Изиграха се мачовете от петия кръг в първенството по футзал.Отново имаше интересни и приятни за гледане двубои.Съставът на Екзекутор продължава с наказателната си акция и в този кръг спечели много важни победи срещу основни опоненти.Ето и резултатите от кръга:

 

БДЖ-Екзекутор-3:7- железничарите не успяха да разгърнат играта си срещу агресивния съперник.

 

Априлец-ЛЯГалакси-3:5-мачът се върза ,но в крайна сметка по-големият опит на галактикосите си каза думата.Решаващо бе и включването на Мартин Доскачаров в игра.

 

Каргонь-БДЖ-4:10- в този мач каргонци забравиха за защитата ,получиха лесни голове и общо взето не приличаха на себе си.съперникът пък игра вдъхновено и заслужено спечели.

 

Априлец-Силма60-2:6-строителите са силен тим и успяха да спечелят срещу нелош съперник ,който като че нямаше достатъчно мотивация за мача.

 

Голдерс-All steps-6:5

 

Силма60-Ел Класик-2:4-класиците постепенно започват да намират добрата си форма.

 

Щурмовик-Харвест-1:6-жътварите продължиха победния си ход,а съперникът им не можа да намери начин да опонира

 

Скандау-Ел Класик-6:10-младоците от Калчево се опънаха здраво на класиците в този ,но все още нямат опита ,а и класата ,за да се противопоставят на най-титулувания отбор в Ямболско

 

Атлетико-Скандау-10:4-Атлетико записа нова победа в турнира,а Скандау в отделбни моменти игра много грамотно

 

Екзекутор-Мат с бири-8:4-екзекуторите отново направиха необходимото ,за да спечелят ценна победа срещу много силен съперник-бяха много внимателни в защита,агресивни по целия терен и в крайна сметка спряха устрема на бирите

 

 

 

9 коментара

  1. Димитър казва:

    „ЕКЗЕКУТОР“-Безспорно най – добрия отбор в турнира!!! Добър вратар, още по-добри в защита, а в преден план агресивни, бързи и технични футболисти. Според мен това ще е отбора, който ще завърши турнира с пълен актив от точки, няма кой да ги спре от тук нататък!!!

  2. Анонимен казва:

    Какви са тия екзекутор !!?

  3. Анонимен казва:

    Голдърс и Ал степс защо са без коментар ?

  4. Яко казва:

    Klasicite ne gi Vijdam tapata se kontyzi i sdvam biha vtornik m4,

Остави коментар