Съставът на Екзекутор успя и в този кръг и на практика докосва титлата в седмото издание на шампионата по футзал-на една победа от титлата е. В историята на турнира трофея са печелили Ел Класик-4пъти ,Братя Прошляк и Трета смяна.В този кръг избухна отборът на танцьорите -спечелиха две победи срещу корави съперници.

Ето и резултатите от кръга:

All steps-Априлец-9:5

БДЖ-Мат с бири-3:0/служебно

Екзекутор-Атлетико-11:4

All steps-Харвест-9:7

Мат с бири-Каргонь-0:3/служебно

Каргонь-ЛЯГалакси-7:6

Силма60-Голдерс-1:4

Ел Класик-Щурмовик-2:1

ЛЯГалакси-Силма60-4:4

Тъй като предстоят последните два кръга в шампионата  организаторите призовават  отборите да се явяват за срещите ,а ако това е невъзможно да  предупредят организаторите в срок.Няколко отбора изчерпаха лимита си от  неявявания.По-долу припомняме и  раздела от наредбата за провеждане на турнира:

 

Раздел IX

Наказания

 

1. Отбор, неявил се на терена 10 минути след определения час за начало на срещата, губи служебно. Резултатът от служебната загуба е 0:3.Ако съставът е предупредил три  дни преди   мача си  ,че няма да се яви ,запазва  правото  да продължи участие в турнира ,като му се присъжда служебна загуба.При три служебни загуби даден отбор автоматично се изключва от участие в състезанието,като при това му се   анулира точковия актив.Ако отборът напусне състезанието или е отстранен до  средата на състезанието,всички  резултати се анулират.Ако даден отбор напусне шампионата или е отстранен след средата  на състезанието,резултатите му се запазват,като на всички  предстоящи съперници по програма се присъждат служебни победи с по 3:0.

 

 

4 коментара

 1. Анонимен казва:

  Танцьорите учудиха света направо

  • Анонимен казва:

   harvest podciniha all steps i tova moje da im kostva tretoto mqsto.
   medalite za momenta sa na vratu na kargona no im predstoqt tri finalni prepqdstviq predi nagrajdavaneto

 2. илия илиев казва:

  три са-като се събирахме представители на отборите решихме за три няевявания да се прекратява участие , и то ако са понеуважителни причини.става така понякога не може се събра отбора и трябва да се подхожда с разбиране

 3. Анонимен казва:

  Когато четох наредбата в началото пишеше ,че при две нeявявания отбора се изключва от състезанието… сега пише ,че при три … утре да не станат четири?

Остави коментар