Отборът на Ямбол1915 загуби гостуването си в Карнобат с 1:2.Ямболският тим повежда,но допуска обрат.Пропуснати са немалко отлични ситуации ,но така  и не може да бъде спечелена точка.Тази загуба отпрати  Ямбол  в групата на изпадащите отбори.След много силно начало в първенството ,последва страхотен срив,треньорът Иван Божидаров-Арманито се оттегли от поста, дойде треньорско ръководство,което разчита основно на местни момчета,но нещата не се случиха.-действително отборът се раздава в почти всички мачове,имаше срещи ,които можеха да бъдат взети,но така или иначе няколко чудесни шанса за спечелване на двубои бяха пропиляни.Има и още нещо-класа…просто в определени моменти на отбора  точно класата не му достигаше ,за да спечели точки.Никой обаче не бива да вини момчетата-те се бориха здраво за авторитета на ямболския футбол,но явно  възможностите на тима на този етап са такива,а пък имаше и няколко мача ,в които  съдиите удариха яка тесла на Ямбол1915.

Сега идва последния мач с Раковски.Независимо от ситуацията отборът трябва да  се раздаде и да вземе този мач.защо?

Защото ,макар и неофициално , витае  слухът ,че ще има възможност за  някакво административно  спасение-визират се различни варианти, вземане на лицензи,покани за Б групата и разни други ,но това не е важно-важно е ,че съперникът Раковски направи организация и в края на сезона взе куп мачове-едва ли го прави случайно .Затова Ямбол1915 трябва да  играе на макс в последния кръг и да победи ,затова и верните фенове трябва да бъдат на трибуните,за да подкрепят своя любим отбор.Защото истински са тия фенове,които и в добри ,и в лоши дни са зад своя любим тим.

 

 

 

109 коментара

  1. Анонимен казва:

    Гонзо и Мирчев да кажат защо отпадна отбора?

    • anonimen казва:

      По- добре г-н Ив,Петров да информира как община Ямбол изпълни договорните си обещания,за да стане ясно на феновете,и каква беше причината да се прехвърли фк,,Ураган“ в Ямбол.

  2. Анонимен казва:

    Отбора му бил аматьорски и тренирал по 2-3 пъти ами ние в Ямбол тренираме по 1 на седмицата да не сме професионалисти няма за какво да завиждаме на кадърните които са ва 13 място в най силната група

    • Анонимен казва:

      Ти се подготви за окръжната група,пък Пещера не ги мисли те са си във В група.Защото много разбирате в Ямбол затова сте сега в селската група!

  3. Анонимен казва:

    Ти защо си мислиш че бюджетът на Ямбол е малък само първият полусезон се изхарчиха около 100 000 лв с 50 000 лв през вторият и ето ти един от най големите във групата изключвам Арда и Раднево за сведение отбора на Асеновград е със бюджет от 70 000 лв а е на 9 място така че не е само до пари и скъпи футболисти с малък бюджет и местни млади момчета с повече работа и по малко стойки може да се направи боеспособен отбор а не само да слушаме оправдания като не ви харесват парите и футболистите не се хващайте да управлявате отбора и клуба а не сега след като се провалихте тотално да хвърляте вината там където не е.

    • Георги Измирлиев казва:

      Човека дава разумно предложение,а ти дървен философ.Да не би да си адвокат на кмета.От такива мекерета като тебе няма да има нищо в този град.

  4. Анонимен казва:

    За разлика от Раднево и Карлово които са общински клубове нашият е частен и тези средства изобщо не са малко по тази логика и аз и ти ще си регистрираме клубове и ще искаме от общината да ни дава всяка година по 200 бона за да се издържаме във В група.За да има повече пари за футболистите няма да дават по 2 бона на Гонзо и Гуспата заплати защото са хвърлени пари на вятъра това са 10 заплати на футболисти от В група примерно по 400 лв и аз съм анонимен но гледам че и ти не си си написал името

  5. Анонимен казва:

    Не ни е виновен нито кмета нито Чолаков а тези дето си уредиха огромните заплати и подведоха президента че много ще работят за Ямболския футбол те работиха неуморно но вечер по кръчмите и направиха така че цяла България ни се присмива с 23 точки от есента да изпаднем но ние взехме 3 съдииски победи инъче щяхме да сме капо през вторият сезон какво ти е виновен кмета човека ти дава 60 бона ва година и ти урежда транспорта с школата още минимум 20 бона какво искаме не помагали от общината да не би да искаме да осинови Рома и Гуспича

    • анонимен казва:

      г-н Анонимен знаете ли че, оборите от ,,в“група са средно с бюджет 150 хил.лева.За ваше сведение-Миньор Раднево-220хил,лева,Левски Карлово180хил. лева,да не споменаваме Арда.Така че,тези 60хил. лева са крайно недостатъчни за изграждане на стойностен отбор за,,в“група.С тези пари,с тези футболисти и Зидан да е треньор положението няма да е много по-различно.За напред ако общината отпуска такива средства по-добре е да няма мъжки отбор,а средствата да бъдат използвани за изграждането на поне едно тренировъчно затревено игрище и да се отделя повече внимание на детско-юношеският футбол.

  6. Анонимен казва:

    За какво ти е Мечеджиев той със Пещера за малко да изпадне хем спонсор на отбора е завода на Домусчиев Биовет и на 14 място ако и при тях изпадаха 4 отбора като в нашата група догодина щеше да играе с Брацигово и Паталеница така че такива за изпадане си имаме и при нас

    • Анонимен казва:

      Не на 14-то ,а на 11-то.И бъди спокоен Мечеджиев няма как да дойде в Ямбол да ти гледа селската мутра.успех в А окръжна догодина!

      • анонимен казва:

        спортал бг-свобода пещера 13място.ако иска мечето да се развива като треньор, ямбол не е това място.

    • Анонимен казва:

      Абе малоумник,какъв Домусчиев,отбора му е аматьорски от всякъде,тренират по 2-3 пъти седмично който може,без заплати,само на премии и всички до един работят!!!Условията и финансите са по – лоши и от Ямбол,а групата им е най -силната!!!Затова Комплексар лъжлив не завиждай и не умаловажавай труда на кадърните хора !!

  7. Анонимен казва:

    Г-н кмете сега е момента да се направи изцяло ремонт на стадиона.Ямбол може да играе в селската група и на дражев.Направете стадиона за да получи лиценз за професионален футбол и спонсори и сериозни бизнесмени сами ще потърсят фк Ямбол.Но някой май не иска да има футбол в града.Стига вече това вашето е монопол.Държите се като нагли комуняги.Спорта в град Ямбол не е само баскетбол.

  8. Анонимен казва:

    Невили стана ясно,че кметът излъга Каприза и той спря кранчето.Зада няма футбол в Ямбол са виновни Чолаков и Кметът.

    • Анонимен казва:

      И сега ще вкара бояджик пак във в група,защото кмета на община тунджа помагаше на ураган.А кмета на Ямбол и естествено Чолаков гледат да няма изобщо футболен отбор в града,за да може да има повече пари за чолака.

  9. Анонимен казва:

    Dano ne izpadnem i kapriza pak da pomaga

  10. Анонимен казва:

    Boyadgik stsdion niamat da si syoyat v b grupa tam im e miastoto

  11. Анонимен казва:

    Ако стане така че ти оставят във в група доно да стане търсете мечеджиев

  12. АНОНИМЕН казва:

    Много ще е трудно в „А“окръжна селска група,няколко отбора заявяват амбиции за атакуване на титлата Стралджа,Каменец,Симеоново и Бояджик,дори се чува,че Бояджик ще имат най-сериозния бюджет в групата между 50-60 хил.лв и ще търсят влизане във Трета лига,състава щял да бъде подсилен с доста школовани футболисти от Верея и Сливен! Наистина
    за Ямбол ще е доста тежко в тази група,на тези ужасни терени,но дано момчетата проявят характер и спечелят в края на сезона селската „А“ група! Иначе ще бъде много жалко,да страдаме срещу селата!

    • Анонимен казва:

      ти нормален ли си Бояджик са на 8 място в Б окръжна група какви са тея тъпотий дето пишеш Меден Кладенце влазат А окржна група само Елхово и Стралджа ще ви бъдем най-големте опоненти за 1-воро място а ние пак ще ме 1-ви

      • АНОНИМЕН казва:

        Бояджик са на 8-мо място в „Б“ окръжна група,но ще бъдат поканени да участват в „А“ група информацията е от сигурен източник,но най-вероятно няма да си играят мачовете в Бояджик,защото започват да правят стадиона там! Да Меден кладенец също влизат! Но в Бояджик се е появил сериозен спонсор,който иска да вкара отбора в „трета лига“ в „А“ окръжна бюджета им щял да е между 50-60 хил.лв!

      • ЯМБОЛЪЪЪЪ казва:

        Елховски мишлета нали станахте 1-ви на село,няма ли да играете във В групата или ви е страх да не ви бият с по 10 гола хахахахах

    • Bili казва:

      И аз това го чух за Бояджик,7-8 момчета от Стара Загора,2-3 от Сливен и с местните се гласяли за В група,но ще разберем де има време,и все пак дано Ямбол се спаси,че ще е жалко наистина да играем на село!!! Само Тунджа 1915!!!

    • Анонимен казва:

      Това за бояджик ако е вярно означава че ямбол няма да има отбор.

  13. Анонимен казва:

    Стига илюзии като поканят Раднево на тяхно място ще влезе някой от загубилите баражите между Садово и Хасково или от Черноморец и Рудозем ние сме изпаднали

  14. Анонимен казва:

    Какво ни са виновни съдиите не виждате ли че можем да бием само със Ахмед Ахмед инъче нямаше цял полусезон да имаме и 1 победа

  15. Анонимен казва:

    Изпаднали сме на 100 % каква Галя Топалова и какво Мече той за малко да изпадне с Пещера

  16. Анонимен казва:

    Оставането в групата е 50%.Сега ще се надяваме да не дадат лиценз на някой и да поканят Раднево в Б група.И чакаме Мечето и Галя Топалова.

  17. Анонимен казва:

    Браво бихме раковски с 4-3.Сега чакаме спасение по втория начин.

    • Ямбол казва:

      towa e milostibq za da se izlagate povehe ispadame 100%

      • Анонимен казва:

        Ще видим милостиня ли е не ме интересува но дано не изпаднем и ни оставят

        • Ямбол казва:

          испаднахме това е няма какжо да говорим повече

          • Анонимен казва:

            Има шанс да ни оставят в групата другия четвъртък ще стане ясна работата.По регламент сме отпаднали но бфс може да ни остави в групата.Ще видим но за съжаление шансовете това да се случи са илюзорни.Все пак надеждата умира последна.

  18. о казва:

    Защо никой от вас не казва кой е виновен за изпадането .Гуспата дали като нормален ще си тръгне според мен той е виновен или ще обвини спонсора общината или съдийте . никой нищо не казва

  19. Анонимен казва:

    Много голям страх от кръвопийците Чамовци,Тапи,Добревци,Гонзивци,Гуспи и други хрантутници и бездарници да не дойдат Мечето и Додов,защото няма да стъпят на стадиона,а финансово нещата ще са добре!!!Няма да има обаче заплатки за чики-рики и отбиване на номера,ще има само кинти срещу бачкане !!! Пишете против тях ,че часовника бтиктака !!!

    • Анонимен казва:

      А дали са навити да поемат отбора.

    • Анонимен казва:

      Знам за преди 3-4 години ,че бяха намерили спонсор,някой беше споменал Галя Топалова бивш президент на Локо Пд но кмета и Иван Чолаков са ги излъгали,а и Илия не им даде отбора на тях а на Жельо !

      • Pravilno казва:

        Vsichko tova e istina ,samo che osven Cholakov ,golqma vina Ima i Dukov,kojto provali srestata na horata s kmeta !!!Vsichki kravopijtzi na Qmbolskiq futbol sa protiv da ima sponsor i silen otbor,zastoto ste umrat ot glad !

  20. Истината казва:

    Ние за съжаление ако не ни оставят по милост от бфс ще сме за книгата на гинес.Ще бъдем първия отбор ако незагубим с два гола от Раковски който отпада с положителна голова разлика.Направете си сметка мачовете на Свиленград и Гигант през пролетния сезон особенно срещу КУРВИТЕ от Загорец и МАНАФИТЕ то Първомай са за прокуратурата.Играхме честно както трябва да се играе но…..отпадаме.И трябваше да се вземат мерки да се спре с честата игра в последните мачове.Виждаше се от всеки теглото купуване на мачове от споменатите два отбора.Дано бием Раковски и стане така да ни оставят по някакъв начин в групата.Я лиценз я фалит на някой отбор я да извикат някой в Б група както Карлово като 13-ти влезе.Но за този вече независещ от Ямбол начин за оставане в групата трябва задължително да бием Раковски.

    • Анонимен казва:

      А вие не бяхте ли Курви и Манафи миналият сезон като се продадохте на Верея за да изпадне Раднево ааа…Сега ви се върна и на двата отбора.Нека ви.

  21. Анонимен казва:

    Ето видяхте ли локо сф в А група на Верея не им дават лиценз.Ще има и три отбора от Б група които ще останат без лиценз.Раднево ще играе в Б група догодина и ако бием Раковски което ме съмнява ще останем в групата.

    • Най-запознат казва:

      така е ама верея ще играе на мястото на Раднево със игарчите от дубала това е сигурно а Раднево в Б група на мястото на Локо София а Локомотив София ще играя ня мястото на Верея в А Група на Ямбол оставането в В група е 50на50

    • Анонимен казва:

      Престанете със глупостите лаици нищо не разбирате само лаете Верея вече има издаден лиценз за А гр. Раднево също няма да играе в Б гр.Наистина правят за другия сезон страхотен отбор и ще се борят за първо масто .Берое ще им полага със играчи като Веско Пенев Владо Зафиров и Михаил Михайлов и други. Така че не пишете глупости и не заблуждавайте хората

  22. Анонимен казва:

    Ако не бием Раковски ще завършим последни Ягода не ги броя.И тогава свито и неща да измислят на конгреса ще изпаднем.Два отбора трябва да изпаднат по правилник.Даже и да има шанс да останем не бием ли раковски сме аут.Верея имат по добри показатели от преките мачове срещу нас при равни точки с раковски и раковски ще са с по добри показатели.Това ще е върхът.Да не можем да бием Раковски и да о тпаднем с ягода.Бфс ще направи промени на конгреса но ние сами можем да се унищожим в събота.

    • анонимен казва:

      какъв конгрес бе разбирач.той беше на 16февруари и президенти като каприза преизбраха корумпираното пиянде -,,МОКЕТА“боби.сега ако му занесете малко уиски обаче ,,джони черен етикет“ще направи нашта ,,В“ група от 20 отбора.надявам се,че ти е станал ясен пътя за спасението на ямбол.

      • Анонимен казва:

        Абе те такива като теб дето много разбират ще мълчат.Другата седмица ще видиш решенията на бфс.Разбирам че желаеш от злобното си комунистическо сърце Ямбол да отпадне.За да има повече за крадене…няма футболен отбор няма отпускане на пари за футбол

  23. Анонимен казва:

    Към тях добавете и добри Добрев, уникален екип, ще направят

  24. Анонимен казва:

    Dobo granda, pavel dodov, i me4kata 6te vuzrodqt futbol, na esen spokoistvie, idva i po dobri vremena, 6te dojarat i genata ot naftata za trenior ma vratarite, i ob6to vzeto eto go re6enieto

  25. Анонимен казва:

    В събота бием съдия ще е Ахмед Ахмед лошото е че и победа не ни върши работа

  26. Анонимен казва:

    Не разбрахте ли че отбор няма да имаме.Кой ще дава пари.Каприза му писна да се занимава с тъпанари и се оттегли.Такаче збогом на Футбола в Ямбол

    • Анонимен казва:

      Млъкни бе долен мръсен крадлив комунист.

      • Анонимен казва:

        Комунист е бащата бе боклук.Всички тези дето ги изброи са бивши мутри изпраха си парите чрез клуба Особено Жельо .Затова внимавай как обиждаш

    • Анонимен казва:

      Все Каприза ли е давал пари бе цървул.Ямбол е имал много президенти.Иван чаргански и Желю Петков бяха най стабилни.А 93-94година Елипса беше спонсор и ония пияница Петър Жеков разби отбора

    • Анонимен казва:

      Защо не вземе интервю някой от г-н Иван Петров-Каприза и истината да стане ясна на феновете.

    • Анонимен казва:

      Мръсни крадливи комуняги

  27. Анонимен казва:

    Мача с Раковски не решава нищо отбора ни е изпаднал в А областна група стига заблуди имаше една поговорка Гладна кокошка просо сънува спахме цяла година сега се надяваме на чудо е няма да ни огрее изпадналия е изпаднал

    • Анонимен казва:

      Абе недей да бъдеш толкова сигурен.Другата седмица в бфс ще умуват за нови формати в първенствата.Ще има промени в А група.И се очаква да станат две Б групи.Ние нека да бием Раковски пък ще видим.Нафтата почти сигурно няма да има отбор догодина което означава че отиват в Б окръжна.И мача Ямбол-Раковски се явява като бараж за оставане в групата.Но и да Не е така поне да бием и изпаднем с чест.

      • Анонимен казва:

        Няма да има две Б групи тази година.Раднево са искали да играят в Б група но са им казали че ще увеличават отборите от догодина.Това го знам със сигурност защото познавам хора от Раднево.Така чеее……

        • Анонимен казва:

          А да видим другата седмица като се събере изпълкома на бфс.Тогава ще мълчиш

          • Най-запознат казва:

            хващам се на бас че ако другата семица след изпълкома ще излезе със решение сезно изпълкома си остава същия А група 14 итбора този е последен сезон аи една Б група със 16 отбора тъй като БФС има договр със холанската форма при която е сегашният форрмат ако го променят още тоя сезон БФС ще трябва да палаща серозни неустоки на холанската фирма сумата която трябва да платят по неустоката е 1000000 лева зато БФС за да не плаща меустока тоя сезон устава със сегашния формат а догодина 2019/2020го променет А група става със 16 отобра а и една Б група от 20 отбора лато три от поканите отобрри ще бъдът дубалите на Верея Берое и Левски а четерете втори ще играят бараж за последнато 20 място няма да има две Б групи а колкото до Нефтохимик вчера са подфали заявака за новия сезон в В група знамго от Бургас24.com и офиняцялния саит на Нефтохомик за другото което саъм нписал за форматите и го пише гонг.бг в спортала топспрта гол.бг и тема спорт там го видях а ти каде видя че има две Б група или си измиляш недех да се излагаш повече като пишеш измлишльотени разбрали

            • Анонимен казва:

              Абе ще загубиш баса.Виж прочети интервюто в спорт ал на павел колев и тогава се хващай на босове шматка като не знаеш не дрънкосвай

            • Анонимен казва:

              Директора на бфс вчера заяви че не е вярно това за неустойките.И няма никакъв проблем форматите на А и Б групи на изпълкома другата седмица да се променят.Павел Колев прочети в спорт ал.

  28. Анонимен казва:

    Павел Колев: Няма пречки форматът да бъде променен
    30 май 2018 | 18:24

  29. Анонимен казва:

    Ще има нов формат на А и Б групи.Това означава задължителна победа срещу Раковски.

  30. Анонимен казва:

    Те ако хващаха съдии Раковски нямаше да са с толкова малко точки ние имахме точки в запас от Арманито(с неговата организация) но ги пропиляхме заради недалновидно управление на клуба

  31. Анонимен казва:

    Други хващат съдиите не са Раковски

    • Анонимен казва:

      И кои по точно.дооточнисе

    • Анонимен казва:

      Свиленград и съединение ти бавен ли си че не видя кво стана на техните мачове пролетния полусезон.А и наште купим гонзо и сие може да са взели пари от тези отбори за да изпаднем

  32. анонимен казва:

    ОТДАВНА СПОРТА В ЯМБОЛ НЕ Е ГРИЖА НА КМЕТА И ОБЩИНАРИТЕ,С МАЛКО ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЗА БАСКЕТБОЛА И ТО Е ЗАРАДИ ЧОЛАКОВ.ПРИОРИТЕТ И ГОЛЯМА ГРИЖА НА КМЕТА Е КРАДЕНЕТО НА ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ НА ГРАДА.НА ПЪТ Е ДА ПРЕВЪРНЕ ГРАДА В СТРОИТЕЛНА ПЛОЩАДКА/ТАМ МОЖЕ НАЙ-МНОГО ДА СЕ КРАДЕ/ А И ДА ОТРЕЖЕ ВСИЧКИ ДЪРВЕТА В ГРАДЪТ НИ. ЗАТОВА МЛАДИТЕ ХОРА НЯМА ДА ОСТАВАМЕ В ЯМБОЛ.

  33. Анонимен казва:

    Помислете малко и ще видите че завсичко е виновна общината или по точно КМЕТА.Защо отбора докато беше към община ТУНДЖА всичко беше наред.Неможели две от големите фирми в града вместо да плащат данъците тези пари да влизат в касата на отбора
    Но общината гледа само да взима за нея.

  34. Анонимен казва:

    Г-н Колев като журналист няма начин да не знаете какво стана в клуба.Моляви кажете на феновете какво точно се случи.

  35. Анонимен казва:

    Не се надявайте напразно на клюки които се говорят по кафетата иска ни се да са верни но няма да ни огрее бъдете сигурни

  36. Анонимен казва:

    Ей много злабудене сте.Каприза отдавна си отиде! Кой ще дава пари,бе мишки.Знаете само да плюете и критики… Нищо друго не правите.

  37. Анонимен казва:

    Никаква промяна няма да има тази година а и по наредба изпадналия е изпаднал така че не се надявайте вече сме в селската група а Марица и Нефтохимик ще играят във В група със сигурност

    • Анонимен казва:

      Не е вярно

      • Най-запознат казва:

        ако не вярвате ето и класрането 1. Арда (Кърджали) 34 30 4 0 142:7 94 Влиза
        ——————————————————————-
        2. Загорец (Нова Загора) 33 21 5 7 63:26 68
        3. Миньор (Раднево) 33 17 7 9 62:33 58
        4. Розова долина (Казанлък) 33 17 5 11 63:40 56 [1 0 1 5:3 3]
        5. Атлетик (Куклен) 33 17 5 11 54:47 56 [1 0 1 3:5 3]
        6. Борислав 2009 (Първомай) 33 15 5 13 64:58 50 [1 1 0 4:2 4]
        7. Сокол (Марково) 33 15 5 13 59:46 50 [+] [0 1 1 2:4 1]
        8. Карнобат (Карнобат) 33 15 4 14 61:49 49 [1 1 0 4:1 4]
        9. Асеновец 2005 (Асеновград) 34 14 7 13 53:55 49 [0 1 1 1:4 1]
        10. Левски (Карлово) 33 15 3 15 48:56 48 [-]
        11. Димитровград 1947 (Димитровград) 33 14 3 16 43:62 45
        12. Гигант (Съединение) 33 12 7 14 31:50 43
        13. Евроколеж (Пловдив) 33 12 6 15 62:67 42
        14. Свиленград 1921 (Свиленград) 33 12 4 17 48:88 40
        ——————————————————————-
        15. Раковски 2011 (Раковски) 33 11 2 20 41:61 35 Изпада [1 0 0 3:1 3]
        16. Ямбол 1915 (Ямбол) 33 10 5 18 58:56 35 [+][*] Изпада [0 0 1 1:3 0]
        17. Верея II (Стара Загора) 33 10 3 20 42:84 33 Изпада
        18. Тунджа 2006 (Ягода) 33 0 2 31 15:124 2 [+][*] Изваден

        източник: bulgarian-football.com

        • Анонимен казва:

          Абе кво си запознат бе шматка.И ние знаем класирането.Ще изпаднат само три отбора ягода и още два.Но ти нали си запознат.Ще видиш дали Раковски няма да се спаси.Защото ние няма да ги бием в събота идват със съдиите.

  38. Анонимен казва:

    Браво на Асеновец взеха точка от Арда днес 0-0.

  39. Анонимен казва:

    Бием ли раковски ще се спасим.Ще поканят някой от нашта група за б група.Арда най вероятно ще играят в А група с лиценза на Верея.Не случайно раковски биха последните два мача.Шанса да се спасим е огромен но само да не продадат мача.Да ги подкрепим в събота бием ли има над 90%шанс да останем в групата.Раковски не случайно биха два мача подред.Радвайте се на макс в събота.Ще видите че ще се спасим ако бием.Нафтата почти сигурно няма да имат отбор догодина.А Марица също е пред фалит.Раднево на 99% Ще играят във б група от сигурен източник знам и чакат само поканата.

    • Анонимен казва:

      Да подкрепим Ямбол бием ли почти сигурно оставаме в групата.

      • Анонимен казва:

        И кой ще плаща на играчите.Каприза отдавна си отиде.

        • Анонимен казва:

          Видяхте ли защо отпада Ямбол защото сме продажни кучета затова не бихме и розите и никой на вън за да можем да изпаднем.И сега няма да бием Раковски и Раковски ще остане във в група.А нашите ще затрият отбора.

  40. Анонимен казва:

    Село ни очаква!Ако изобщо има отбор.Гонзо мърша долна,какви спонсори си намерил?Да ти пълнят джоба заедно с другата мърша Мирчев.А на футболистите трохи.Боклуци мръсни стойтеси по баровете и не стъпвайте на стадиона.

  41. Анонимен казва:

    На село

  42. Анонимен казва:

    Излезте и дайте обяснение защо се стигна до тук,Каприза,Гонзо,Гуспата,някой ще поеме ли отговорност като мъж ?Кобрата защо спря да прави разбори на мачове и състезатели,да не е защото и той е част от позора БЕЗДАРНИЦИ !!!!

Остави коментар