Предлагаме Ви интервю с Иван Божидаров-наставник  на  Ямбол1915 непосредствено след поредния победен мач срещу Левски Карлово.Видеото можете да гледате тук:   https://youtu.be/Wh7-Hh1W9eg

 

49 коментара

  1. Анонимен казва:

    Не съм от Ямбол но като чета сайта голяма злоба место да се радвате че има футбол и ще паднат и ще бият голяма трагедия направихте от една загуба

  2. Anonimen казва:

    А като играхме по 11 човека нали пак падахме

  3. Хейтъра казва:

    Сега се загледах в един популярен спортен сайт,и знаете ли какво установих???!!! Знаете ли какво различава Ямбол 1915 от всички останали отбори в групата???
    Всички имат емблеми,а ние имаме едно ЧЕРНО ПРАВОЪГЪЛНИЧЕ хахахахах!!!
    Източник: sportal.bg

  4. Sisi top казва:

    Ямбол пада,лошо пада оле оле оле!!!

    • Sisi top казва:

      Миньор Раднево ми напълниха окото,страхотен футбол изнесоха момчетата,а Ямбол лошо пада,лошо пада оле оле оле!!!

  5. Анонимен казва:

    Стига сте плюли то беше ясно че ще има голям сеч и това стана измислен червен картон и играхме с човек по-малко ,30 минути браво момчета

    • Sisi top казва:

      Слаб „треньор“,после оправдания,сега ще зачестят загубите,освен центалния защитник,целия отбор е жив ташак,Станимир само се въргаля в центъра като някво гюле,Стойко има физика,за да играе с петокласници,Сашо Андонов бяга като муха без глава,и всеки по опитен футболист го прави за смях,Юли Шекеров компенсира с физика,но като цяло да се пробва в някой по-силов спорт,за футбол нестава горкия!!!

  6. Sisi top казва:

    Раднево блестеше по целия терен,а Ямбол само накъсваха играта,добре че съдията свири за Ямбол,иначе Раднево трябваше да бие поне с 3 гола

  7. anonimen казва:

    Pak vi kazvam ne se sravnqvaite s Arda te ste sa minimum s 15-20 to4ki ot nas po napred v klasiraneto no ne zaradi sadite a zastoto imat ot vsi4ko i trenior i futbolisti i direktor i avtobus i hilqdi fenove bai selo tragnali sme da se sravnqvame s Arda daje ve4e ni spirali da vi kaja po golqma spira4ka ot Dobri Kyrvata i Armanito nqma SEGA STE GO RAZBERETE

  8. Anonimen казва:

    Съдията е поръчан от Арманито вече 3 мач ни свири не ви ли прави впечатление.Сщега няма да можем да бием Загорец и после ще паднем от Сокол-Марково

  9. Анонимен казва:

    СтойкоколевСлаб

  10. Sisi top казва:

    Видяхте ли се Ямбол,Раднево ви смачка по целия терен,само гонихте топката,като умрели кучета!!!

    • Тунджа Ямбол казва:

      ami kapriza nemoja dakupi macha i randnevo na razbi ot igra

      • ямбол бие лошо бие казва:

        Раднево може да разбие с тази игра на майка ти лайнарника а ти да правиш свирки на съдийте

    • ямбол бие лошо бие казва:

      ей педал сиси топ ли си педал ли си гледал ли си мача бе мама ти да еба ей паднахме,съдията ни обезглави и вие сте щастливи 1на0 за раднево но при 100на 0 съдийски отсъждания в полза на раднево да го духате много сте доволни но всичко се връща

  11. ямбол бие лошо бие казва:

    Пладнешки обир за Ямбол1915 днес в Раднево.Арда да ги вкарват още на полусезона в Б група.То днес играхме 14 срещу 11.Гнусотия до шия,браво на Ямбол щом взеха толкова рано да ни режат крилата,значи ги е страх от нас.Браво тигри ебете им мамата на Загорец другия кръг.За да трепери Топчо турчето,че то с тези бюджети не можеше да спи боклука че Арда не бяха първи.Мама ви да еба но не по този начин,уграбиха съдийте днес Ямбол,но Ямбол няма вяшите болни амбиции господа от Арда.Ми назначете Топузаков за главен съдия,а Кременлиев за страничен като ви гостуваме,за да ни биете.Днеска това е подигравка с нашия отбор,а вие с Раднево играхте до гол нали резаци 98ма мин.1на0 до гол.И Ямбол бие лошо бие олеле,Ямбол надигра Раднево днес но трима педераса в черни украси не позволиха да победим.

  12. Анонимен казва:

    karnobatskoto treniorche obarka sastava i zatova zagubehme a ne sadiata

  13. Анонимен казва:

    след престъпно съдийство ямбол загуби с 1на0,така ли ще влизате бе фесове,уграбиха ямбол в раднево,чернодрешковците

  14. Anonimen казва:

    С купен съдия и пак падаме в Раднево писах ви че след 1-2 мача няма да сме на 1 място сега с Загорец най много равен и то пак със съдите

    • Анонимен казва:

      ей педал ти беше ли на мача бе мама ти даеба,съдията се изгаври с нашите пишеш наизуст,ще ти иба майката тъпа педалче на теб и на съдията,иба ни мамата аз бях на мача педал,да беше купен съдията ама от арда за да може елин топузаков и придворните му да си начешат егото не ми се мисли как ще се свири в кърджали когато сме гости 15ти кръг,сега помиярите като тебе сте доволни нали мама ви да еба

      • Име казва:

        Мнооого си прост.

      • миньор казва:

        ей педал- бях на мача-ямбол бяха толкова слаби и бездушни ,че щяха да ги бият и юношите
        това там звездите ви-стамби,сашето са пълни паляци гей смотан. имахте хора дето не се изпотиха -как да биете отбор дето се раздава на 1000процента.
        треньорът ви и той много не разбра кво да прави и обърка и смените

    • Тунджа Ямбол казва:

      choveka kaza istina che sas kupen sadiq ot kapriza ne mojkahne ni razbiha ot igra

  15. ямбол бие лошо бие казва:

    успех в раднево тигри и ямбол бие лошо бие олеле

  16. Анонимен казва:

    Много боклуци коментирани има в тоя град вместо да подкрепят само клевети

  17. анонимен казва:

    да кажа че отбора играе много грамотно и комбинативно.мисля, че ако има постоянство в представянето на отбора няма как да сме извън първите три места в класирането.успех на отбора.от завист и злоба по бързо се умира.

    • Анонимен казва:

      prikachi.com/images.php?images/22/9182022T.png

      1. Трябва си завършване на трибуната, пластмасови 1 500 седалки. 1000 в сектора, който трябва да се завърши и по 250 седалки с козерки за да се сформира подобие на ложа (от страната на сградата).
      2. Местните милионери, да започнат да инвестират в спорт, а не само в коли и изрусени момиченца (нямам предвид инвестиции само във футбола).
      3. Фен мислене, песни, скандирания, знамена, факли, димки.
      4. Ръководството да отвори фен магазин, няколко шала, чаши за кафе, тениски и шапки, мини поли за момичета, тетратки.
      – Както съм твардял постоянно – спонсорството не е задължително да означава безвъзмезно даване на пари. Това може да са пари, услуги, маетиално и социално подкрепяне.
      П.П. Радвам се, че футбола продължава да съществува в този мой роден град.
      П.П.П. ЕДИН ГРАД – ЕДИН ОТБОР !!! Нека кой с каквото може да помага. – TUNDJA1915.FREE.BG

  18. анонимен казва:

    много хора трябва да му целуват хуя на иван каприза включително и кмета,защото ако иван не беше преместил отбора нямаше да има пари от държавата за ремонт на терена и стадиона.ако иван спре финансирането на отбора дълго време няма да има мъжки футбол града.сега на “анализаторите“ и “разбирачите“д

  19. anonimen казва:

    Zasto nikoi ne hvali direktora Dobri kurvata SAMO KINTI PRIBIRA DORI EDIN AFISH NE E ZALEPIL

  20. Gipsa казва:

    Ще видите края на полусезона,на кое място ще е отбора!!! Този дебелия Божидаров си няма и понятие от футбол,горкия по физическо не се е събличал,Каприза треньор го прави,но пък ако няма претенции към заплатата,е добре дошло за Каприза,защото никой не иска да поеме затълния в немилост Ямбол!!!

  21. Sisi top казва:

    Голяма сила сме,всички да се съобразяват с Ямбол,мисля че и Загорец и Арда ще ги бием ако излезем мотивирани и стимулирани от президента Иван Петров!!!

  22. ту казва:

    Треньора е много точен. Така се говори по-кротко, по-спокойно, а колко сме силни го показваме на терена.
    Когато едно куче много лае, то не хапе!
    Така, че за сега много не лаем, но здраво хапим.
    Каква амбиция не можеш да видиш, тя амбицията се показва на терена, не на думи.
    Нека си имаме своите козове, защо трябва всичко да афишираме. Дори е по-добре другите да ни подценят, а после да ядат яко дървото.

  23. ямбол казва:

    не съм доволен от интервюто на тренерчето. Без никаква амбиция, изкара че всичките победи до сега са плод на късмета, дори не си похвали момчетата, а всички виждаме че отбора може и притежава класа. В Ямбол трудно някой отбор би взел дори и точка, за навън не се наемам да прогнозирам. Със сигурност има добри отбори и фаворити в групата, но и нашите момчета заслужават уважение. Шекеров ги прави сами да си говорят, Стойко мотора на отбора, Жечев стълб в отбраната, Сашо Андонов много тичане, Станимир човека пас, Лъчо Георгиев също много добре, Станислав също, няма смисъл да изброявам. Единствено ни куца вратарския пост, въпреки добрите намеси на вратарчето срещу Карлово.

  24. ту казва:

    Мамицата ви рязана и в нашия форум ли дойдохте боклуци смешни, нямате си на идея какъв хуй ви чака гипсове ли сте, хейтъри ли, все долни миризливи говна.
    Ебете си майката рязана.

  25. GIPSA казва:

    С ТАЗИ ШАПЧИЦА СИ КАТО НЯКОЙ СЕЛСКИ КОМБАЙНЕР ОТ 83 ГОДИНА,НЯМАШ СИ ГРАМ ПОНЯТИЕ ОТ ФУТБОЛ БЕ СЕЛЯК,ДЕБЕЛ СВИРКАДЖИЯ,ВРЕМЕ Е РАДНЕВО ДА ТЕ ПРИЗЕМЯТ С 4-5 ПАРЦАЛА!!!

  26. Хейтъра казва:

    Божидаров ли си,Армани ли си,Версаче ли си,ама си пълен мишкар батко,за какви условия говориш,в Ямбол бомба е паднала,а ти за условия ми говориш??? Много бързо се предаваш и си даваш дупето на Турците,споко те няма да те вземат там на работа хахаха!!!
    Било решено кой ще е шампион,ами ти нали затова си сложен бе дебелак,да победиш Арда,а не да си даваш гъза да те ебат рязаните бургии!!!

  27. anonimen казва:

    Palno mente e toq daje ne e trenior a se zanimava sas zemedelie

  28. ту казва:

    БРАВО!
    Много точен, умерен човек, а щом успя за толкова кратко време да сглоби такъв отбор, явно и доста добър треньор.
    Най-вероятно искат да се изиграят всички мачове от есенния полусезон и да срещнат всички отбори в групата, след което да преценят дали имат сили и възможности за професионалния футбол.
    Според мен момента е изключително подходящ, защото щом като Община Ямбол в лицето на кмета застава зад отбора, това означава, че със сигурност ще оправят стадиона.
    С този президент, този треньор и тези футболисти имат съвсем реален шанс да играят в професионалния футбол.
    Просто футболистите и треньора трябва да продължават по същия начин да се трудят и влагат в тренировките и мачовете а резултатите ще са като досега.
    А когато отбора побеждава, публиката ще е на стадиона, просто няма кой да я спре.
    И успоредно с това Общината и кмета трябва да работят по реновирането на стадиона.
    Най-добре ще е европейски проект за централната трибуна, сградата със съблекалните и залите, осветление на терена и пистата.
    Щом в доста по-малки градчета го направиха, мисля, че и в Ямбол може да стане.
    Просто ако всеки си свърши своята работа, футболистите на терена, а ръководство и Общината със базата и стадиона нещата ще се получат.
    А хората на Ямбол са зад Вас!
    Успех! САМО ЯМБОЛ 1915!

  29. Пламен Стаменов казва:

    тая па селяк! Сменял ритъма! хаха, какъв ритъм бе, от ходом на бърз ходом ли?

  30. ямбол бие лошо бие казва:

    Евала човека е земен,и Ямбол бие лошо бие олеле.

Остави коментар