Предлагаме Ви класирането след петя кръг в шампионата по минифутбол,както и програмата с началните часове за мачовете от шестия кръг в неделя -на 18ти юни:

Ето и класирането в осмото издание на шампионата по минифутбол  след шест изиграни кръга:

1. Траките 5 4 1 0 28:9 13т.

 

2. Ел Класик 5 4 1  0 23:4 12т.

 

3. . Каргонь 5 4 0 1 19:8 12т.

 

4 Харвест 5 3 1 1  18:6 10т.

 

5. Голдерс 5 3 1  1 13:9 10т.

 

6. Силма 60 5 3  0 2 17:12 9т.

 

7. Екзекутор 5 3 0  2   16:7 9т.

 

8. Черните Ангели 5 2 1 2 25:21 7т.

 

9. ЛЯГалакси 5 2 0 3 13:14 6т.

 

10. Щурмовик 5  2 0  3 11:15 6 т.

 

11. All steps 5 1 1 3 7:9

 

12. Палфингер 5 1  0 4 11:24 3т.

 

13. Играем за кеф 5 0  1 4 7 :35 1т.

 

14.Лос Магос 5 0  0 5 4:40 0


Програмата за шести кръг

-неделя -18ти юни :

ЛОС МАГОС 17.00 ХАРВЕСТ

 

ПАЛФИНГЕР 17.00 ИГРАЕМ ЗА КЕФ

 

ALL STEPS 17.00 ЩУРМОВИК

 

СИЛМА 60 17.45 ТРАКИТЕ

 

ЛЯГАЛАКСИ 17.45 КАРГОНЬ

 

ЕЛ КЛАСИК 17.45 ЧЕРНИТЕ АНГЕЛИ

 

ЕКЗЕКУТОР 18.30 ГОЛДЕРС

 

 

 

 

52 коментара

  1. Анонимен казва:

    видяхме ги екзекутор- голдерс ги изтърваха,така че няма да помиришат място в четворката.смешни амбиции на момчета -аматьори-да изиграйте си мача с класиците-с тях всеки иска да играе-ако са се посъбрали ще ви сложат поне тройка,но пък ще събирате игрови опит.

    • ZRITEL казва:

      приятел голдерс изравниха в последната секунда и бяха упълченци в мача но все пак браво за хикса извоюваха си го . що се отнася до мача ел класик екзекутор нека се играе апък да видим какво ще стане. за неутралните футболни фенове ще е доста интересно .
      шампионите са фаворит естествено но употентите им ако не са служебните 3 гола инкасирани срещо класика са като гледам с най-добрата защита а и са играли до сега предимно с добрите отбори.
      в атака ако започнат да вкарват повече отзад ще е трудно да се пробият , Абе интересно ще е определено

  2. Анонимен казва:

    seki otbor otuk natatak moje dasi otlaga ma4ovete nqma proglem

    • Анонимен казва:

      има наредба-публикувана преди турнира-ПРЕДЛАГАМ ВИ РАЗДЕЛА ЗА ОТЛАГАНЕ НА МАЧОВЕ,НО НА ТЕХНИЧЕСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ СЕ УТОЧНИ ДА НЯМА ОТЛАГАНЕ НА МАЧОВЕ БЕЗ УВАЖИТЕЛНИ ПРИЧИНИ И АКО ИМА ДА Е ЕДИН ПЪТ.вТОРИ ОТЛОЖЕН МАЧ ДА НЯМА.СИЛМАТА СА БИЛИ ОСРАНИ И БОЛНИ-ДА ОТЛОЖИХА МАЧА,ХАРВЕСТ СЕ СЪГЛАСИХА ,ИЗИГРАХА СИ МАЧА.ТОЧКА.ВТОРО ОТЛАГАНЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ПРАВЯТ.-МОГАТ ДА ЗАГУБЯТ СЛУЖЕБНО И ДА ПРОДЪЛЖАТ. ДО ДЕСЕТИЯ КРЪГ МОЖЕ ДА СЕ ОТЛАГА ,НО САМО АКО ПРОТИВНИКЪТ СЕ СЪГЛАСИ…. НЯМА НИЩО ЗА ОБСЪЖДАНЕ.ЕКЗЕКУТОРА ПОВДИГАТ МНОГО ВЪПРОСА ,ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ,АМА СТЕ СЛАБИЧКИ БЕ МОМЧЕТА-В ШЕСТИЦАТА НЯМА ДА ВЛЕЗЕТЕ

      • Анонимен казва:

        ЕТО Я И НАРЕДБАРАТА7Раздел IX

        Наказания

        1. Отбор, неявил се на терена 10 минути след определения час за начало на срещата, губи служебно. Резултатът от служебната загуба е 0:3.

        а/Ако отбор е предупредил два дни преди мача си организаторите ,че няма да се яви и се договори с противника за провеждане на мач в десетдневен срок и изиграе мача си запазва правото да продължи участие в турнира .

        б/ ако противниковият отбор не уважи желанието на възпрепятствания тим да отложи мача си- на неявилия си тим се присъжда служебна загуба.

        в/При две служебни загуби даден отбор автоматично се изключва от участие в състезанието.Ако се случи така ,че отбор е записал две служебни загуби,но едната от тях е по уважителна причина-Жури д,Апел на турнира се произнася дали отборът може да продължи в състезанието.

        г/ три кръга преди края на турнира-т.е. от 11тия кръг включително не се разрешава отлагането на мачове поради организационни и етични причини

        д/ ако отбор напусне турнира поради служебни загуби и това стане след средата средата на турнира-т.е. до седми кръг включително резултатите му със съперниците до момента се зачитат,а в останалите мачове му се присъждат служебни загуби.В противен случай-ако вапускането е на по-ранен етап се анулират всички резултати и му се присъждат служебни загуби.

  3. Анонимен казва:

    tova juri nqma smisal otnego i beztova negu ibavat za ni6to

  4. БУХАЛОВ казва:

    Шкумба хайде ако обичаш изтрий три точки от отбора на пизза рок и кажи кога ще се играе мача им с оранжевите тениски за да се оформи реалното класиране . не е справедливо да взимате 3 точки без дори да сте се изпотили , а другите отбори претенденти да се изправят срещо тях в мач с неясен край

  5. Анонимен казва:

    ezikutor se borqt za parvoto mqsto za tova izkat da si igraqt ma4a sas klasika

    • Анонимен казва:

      видяхме ги екзекутор- голдерс ги изтърваха,така че няма да помиришат място в четворката.смешни амбиции на момчета -аматьори-да изиграйте си мача с класиците-с тях всеки иска да играе-ако са се посъбрали ще ви сложат поне тройка,но пък ще събирате игрови опит.

  6. Анонимен казва:

    ni taka kato nese igraqt ma4ovete mo je i do nova gadina dane svar6i tornira

  7. Анонимен казва:

    mitaka sas negoviti na redbi razvalq tornira seki pat

  8. Анонимен казва:

    vav selata e posa6tiq na4in nese li qva6 na ma4 pada6 slojebno tai4e sas tez opravdaniq nemojahmi dase saberem sa detski raboti

    • Анонимен казва:

      Красио изкривен дебел миризлил охлюв малките игрища нямат нищо общо със големия терен! Това не е шампионско поведение , точно и заради това ще има Импиичмант! (а сега да та дия знаеш ли какво значи)

  9. Анонимен казва:

    Ако класика не могат да се съберат през седмицата,играйте последен мач след неделен ден.Важното е да се играе кви служебни победи.И докато таксата на отбор не стане 200лв за участие няма да има организация.Ако таксата е по голяма ще има само сериозни отбори.Може да са 8 отборите но ще играят два пъти по между си.Така ще има и съдии и доктор ще има средства и няма да има хандбални резултати.Екзекутор са с пълното си право да искат да си играят мача с Класика.

    • FILERA казва:

      TO4NO TOVA ISKAME I NIE PROSTO DA SI IGRAEM MA4A …
      MOJE I SUBOTA DA E MA4A ILI PREZ SEDMICATA KUM 7 8 KOGATO SE RAZBEREM NO PROSTO DA IGRAEM!
      I TOVA ZA TAKSITE SU6TO KATO PREDLOJENIE GO PRIEMAME.
      KADETO 10 TAM I 20 LV , NIKOI NQMA DA OBEDNEE S TEZI PARI . HEM 6TE SA PO PO KA4ESTVENI OTBORI HEM 6TE IMAT PRAVO NA REVAN6…

    • Анонимен казва:

      и сега си има рефери ,и сега има и доктор-оня плешивия чичак.За това ,че трябва да се мине на по-високо ниво е ясно-факт е че има три-четири слаби отбори-другите са на кантар.

      може би с по-високи такси-както е във варна и бургас,а и софия ,но едва ли в същите размери.Софиянци в нашата лига тръгват от 120 за мач,като отбора лепи такса-250 и вкарва депозит от 500.Във варна здепозита за участие е 600кинта,в пловдив 450,толкова май е и в бургас

      • Анонимен казва:

        софия- близо 2 милиона
        ямбол – има няма 60 хиляди
        като искаш да плащаш големи такси отивай в изброените от теб градове

  10. Анонимен казва:

    koito nese qvi pada slojebno i tova e

    • Анонимен казва:

      те силмата са си педали,но бяха болни трима-.четирима от отбора-това вече е извинителна причина.

  11. Анонимен казва:

    pak sas detski opravdaniq imali angajimenti ezekutor kato imat angajimenti za kakvo se zapisvat na tornira

    • FILERA казва:

      ей цървул обадили сме се 2 дена преди мача и ни беше отказано отлаганe апък на силмата може да им се отложи ТОВА КАКВО Е СПОРЕД ТЕБ РАЗБИРАЧ !?
      ПРАВЕТЕ СЕ ОЩЕ НА ШМАТКИ И НА СЛЪНЧАСЪЛИ ОЛИГОФРЕНИ!

      • la казва:

        има публикувана наредба още преди първия кръг-там ясно си го пише-едно отлагане и само ако другия отбор се съгласи.
        доколкото знам класиците не са отказали ,но са известили ,че е невъзможно да се съберат през седмицата-затова става и безпредметно да се спори.

        нали е важно да го има този турнир-да някой се чувства ощетен,друг обиден,но пък дайте да си правим кефа.

        • FILERA казва:

          TOVA NE E LI O6TETQVANE !? KLASIKA BQHA SUGLASNI NO ORGANIZATORITE NEEEEE! KOLEVVVVV OBQSNI NA HORATA ZA6TO NE SE SUGLASI E , VSQKA SEDMICA EDNO I SU6TO PRIKAZVAME I V O4ITE NI LUJE6 ! ZA DRYGITE SE SUGLQSQVAT NA KOMPROMIS NO SUS NAS NE.. POSLE NAKRAQ NA TYRNIRA ZA6TO OSTAVALI PO 4 5 OTBORA.. NIE VINAGI SME BILI OT NA4ALOTO DO KRAQ NO TOS PUT MNOO LO6O NI PODLQHTE VODA.. HORATA NE ISKAT DA GLEDAT SLYJEBNI ZAGYBI ILI MA4OVE SUS LOS MAGOS I IGRAEM ZA KEF.. NAPRAO SE IZLAGATE AKO TOVA NE E O6TETQVANE ZNA4E STE PSIHI4NO BOLNI . AKO NQKOI MISLI OBRATNOTO NEDELQ DA MI GO KAJE V O4ITE NA IGRI6TATA NE TYKA DA PI6ETE GLYPOSTI I DA ZLORADSTVATE !

          • Анонимен казва:

            a koi sti za da ti go kajem

            • FILERA казва:

              GEORGI SUM OT EKZEKYTOR S TATOIROVKITE NQMA KAK DA ME OBURKA6 4AKAM!

            • Макена казва:

              Ами паляк ти като те гледам дори и за тези два отбора не си който си спом3нал какво обиждаш момчетата. Спъваш се от топката на която викаш таралеж тръгнал си футбол да играеш

          • Анонимен казва:

            ай стига бе -да пропуснали сте мач и всеки иска да играе с класиците-има начин това да се уреди-правите си мач и готово-един мач на предизвикателството.В турнира не е толкова важно класирането-важно е да играем.
            Мисля ,че е правилно Колев да съдейства за един такъв мач.Сигурен съм ,че е взел правилното решение

            • Анонимен казва:

              Kolev veche napravi kompromis s otbora na Ekzekutor kato gi vkluchi mnogo sled posledniq srok za zapisvane , ako trqbvashe da se spazva naredbata vaobshte ne trqbvashe da gi dopuska da igraqt.Kolev ako moje da ugodi na vsichki…..

      • Анонимен казва:

        стига с тия глупости !
        играйте си мачовете и го правете за удоволствие-що се излагате

      • Анонимен казва:

        Ти колко си злоообен…ми напусни турнира щом не ти харесва,няма да е голяма загуба!

        • FILERA казва:

          MI OHLUV KAJI MI KOI SI I DA KATO SI GOLQMA RABOTA I NAPYSNE6 SUS LINEIKA IGRI6TATA ! 6TE TI SLOJA ZABRANA DA STUPVA6 TAM I MA4OVETE 6TE GI GLEDA6 SAMO PO TELEVIZIQTA KATO SI GOLQM MUJKAR

  12. Анонимен казва:

    na4i za tova sa otborite da imat pove4e igra4i kato nemoje6 da doide6 padaj slojebno i tova e nikoi netie vinoven 4e nemoje dase sabereti

  13. Анонимен казва:

    Prognoza za nai-dobur igrach ot vseki otbor ?

  14. Анонимен казва:

    ma4a harvest silma se izigra silma biqt 2 na 1 harvest

    • EKZEKYTOR казва:

      ISKAME PREIGRAVANE NA MA4A SUS EL KLASIK !
      PODARACI I SLUJEBNI ZAGYBI DAROM NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ZNA4I NIE MOJE DA PRAVIM KOMPROMISI A NAS DA NI 6IBAT V GARBU…
      PAK NA6I I VA6I EI EDNO PRIKAZVATE DRYGO STAVA !
      KADE E TOVA JYRI APEL KADETO SAMO SI PREHVURLQTE TOPKATA MI6KI !
      TOVA E MNOGOOOOOOOOOOO DALE4 OT MUJKA POSTUPKA

      • joro казва:

        i az sum na sushtoto mnenie pravilata sa za vsichki vie nqmahte pritencii za macha izvednuj drugite imat znachi i vie tr si go igraete pravilata sa za vsichki ne moje ednite da igraqt drugite ne ama tva e greshka pak na organizatorite i izmislenite im pravila predi turnira se ogovorihte che ako nqkoi ne moje da doide slujebno gubi vsichki otbori se suglasiha ekzekutora sushto nqmaha vuzrajeniq taka che ne e mnogo sportsmensko

      • Анонимен казва:

        Ако играеш така, както пишеш…ясна е работата!

        • FILERA казва:

          млъквай е педерас някой да ти е искал мнението на теб шматка ! все ще се намери някой кавал кадето да се изсере на метеното.. ние за какво говорим той хомосексуалиста за какво се намесва

        • Joro казва:

          Anonimen pedal _|_

      • Балахуров казва:

        Много се дразня, че трябва да пиша, но мисля, че сме длъжни да кажем и ние нещо. Правилното в случая е да не се правим на ощипани гугутки, а да си дадем мнението. Това, което стана между Силма и Харвест е добре като резултат за нас, но не е честно спрямо Екзекутор. Точно заради казуса в този мач между Силма и Харвест реших, че нямам място в това жури. Без това никой не ме е питал, а пък не мога и да си спомня кога за последен път съм ходил на техническа конференция. Не е било тенденциозно разбира се. Сигурно някой ще се разсърди, но аз смятам, че Екзекутор са ощетени. От друга страна Силма (както и Екзекутор) са един от най-сериозните отбори в турнира на Диана ТВ така че се получава проблем, защото мачът вече е изигран. Абсурдно е да се анулира мачът между Харвест и Силма, защото ще стане още по-голям проблем. Може би наистина най-правилното ще бъде повече да няма отложени мачове, а само служебни загуби, но друг трябва да го реши това. И за последно и аз да питам нещо. Трябва ли журито да си дава мнението за конкретен проблем, когато същият този проблем или по-скоро неговото тълкувание е подробно описан в така наречения правилник.

  15. Венци Стефанов казва:

    Има има таланти да след края на турнира ще привикам няколко футболисти на проби в Славия

  16. анонимен казва:

    отбор г.р. мачове точки
    1 Траките 28:8 5 13
    2 Ел Класик 23:4 5 12
    3 Каргонь 19:8 5 12
    4 Харвест 18:6 5 10
    5 Голдерс 13:9 5 10
    6 Силма60 17:12 5 9
    7 Екзекутор 16:7 5 9
    8 Черните ангели 25:21 5 7
    9 ЛЯГалакси 13:14 5 6
    10 All steps 7:9 5 4
    11 Палфингер 11:24 5 3
    12 Щурмовик 11:15 5 6
    13 Играем за кеф 7:35 5 1
    14 Лос Магос 4:40 5 0

  17. анонимен казва:

    1 Траките 28:8 5 13
    2 Ел Класик 23:4 5 12
    3 Каргонь 19:8 5 12
    4 Харвест 18:6 5 10
    5 Голдерс 13:9 5 10
    6 Силма60 17:12 5 9
    7 Екзекутор 16:7 5 9
    8 Черните ангели 25:21 5 7
    9 ЛЯГалакси 13:14 5 6
    10 All steps 7:9 5 4
    11 Палфингер 11:24 5 3
    12 Щурмовик 11:15 5 6
    13 Играем за кеф 7:35 5 1
    14 Лос Магос 4:40 5 0

  18. Анонимен казва:

    prognoza za trimata nai dobri vratari na tornira

Остави коментар