Футболистите на Ямбол 1915 загубиха гостуването си на Свиленград с 1:2.Дилян Димитров е вкарал гола за ямболския тим,но за съжаление въпреки добрата си игра съставът допуска загуба и това праща отбора в доста опасна зона на класирането. Реферът на мача здраво е посякъл Ямбол1915-много спорни отсъждания- и показани два червени картона-съответно за Сашо Андонов и Алекс Киров и това на практика предрешава изхода на двубоя.

 

 

14 коментара

  1. Анонимен казва:

    Мирчев с голяма уста не става нищо,иска се работа

  2. Анонимен казва:

    Айде честито отпадане.Днес в Карлово ще ни разгромят.После в четвъртък ще се получи същото като ни гостува Миньор Раднево.Загорец след това в неделя ще ни засили към селските групи.СРАМ отбор който щеше да завърши след Арда и щеше може би да вземе нещо от Арда в Ямбол му имахте момата и докарахме тези клоуни да бъдем боксовата круша на югоизточната в група.Некадърно управление.Президента ако иска да имаме отбор да купи няколко мача.Ако не разпускат като Ягода и не късайте нервите на феновете.СРАМ.

  3. Анонимен казва:

    Днес няма да има мач.Бием служебно.

  4. Анонимен казва:

    Ще го сложат при Добри на бариерата и без това са си лика прилика и само за това стават и да фалират някой отбор

  5. Анонимен казва:

    Ягода се отказва от участие във В Югоизточната група и в събота мач няма да има

  6. Анонимен казва:

    Не е виновен Мирчев че Арманито компенсираше със хващането на съдии своята треньорска некомпетентност лошото е че свикнахме със съдииският комфорт и сега като ни одрежат скачаме като ужилени.

  7. Фен казва:

    Eto za tova nqma football v Bulgariq vseki chaka na sudiite cheta tuk da hvannem sudii i tn mega grozno ,no tova e bg fytbola sus sudii da se podigravat s truda na horata

    • анонимен казва:

      ОТДАВНА ФУТБОЛА В БГ Е УБИТ.УБИТ Е ОТ ХОРАТА КОИТО УПРАВЛЯВАТ ФУТБОЛА,ПО ТОЧНО БФС.ПРЕЗИДЕНТА И ИЗБРАНИЯ ОТ НЕГО ИЗПЪЛКОМ НАЗНАЧАВАТ ШЕФ НА СЪДИИТЕ,КОЙТО ЗАЕДНО С НЕГОВИТЕ ПОДЧИНЕНИ ДЕЙСТВАЩИ СЪДИИ СЕ ПРЕВРЪЩАТ В МАРИОНЕТКИ КАКТО НА ПРЕЗИДЕНТА НА БФС ТАКА И НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ИЗПЪЛКОМА И НА САМИЯ СИ ШЕФ,КОЙТО НАЙ -ЧЕСТО ИМ СПУСКА ПОРЪЧКИ В ЗАВИСИМОСТ КОЙ СЕ Е ОБАДИЛ ИЛИ КОЙ Е ПЛАТИЛ ПОВЕЧЕ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА МОЖЕШЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ НА ПОСЛЕДНИЯ КОНГРЕС СЪС СМЯНА НА НАСТОЯЩИТЕ РЪКОВОДЕЩИ БФС,НО ХОРАТА РАБОТЕЩИ ВЪВ ФУТБОЛНИТЕ КЛУБОВЕ ПО ТОЧНО ДЕЛЕГАТИТЕ НА КОНГРЕСА ЯВНО СА МАЗОХИСТИ И СИ ИЗБРАХА ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ ДА ГИ ЕБЪТ.ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВЛЕНИЕТО,ТАКА ЧЕ НЯМА ДА РЕВЕТЕ СЕГА ОТ СЪДИЙСТВОТО.ПИТАЙТЕ Г-Н И. ПЕТРОВ И ДРУГИТЕ ДЕЛЕГАТИ НА КОНГРЕСА ЗА КОГО ГЛАСУВАХА.

      • Анонимен казва:

        Мн точен и ясен коментар за случващото се във бг футбола като почнем от селските та до А група мачове

  8. Анонимен казва:

    Молете се да извадят Ягода извън групата за да можем да вземем 3точки

  9. Анонимен казва:

    Истината е че Арманито плащаше на съдиите и затова ни помагаха първият сезон за това не е сериозно ние точно да плачем че са ни ощетили в един мач защото цялата есен и у дома и навън страшно ни бутаха съдиите

  10. Анонимен казва:

    Ами като сме домакини да хващат съдиите че отпадаме иначе

  11. Анонимен казва:

    Дуспа с два червени картона от както е дошъл Мирчев всичко се преобърна съдийте започнаха да свирят срещу Ямбол

Остави коментар