Отборът на Ямбол1915 ,който отпадна  от Третия ешелон  и заради липса на шанс ,през  новия  шампионат  ще играе в „А“ областната мъжка футболна група.Това бе обявено от административния директор на клуба Димитър Тихов.Това ,че отборът отпадна не е повод за трагедия-напротив-може да е моментът ,в който се преосмислят нещата и се направи нова  стратегия за развитието на клуба.със сигурност ще се залага на местни момчета,които   щ7е имат достатъчно предизвикателства за новия сезон-първо трябва да спечелят шампионата  в групата ,а това няма да бъде много лесно ,защото има няколко силни отбора ,начело с Елхово,а другото предизвикателство ще бъде успешно участие в  баражите за влизане в горния футболен ешелон.Събранието  с представителите на футболните клубове от региона за новите шампионати в А и Б областните мъжки футболни групи ще бъде в четвъртък-на 16ти август.Тогава ще стане  ясен и съставът на групите.Очакванията са за поредни интригуващи първенства.

 

11 коментара

 1. ty казва:

  Някой ще се сети ли да публикува програмата ?
  Важното е, че имаме отбор и мисля, че ще е доста приличен.
  Надявам се да направим добър сезон и догодина да се върнем в трета лига с по-големи амбиции, по-добра база и повече и по-добри спонсори.
  Успех момчета !

 2. Анонимен казва:

  В селската група ни е мястото то беше от ясно по ясно щом футбола в града се ръководи от Пияния Ром и Гуспата и нормалното е да изпадне отбора

 3. Анонимен казва:

  Чакаме само едно първо място и бараж за в група.Успех на отбора и евала че ще имаме отбор.Каприза ли ще ги спонсори ра.Ако има запознати да пишат.

 4. Анонимен казва:

  от колко отбора ще бъде А група и кои ще са те ?

 5. Зрител казва:

  Как може толкова злоба и негативизъм всеки иска ямболския отбор да отпада в А и Б окръжна на какво се дължи тая злоба не знам при полужение ,че сте Ямболци просто не знам според мен всичко се дължи на тъп селски комплекс и завист няма такава злоба !!!!

 6. тиti казва:

  няма да е лесно на ямбол ! всеки ще иска скалпела им ! вече не са страшилище и сезонат в селата няма хич да им е лесен

 7. Анонимен казва:

  Само да не изпаднем в Б окръжна ….

 8. ty казва:

  Не бързайте да укорявате, който и да било.
  Ако Евроколеж бяха обявили последния кръг, че няма да участват в новия шампионат, нямаше да отпаднем.
  А те със сигурност са го знаели. Тук ми мирише на сделка. На допълнителния бараж хасково са вкарали 5 гола, като са взели Бабатунде, който им решава мача.
  Да не говорим за червените картони и измислените дузпи срещу нас пролетния дял на шампионата.
  Всички видяха, как пролетния дял отбори като гигант и свиленград с отрицателна голова разлика 50, 60 гола и няколко победи купиха втория дял на шампионата.
  Майната им !
  Всяко зло за добро !
  Стягаме си базата, което вече е започнало, възстановяваме си емблемата, обединяваме усилията на всички наши футболисти, търсим спонсори и вървим напред .
  Мисля, че това ще е за добро !

  • Анонимен казва:

   Да бе, все някой им е крив. Доколкото за емблемата, Тунджа-1915 трябва да започнат 2 нива надолу след отказването на отбора, т.е. от б-селска. Ако се не лъжа това в момента е приименуван Ураган-Бояджик.

 9. Анонимен казва:

  Доживяхме Ямбол да влезне в А група…..само че селската.Срам и позор!

 10. Анонимен казва:

  Ще има ли нови момчета в отбора и кой ще са те

Остави коментар