Баскетболистите на Ямбол стартираха подготовката си за новия сезон в НБЛ.Засега подготовката е в самото си начало и се залага предимно на кондиционната работа.Заниманията се водят под ръководството на Иван Чолаков ,който се върна на треньорския мостик.В тренировките участие вземат Николай Върбанов,Станислав Говедаров,Евгени Иванов,Андрей Иванов ,Росен Иванов, Стилиян Иванов,а с тима се готви и Мартин Чавдаров.На линия е и Стоян Петков.Това е засега наличното войнство.Селекцията обаче е в ход и се чакат новите попълнения за сезона.Треньорът Чолаков ще търси да изгради боеспособен тим с бюджет ,на практика несравним с този на почти всички съперници от елита.Иван Чолаков е доказвал през годините ,че и с по-малко пари може да се прави силен отбор.Целта ще е да се търси достойно представяне на отбора в НБЛ.В близките дни се очаква ръководството на клуба да даде пресконференция по време на която да стане ясно зае селекцията,целите и стратегия на отбора ,както и за неща от кухнята на отбора.

 

Tags

 

36 коментара

 1. Анонимен казва:

  А дали ще има още някой нов, защото гледам в сайта на клубът вторият център вече не е Андрей а е празно мястото

 2. Анонимен казва:

  стига бе хора СТОЮ СТИЛЯН ЕВГЕНИ РОСЕН ВСЕ ОТБОР ЮНАЦИ няма лошо с местни играчи ама да се дават пари за тези играчи е непростимо по добре един свестен за тези пари. Ако ще играем аматьорски баскетбол е друго ама да се хабят парите за тези момчета е неразумно .И без това Чолака го направи бащиния

 3. Анонимен казва:

  Защо пак толкова време няма никакви новини? Нищо ли не се случва?

 4. Анонимен казва:

  Чолак, да те подсетим, вземи и снахата в клуба, време е!

 5. gh казва:

  дребните душици пак се развихриха

 6. Иван казва:

  Сети се Чолаков за трансфери, за да вземе комисиона, наглеца!!! Сина му треньор в клуба,направо заприлича на бащина фирма

  • Анонимен казва:

   така ще е защото мълчим Той прати сина си да бъде един от треньорите за таланти .какво разбира стою колкото играта му. само да лапат пари

  • Подсещам казва:

   Комисионната я взема мениджър а ,разбирател прост.

   • Анонимен казва:

    Ти да не си на заплата при фамилия Чолакови че под всеки пост го играеш личен адвокат? А да не си самият Стою? :) Едва ли, той не изглежда толкова прост колкото си ти.

 7. Анонимен казва:

  Не знам, Чолаков говори за 3ма американеца, как той щял да вдигне нивото на отбора което спаднало последните години. Ми то с 3ма американеца и Петър Петров индианеца щеше да вдигне нивото. Някак си тъпа ситуация. Да беше дошъл последните 2 сезона без чужденци и бюджет да вдига нивото Чолака. Изказа се не на място. Не му прави чест!

  • Анонимен казва:

   Да не мислиш, че американците ще са по-качествени и скъпи от Венци Петков и Острев или пък бюджета ще е повече от 10-на % по-висок от миналата година.

   • Анонимен казва:

    да, категорично мисля! Чолака можеше поне малко уважение да прояви. Държи се като сайбия, влиза и си излиза в клуба когато си иска, назначава , уволнява…Не пише в търговският регистър да е собственик, не съм чувал и общинският бюджет да е на негово разпореждане. А резултатът е една семейна фирма. Което не е никак лошо ако все пак той даваше парите.

  • Анонимен казва:

   ама той ако върнеш времето назад винаги е така когато има пари той става треньор когато няма не е . после нивото вдига граби парите на ямбол

   • SMSA казва:

    Не е така . Чолаков беше в отбора и търсеше пари да има отбор след като се махна овергаз. Тогава играехме с 8 баскетболисти , като двама от тях бяха Стойо и Марчев . Не трябва да се забравя . Само като стана депутат напусна отбора , в другите случаи посто назначиха друг .

    • Анонимен казва:

     ми то Стою и Марчев са стояли просто защото ако не са в Ямбол трябва да се откажат от баскетбола. Не съм чувал за Стою някога да е имало оферта от някого. Може, ама в някой друг спорт. Не знам защо въобще изтъкваш като голямо постижение, че са стояли. А Чолака какво, да събуе гащите ли? Естествено че ще търси пари, нали трябва да си подсигури заплатата, че и тази на сина си. И за това да му се поклоня ли? Въпросът е дали е намерил. Към днешна дата виждам само, че се държи като шеф диригент в клуб който все пак не е лично негов а обществен. То всички сме търсили пари за нещо и това не ни прави собственици или крадци, далавераджии.

     • SMSA казва:

      Не изтъквам , че са били , изтъквам ,че сме имали 6 баскетболисти + 2 двама тинейджъра които са взимали ниска заплата . А ти по-горе каза че Чолаков стои в клуба само когато има пари , а това е далеч от истината .

      • Анонимен казва:

       Стою Чолаков стои в клуба и д аима и да няма пари, и без това трябва да си плаща като играе. Татю беше използван политически, като изключим тази забежка нищо друго не умее, къде другаде да ходи освен в клуба. И няма нищо лошо, въпроса е в уважението към публика, общественост и спомоществуватели, дръж се нормално, естествено а не като чирбаджия, собственик. Трябва да разберем, че ние, данъкоплатците и феновете сме собственици, фамилия Чолакови са наши служители. Но виждаме друго.

 8. SMSA казва:

  Днес е имало пресконференция на Иван Чолаков ама е много силно отразена – 1 статия в монитор и 20 секундно видео в БНТ .

 9. Анонимен казва:

  А за школата пак ли трохите само? Кого залъгвате? Лъжете себе си!

Остави коментар