Изиграха се мачовете от деветия кръг в шампионата по минифутбол.Заради участието на няколко   отбора в зоналния турнир на Каменица в Бургас  няколко мача бяха отложени.Двубоите    Харвест-Ел Класик, Голдерс-Каргон и

ЛЯ Галакси-Траките са отложени и трябва да се изиграят до 11тия кръг-т.е.до 23ти август.

За мач от 9тия кръг не се яви съставът на  Черните ангели и на отбора е присъдена служебна загуба.С това тимът изчерпа лимита си за неявявания и при следващо такова ще напусне турнира.Ето резултатите от 9тия кръг:

Силма60-Черните ангели-3:0/служебно

Щурмовик-Лос Магос-9:2-нелош мач за двата отбора.Когато са в пълен състав щурмовиците са труден съперник.Младоците от Лос Магос показват зъби  в определени моменти и  трупат безценен игрови опит.

 

Палфингер- All  steps – 3:2-страхотен мач се получи .Танцьорите поведоха с 2:0,играха добре-бяха много креативни и комбинативни на терена,но допуснаха пълен обрат.Палфингер се възползваеха максимално от грешките на противника и  имаха шанс да спечелят с гол секунди преди края.Адмирации и за двата отбора за показаното и за изключително коректната игра.От такива мачове печели  аматьорския футбол

 

ЛЯгалакси-Играем за кеф-8:2- докато бяха свежи играем за кеф опонираха добре,но поради липсата на смени поотпаднаха физически.Трябва да се отбележи ,че направиха и много пропуски.Галактикосите пък когато са в пълен състав могат да затруднят всеки противник в турнира.

 

Tags

 

10 коментара

 1. ген казва:

  Лотгaлaски_трaките1_6 убихa ги добре.че беше бaт янко поне8голa спaси

  • Фен казва:

   Не си гледал първото полувреме. Беше равностойно. Вкараха в края на полувремето. Второто полувреме Галакси тръгнаха да изравняват и получиха леки голове след грешки на защитата. Но вие имате звезди като Жечев, Краси и Христин който играе в Италия оставаше и да паднете. Но явно в Бургас са ви развенчали затова тука си избивате комплексите.

  • Анонимен казва:

   V burgas tiq 3mata gi nqmashe,informirai se predi da prikaash za kompleksi

 2. Анонимен казва:

  Тези от лос магос се стягат

 3. Янко Галакси казва:

  Благодаря на момчетата от отбора на Играем за кеф за коректната игра и искам да им се извиня за моето поведение след едно единоборство. Винаги съм мислел и продължавам да твърдя, че те са най- коректният отбор на турнира. Пожелавам им занапред много успехи.

Остави коментар