Състезателката по борба Юлияна Янева бе обявена за спортист номер 1 на Ямбол за 2017та година.Нейни подгласници в тройката станаха каратистите Георги и Кристиян Дойчеви.

Юлияна през годината спечели медали от европейското първенство,а след това и сребро от световното .Юлияна е възпитаник на младия треньор Михаил Ангелов в местния клуб Борба и самбо.Отличията и са във възрастта на девойки старша възраст.Юлияна се бори в категория до 63кг.

 

И нещо към организаторите-когато се правят такива събития е нормално да се канят и журналисти- не заради Вас,не заради журналистите ,а заради тези талантливи спортисти ,които носят слава на града ни и имат право за успехите им да се знае.

 

Да не говорим ,че когато се определят спортист на годината и подгласници се прави анкета- със задължителното присъствие на журналисти от местните медии,ама вие дами и господа организатори-от община Ямбол и от физкултурното дружество май не го знаете.

Това е събитие ,което не е заради банкета,а за да се отдаде дължимото на спортистите и техните треньори… С ядене и пиене не става-трябва да го знаят хората.Колегите от другите медии и ред не са отронили за проявата и са прави,защото показахте тотално пренебрежение към местните медии и от това са потърпевши спортистите от десятката. Тъй че тазгодишната проява беше смехотворна самодейност.

 

 

8 коментара

 1. Мария казва:

  Много работи знам и разбирам но не искам да влизам в спор с вас

 2. булдога казва:

  поредната излагация но не пропускайте факта че става въпрос за дичо тодоров-там профанизмът е доказан

 3. Мария казва:

  БРАВОООО,ТОЯ ПЪТ ЮЛИАНА ЯНЕВА Е ОЦЕНЕНА НАЙ-ПРАВИЛНО!КАКВО ИМАТ ПРОТИВ ЖУРНАЛИСТИТЕ,ЧЕ НЕ МОЖАХА ДА ИЗДИГНАТ НЯКОЙ КОЙТО НЕ Е ЗАСЛУЖИЛ!ГОСПОДИН КОМЕНТИРАЩ ИМА ХОРА В ЯМБОЛ КОИТО ОЦЕНЯТ ТРУДА И УСПЕХИТЕ НА ЮЛИАНА!Мария

  • коментиращ казва:

   мария,не знам какво четете, какво разбирате-тук презумцията е ,че за успите на юлияна трябваше да разберат много хора,а общинарите дори не си направиха труда до момента не само да поканят медиите на събитието,но дори да пратят до момента и прессъобщение за подреждане в десятката

  • Анонимен казва:

   До Мария: Марче,журналистите не издигат никого -те гласуват -това е имал предвид автора на статията.
   и никой не омаловажава успеха на момичето-напротив-това е единствената медия + диана кабел в региона ,които пуснаха материал за анкетата,а не би трябвало да го правят защото журналистите бяха игнорирани от събитието от тъпите организатори.
   И знайте Марче,всеки който е донесъл успех на Ямбол е заслужил-просто трябваше да има анкета -така както се прави навсякъде по света ,а тук едни си направиха избора сами-това го няма никъде

 4. Анонимен казва:

  По-важно е,че общинските съветници бяха с доста голямо присъствие и ако ги питате кои са десетте спортисти на Ямбол не могат ви каза.Софрата е важна.А труда на треньорите и състезателите в този град отдавна няма значение…

Остави коментар