Стартира деветото издание на шампионата на Ямбол по минифутбол.Десет отбора  стартираха в турнира .Ето и резултатите от първия кръг:

Голдерс-Екзекутор-5:2-Голдерсите са много обигран състав и успяха да се наложат над  много добрите индивидуалности на съперника.Екзекутор са доста обновен тим,трябват им мачове,за да сработят  и тогава ще бъдат изключително труднопреодолим съперник.

Каргонь-All steps-9:2-каргонлии със сигурност ще бъдат един от ключовите играчи в турнира.Подсилени със Станимир Димитров-Стамбата изглеждат изключително солидно във всяка линия.Танцьорите   не успяха да се съберат в пълен състав за първия мач,но е сигурно ,че са готови да изненадат всеки ,който ги подцени.Много силен мач на Емо на вратата на танцьорите,който извади невероятни положения

Силма60-Олимпия -4:3-трудна победа за опитния тим на строителите срещу дебютантите в турнира,които   показаха ,че имат добри качества.

Траките-Атлетико-3:0-шампионите победиха ,но трябваше да вложат много усилия срещу силно подмладения съперник.Тук също силен мач  за вратаря на Траките,направил  изключителни спасявания,за да съхрани суха мрежата си.

Златен рог-Старците от Бърно-4:1- играчите на Златен рог с изявите си още в този мач заявяват твърдо ,че ще атакуват отличията.Старците от Бърно  все още не са съвсем ясни като селекция и съответно възможнвости и вероятно за тях тепърва ще добиваме представа.

 

 

 

 

13 коментара

  1. Каргонь казва:

    Гледайте си отборите не се занимавайте с Каргонь ! Големи сте лъвове ама с миши опашки !!!

  2. Аптека Мултифарм казва:

    безплатно аналгин за всички съперници на Каргонъ, че много ще ги болят главите

    • МАРЕШКИ казва:

      точно заради арогантноста си някой мач ще ви болят дупетата

    • Анонимен казва:

      Вие бяхте интересни докато бяхте само момчета от квартал Каргон! За това и ви сравняваха с Атлетик Билбао , защото там играят само местни футболисти от Баска област. А сега заприличахте на някой други отбори където ги сабират от къде ли не само и само да се докопат до някой медал.

  3. Karius21 казва:

    Турнира ще бъде доста интересен тази година има доста раздвижване в съставите на доста отбори .Според мен битката ще бъде между два,три отбора.Гледах мачовете на Екзекутора паднаха ,но ще си стъпят на краката има време ,Траките нещо не ми допадат тази година само Краси се раздава както винаги,но мисля ,че това не е целия състав на Траките ,Каргона играха доста добре мисля,че ще смачкат всички отбори само да не почнат да се карат като миналата година на летния турнир ,но ако играят така агресивно ще мачкат наред,Силмата са другия коварен отбор чичките винаги затрудняват повечето от отборите труден противник тия олимпията просто само стойки и чупки . Златен рог също ще покажат зъби ,но не мисля ,че ще затруднят повечето от тез отбори по-горе изброените. Късмет на всички отбори нека има футбол без излишни негативни емоции успех!!!

    • Анонимен казва:

      Нещо подценявате домакините от златен рог.Забравяте че отзад са канаваро и буфон

  4. Анонимен казва:

    Olimpiq obarkali sporta
    Dobre che simeon im vkara golovete

Остави коментар