Българската надежда в тениса на корт-Драгомир Драганов за пореден път убеди в своя талант-той спечели силния държавен турнир в Добрич без да даде сет на своите съперници в надпреварата при 14 годишните.Драго е състезател на бургаския тенис-клуб „Авеню“ .С успехите си не само в страната ,но и на международния корт,той основателно е считан за една го големите надежди на българския тенис.

 

 

4 коментара

 1. Име казва:

  В града от години няма състезателен детски тенис. Това, че местни деца жънат успехи е благодарение на техния труд и усилията на родителите им. Те не тренират в Ямбол, че да има някой претенции да се състезават за ТК Ямбол 2005. Развиват се благодарение на огромния труд, който полагат и усилията на родителите им, ежедневни пътувания, свързани с време и финанси. Имаме частен клуб на общински терен, което рефлектира и върху трениращите деца – липса на атмосфера, усмивки и радост.

  • Анонимен казва:

   Стига сте писали глупости.Достатъчно добри деца има в Ямбол(само,че е по-удобно да не се пише за тях в сайта,а само да се съобщават в новините на DTV).Как са станали добри децата,да не би родителите им да ги тренират?!!Най-логичното нещо е който се развива добре да търси и по-добра реализация!!!АВЕНЮ Е 4-ти клуб за който играе Драго,или и там треньорите не стават?!!Радвайте се,че се създават деца,които могат да играят,а кой ще става състезател си е личен избор!!!Треньор,дете,родител=състезател!!!

 2. Любител казва:

  Браво на младежа само че има значение за кой клуб се състезава , защото освен престиж носи и финанси на клуба за който играе. Ама като знам кой управлява ямболският клуб няма как някой състезател да прослави тази прогнила група от пет едни и същи тъпака ,а няма и треньор който да тренира децата.
  Незнам само как бащата на Драгомир още го виждам на кортовете.

 3. Ps казва:

  Браво на нашето момче . Няма значение за кой клуб се състезава той си е от Ямбол и слави града.

Остави коментар