Предлагаме ви информация за представяне на ямболските състезатели в провелото се в Сливен държавно първенство по борба за жени и мъже.При жените Пепа Димитрова от ямболския клуб Херкулес е със сребро в категория до 50 кг.Съотборничката и Живка Иванова е пета в категория до 62кг.С четвърти места са други две състезателки от Херкулес-Милена Въчкова в категория до 65кг и Христина Стоянова в категория до68кг. За клуб Борба и Самбо талантливата Руска Максимова ,която е от възрастовата група на девойките е шеста в категорията си.

При мъжете Стелиян Ивайлов от „Борба и самбо“/Ямбол е осми в категория до 61кг, а съотборникът му Недко Георгиев е пети в тежката категория,като показа за пореден път своята добра класа  при много сериозна конкуренция в категорията.За клуб Херкулес-в категория до 70кг Христо Стоянов също е с пето място .Елховлията Николай Димитров е девети в категорията си.

 

 

 

1 коментар

  1. Анонимен казва:

    николай димитров бе няколко месеца в германия , борейки се в тяхната лига и записвайки не малко победи , а тук неможе да захапе.. Сами си правете сметка на какво ниво е борбата ни тук и на какво там , при положение че там се плаща а тук получават само потупкване по рамото като спортен кон

Остави коментар