Три момчета от школата на баскетболния Тунджа и техния техния треньор записват участие в международен камп в Ботевград.

Там16 баскетболни треньори – шестима американски и 10 български събираха  перспективни състезатели на 14-15 години за 6-дневни занимания. Кампът ще продължи до 28 юли.

Сред баскетболните таланти има трима от състава на шампиона при 14годишните-ямболскияь Тунджа.Те са Николай Нинов ,Красимир Кънчев  и Георги Герганов .С тях е и наставникът им-Стойо Чолаков,който се утвърждава като един от най-перспективните млади специалисти в страната.Сред треньорите има още един представител на ямболската школа- Стойчо Кукучев ,който прави фурор с представителните отбори на Несебър при подрастващите.

 

Tags

 

27 коментара

 1. Анонимен казва:

  Ари де, какво става с отбора? Някак и новини нещо няма ли? Другите отбори си направиха селекцията, при нас не се знае дали ще има отбор…

 2. SMSA казва:

  За мъжкия отбор нещо знае ли се ? Освен, че Венци Петков и Острев са с нови отбори .

 3. Анонимен казва:

  Мухаха – Стойо бил от най-перспективните млади треньори. Защо? – заради титлата при 14-годишните ли? Че всяка година в 5 възрасти при подрастващите има шампиони които си имат треньори, Защо точно Стою обявяваме за велик? Защото има Татю отзаде ли? Или защото не стана голям баскетболист а правилото е че най-добрите треньори не са били добри баскетболисти? А на колко други треньори в школата им бе даденаа възможност да работят с този набор който от 2 години се знаеше че е сред добрите в България? Защо точно на таювото? Картинката беше донарисувана с домакинство на финалите за да му е още по-удобно на татювото. Казвам истини които се премълчават, а има други по-талнтливи млади момчета на които никога, ама никога няма да им се даде шанс.

  • Красимир казва:

   Първо си напиши името и тогава говори!!!!!

   • Анонимен казва:

    Цял град го знае това.. Кво’ се напъваш и ти Име нямал? Че ти като си го написал името да не би да си голям герой?

   • Пешо казва:

    Пешо се казвам и съм съгласен с написаното от безименният. По-добре ли ти стана или по-малко истина стана написаното?

   • Анонимен казва:

    цял живот баскетбола в Ямбол ще се върти около Чолаковци нали трябва да лапат пари .Ако не са в баскетбола за какво друго стават една стотинка няма да имат да не са луди да се махнат.Ние сме тези който да ги изритаме и тези пари да се дават на други.Целта на татю е да го внедри като него зада се издържа иначе глад ги мори .На кво Стою ще научи талантливите деца на кампа???? Татю пак го уреди да лапне някой лев

   • Анонимен казва:

    кво значение има името не е ли истина

  • Анонимен казва:

   100% това е Иван лудия :) помяр, мълчи да не го набия на дебеланката ти отзад

  • ЩАТЕН казва:

   СУПЕР СИ….КАЗВАШ ИСТИНИ ОТ КОИТО БОЛИ…НО Е ТАКА..

  • Анонимен казва:

   Според теб Стойо не е перспективен млад треньор и за неоспоримо големите успехи – две шампионски титли на набор 2003 той няма никаква заслуга и те са постигнати само защото е син на Иван Чолаков?
   Също така не преиначавай написаното. Никой не го е обявил за „велик“, нито е казано, че е най-перспективния в България.
   Кой са тези, „по-талантливи млади момчета на които никога, ама никога няма да им се даде шанс“. Напиши им имената и сам ще се изненадаш, колко противоречиви мнения ще има и за тях. Показвайки пристрастия не си убедителен.

   • Пешо казва:

    Чети внимателно пич, не четеш, подскачаш като куза само на чест, чети…

    • Анонимен казва:

     Като кУза …….. и какво умно е написано, че да се чете внимателно.

     • Пешо казва:

      не си интересен

     • кУзата казва:

      Интересно, леко неграмотен, слабо развит и тн да дава мнения за толкова сложна игра

      • Пешо казва:

       В кое селско училище си учил? Не се пише „тн“ а „т.н.“. Изречението завършва с точка според всички граматични правила а твоето с едно голямо нищо, като теб! Хайде обратно на училище и като (ако) завършиш заповядай тук да оценяваш другите.

   • Боби казва:

    Провери как дойде първата титла на малкия Чолак, тогава говори. Друг водеше отбора и го класира на финалите, по едно стечение на обстоятелствата точно за финалите, поради невъзможност на първия, дадоха отбора на Чолаков. Защо точно на него не знам, ти може би знаеш. Лесно е като вземеш изграден отбор. Не го познавам Стойо, може и да е талантлив, но че баща му го бута до сега в живота, няма две мнения. Да е жив и здрав, скоро ще води и мъжете дано и там ни направи шампиони. А за това кой е грамотен и кой не, не съди човека, колко може толкова пише.

    • Анонимен казва:

     Прав си брат, тук въпрост не опира до Стою, може и да е талантлив, а до другите на които не им се дава шанс. И те може да са талантливи, може и повече от Стою. Но си нямат „вуйчо владика“.

    • "малкишя чолак" казва:

     Нещо не си в час, я провери кой води отбора преди 2 години от самото начало а и друго, като си толкова навътре я питай децата при кой треньор се чувстват най-добре, защото отговора може би ще те изненада. Като не знаете не коментирайте по-добре от колкото да се излагате

  • Анонимен казва:

   еееее нали татю го подготвя за мъжкия отбор да лапа като треньор при мъжете

Остави коментар