирача кадето е писал че са запазили състава си. Много от момчетата се пръснаха по отборите с А група

 3. Анонимен казва:

  Ти се поинтересувай малко и ще разбереш че Гонзо и Янко селектират отбора на Хаджидимитрово на барчето пред блока с чаша във ръка

 4. Анонимен казва:

  Kvo tenevo kva selekciq na gonzo..kvi gluposti pishesh be kreten.kvo opshto ima gonzo s magareto.za poreden pat se obejdavam che tuk e palno s bezhabernici.ai rszberi koi kade e i togava drasjai tuk

 5. Анонимен казва:

  Селекцията на Янко Магарето и Гонзо много са паднали в Тенево ама тая пущина футбола не е като да пиеш ракия на барчето пред блока

 6. от засада казва:

  За малко да ми излезне колонката, само Х на Иречеково и Изгрев ми избяга!!!
  ФК“Ударник“ – Иречеково 0:0 ФК“Изгрев“ – Меден кладенец
  ФК“Априлец Бояджик-2017″ – Бояджик 0:3 ФК“Бакаджик“ – Войника
  ФК“Кабиле“ – Кабиле 7:5 ФК“Бояново-2012″ – Бояново, Ямб.
  ФК „Безмер“ – Безмер, Ямб. 3:3 ФК“Партизан“ – Скалица
  ФК“Бакаджик“ – Чарган 2:8 ФК“ИНДЖЕ“ – Победа, Ямб.
  ФК „Тунджа 2006″ – Тенево 4:1 ФК“Стефан Караджа“ – Хаджидимитрово, Ямб.

 7. Анонимен казва:

  Победа не оставиха никакви шансове на Чарган дори и с 10 човека,победа разпиля Чарган

 8. от засада казва:

  Нов сезон, нов късмет. Започват селските мачове. Успех на всички отбори в групата, без контузии и с повече банкети след мачовете. Не ангажирам никои с мнението ми за предстоящите мачове, но това е моята прогноза за първия кръг в „Б“ групата:

  ФК“Ударник“ – Иречеково - ФК“Изгрев“ – Меден кладенец
  Въпреки че в Иречеково е трудно за гостуващите отбори и с оглед на последния мач между двата отбора спечелен от Изгрев като гости и поради факта, че запазиха състава си момчетата на Ицо Рибата. Прогноза 2.

  ФК“Априлец Бояджик-2017″ – Бояджик - ФК“Бакаджик“ – Войника
  Завръщането на Бакаджик Войника ще е с положителен резултат. Това са отборът на Каменец 2. Обигран състав с преобладаващо ромско присъствие в състава. Не отписвам отбора на Бояджик воден от Пламен Николов, но да имаш 37 картотикирани играчи и да не можеш да събереш 11 за мач е несериозно. Прогноза Х2.

  ФК“Кабиле“ – Кабиле 08-09-2018 – ФК“Бояново-2012″ – Бояново, Ямб.
  Кабиле запазиха състава си от миналата година, напусна ги само Нейков който ще играе в Ямбол. Всичко друго различно от победа за домакините ще е изненада. Прогноза 1.

  ФК „Безмер“ – Безмер, Ямб. – ФК“Партизан“ – Скалица
  След няколко годишна липса на отбора на Безмер отново се завръщат. Не е ясно кои ще играе там. Партизан са напуснати от основни играчи които са в чужбина. Прогноза Х.

  ФК“Бакаджик“ – Чарган – ФК“ИНДЖЕ“ – Победа, Ямб.
  Бакаджик не е ясно с каква формация ще излезнат за този мач, дали ще заложат на юношките на Ванко или на по опитни играчи които са със сериозна тежест в килограми. Победа са обигран отбор с положителни резултати от предходния сезон. Прогноза 2.

  ФК „Тунджа 2006″ – Тенево – ФК“Стефан Караджа“ – Хаджидимитрово, Ямб.
  Хаджидимитрово ще домакинстват на стадиона в Тенево поради липса на терен отговарящ за провеждане на мачове в Хаджидимитрово. Тенево са по стойностния и обигран отбор. Всичко друго различно от победа за домакините ще е изненада. Прогноза 1.

  Това е просто мнение. Някои да не се засегне. Наздраве футболни фенове.

Остави коментар