Изиграха се мачовете от  третия кръг на шампионата по минифутбол.Отново се получиха интепресни битки ,при това на високо ниво.

 

Ето и резултатите:

Златен рог-Олимия-1:1-страхотен мач ,от който спечели аматьорския футбол в Ямбол.силни отбори ,които  се счепкаха в здрава битка ,но за отбелязване –изключително коректна.Апрлаузи  и за двата отбора,които имат потенциал да спорят за отличията в турнира.

 

Силма60-Голдерс-3:1-отново интересен   мач,в който и  двата отбора съжаляват  за пропуските си.Пак за отбелязване е   изключително коректния тон на мача.силма60 са опитен турнирен боец и ще затруднят всеки съперник,Голдерс също-просто в този мач допуснаха повече грешки от съперника си.

 

Старците от Бърно-Атлетико-9:2-старците не бива да бъдат подценявани,ако са в пълен състав  съперниците им ще имат доста неприятности.Атлетико  не изигра мача на обичайното си ниво-допусна спад в играта си и затова инкасира  загуба с разлика

 

Траките-All steps- 5:2-шампионите спечелиха очаквана победа,но  танцьорите играха храбро и за пореден път доказаха ,че са стойностен тим.Звездната селекция на Траките може да има само една цел в турнира- да  защити титлата си.

 

Каргонь- Екзекутор-6:4- каргонлии  тръгнаха с голяма амбиция в турнира ,при това подплътена с отлична селекция и със сигурност ще играят важна роля в състезанието.Екзекутор все още не могат да намерят верния ритъм ,но със сигурност са готови да се опълчат здраво на всеки в състезанието.

 

 

4 коментара

  1. чики рики казва:

    силите на всички отбори са изравнени с изключение на атлетико , това е доказателство че по добре малко отбори но качествени.
    Траките и каргона са фаворити но плътно зад тях са златен рог и костеливия орех силма60. олимпия са индивидуалисти затова не им се получава , а екзекутор не са страшилището от зимата

  2. Фен казва:

    Пожелавам на всички момчета успех в турнира и много здраве другото е в излишък

  3. Василев казва:

    Програмата до края ще може ли ?

  4. Добрев казва:

    Тези момчета от Олимпиа са отбор но нямат вратар особено в последния мач този юноша беше трагедия

Остави коментар