Предлагаме Ви резултатите от мачовете от петия кръг в шампионата по минифутбол:

 

Ел Класик-ЛЯгалакси-1:2- шампионатът съвсем се завърза след тази загуба на шампиона и лидер в класирането.Галактикосите изглежда намират  печеливш облик-играят от мач на мач все по-добре и  поднесоха голямата изненада на кръга.

 

Играем за кеф-Черните ангели-3:13-ако Играем за кеф   вложат повече усилия  за отборна игра и подчинят изявите си на терена на тактическа дисциплина ще изглеждат съвсем прилично.Отборът и  бързо губи мотивация след като инкасира  лесен гол.Черните ангели са корав отбор и е сигурно ,че с тях всеки ще трябва да се съобразява.

 

Каргонь-Лос Магос-8:1-безспорна разлика в класите.Дебютантите  от Каргонь са много качествен тим,а младоците от Лос Магос трябва да се борят повече на терена .

 

All Steps- Траките-1:3-върза се хубав мач.Танцьорите  стояха равностойно ,но трябваше да отстъпят пред по-ефективния съперник.Похвален е изключително коректния тон на мача.

 

Палфингер-Щурмовик-4:2-най-сетне машиностроителите записаха точки.Имат хубав отбор ,който обаче  не успява да реализира потенциала си.Щурмовиците не се дадоха лесно и воюваха до последния реферски сигнал,като показаха ,че имат характер и с тях ще трябва да има едно наум всеки състав

 

Силма60-Голдерс-1:3-голдерсите продължават силната си серия.Имат много сработен и опитен тим,който играе и изключително колективно и това носи успехи на златните.Строителите в този мач не дадоха най-добрата си продукция,но безспорно са силен отбор.

 

 

Харвест-Екзекутор-3:1-жътварите изиграха много силен мач срещу изключително корав съперник.Дерби се получи.Мачът бе  много качествен в спортно-технически аспект.Жътварите  обаче като цяло имаха инициативата в двубоя и успяха да се възползват от това.може би фактът ,че екзекуторите нямаха смени си каза думата.

 

 

27 коментара

  1. Анонимен казва:

    Така е има 5 6 конкурентни отбора на едно ниво всички останали са за участието ,но все пак трябва да има отбори .Почти всички мачове съм гледал има отборчета изненадки които ще затруднят фаворитите ама все пак това е футбол и то ама аматьорски така ,че мач с мач не си прилича и понякога ще липсват важни играчи доста негативни и прости коментари чета истината е ,че има добри момчета по тия терени дори и тия които са дошли да се запишат за участие да играят за кеф трябва да се уважават интересни мачове се получават важното е да радва окото и да се наслаждаваме на любимата игра ,а не да плюем хората и отборите все пак това е спорт ,и щом някой има притенции ,че е голям спортист трябва да го покаже не само с игра а и с възпитание и с дисциплина !!!

  2. pencho казва:

    tazi godina shampiona shte e dryg nqma da e Klasika sus sigurnost harvesta ne sa koi znae kakvo silma60 sa gi bili ,trakite sa silen protivnik te shte sa v troikata harvesta sushto el klasika me sumnqva da sa tam tezi kargona ne sa loshi imat dobri momcheta za toq moment sa s dobri rezultati galaksi sushto ne sa losh otbor ekzekutora sushto sa s hubav sustav spored men tiq otbori harvest,traki,kargona,galaksi te shte sa v troikata klasicite veche trqbva da otstupqt vzeha dosta 1-vi mesta prez godinite red e na po-mladi i razlichni otbori :)

  3. Петър Хубчев казва:

    Ще има повиквателни още няма да съобщавам имена.

  4. Красен Кралев казва:

    За това ли инвестирах във вашия стадион 300 000 бг лева да нямате отбор поне във В група срамота за вашия град и цялата футболна общност тук друг път ако видя някой от Ямбол да ми звъни няма да му вдигна.

  5. Анонимен казва:

    v4era silmata biha harvesta v otlojeniq ma4 sas dva na edin

  6. Fen казва:

    Trakite ako si izigraqt machovete s klasika ekzekutor harvest v pulen sustav nqma da imat problemi i shte stanat purvi

    • Анонимен казва:

      te i izbroenite otbori ot teb ako sa v pulen sustav trakite to4ka nemogat da vzemat. je4ev i krasi andonov sa im kozovete , ickata su6to e dobre , ostanalite sa pulnej , dokato izbroenite ot teb 3 otbora moje i da nqmat ponqkoga kusmet no sa mnogo koravi i oravnoveseni. 4esno kazano mislq 4e te 6te vzemat medalite , trakite 6te butad prepunati ili ot kargona ili ot galaxy

  7. Скаут на Анджи Махачкала казва:

    Най _добрите играчи на отборите: 1 Тодор Пачев ел класик ,2 Василев каргонъ,3Симеон Григоров екзекутор 4 Краси Андонов траките 5 Еро Харвест 6 6 Ерджан голдърс има и още много таланти в тази лига страхотна игра показват голяма част от отборите. Успех на всички!

  8. Анонимен казва:

    Rezultata na All Steps i trakite ne e takuv

  9. Бонг казва:

    Samo specialisti i bukmeikuri a ne znaete topkata ot koq strana se rita toq shtql da stane 1vi drugiq 7 igraite igrata za kef i se naslajdavaite drebni dushi ako ima parichna nagrada shte se iztrepete po terenite izlishno se naduhvate

  10. Анонимен казва:

    Тука само специалисти пишат измислени екшан герой половината физическо не сте играли ама устите ви големи

  11. Бонг казва:

    Shte se vidi nakraq na turnira shte ima mnogo iznenadani i raztroeni :)

  12. Скаут на Манчестър казва:

    Изключително добри изяви на Валентин Василев от Каргонь. Това момче има потенциал и за по – горните групи. Носи отбора на гърба си !

    • Фен казва:

      Да Василев е доста талантлив млад играч с доста сериозна заявка за млад и надежден талант в град Ямбол късмет на момчето в това което прави нека все така радва с красива игра късмет :)

      • Димитър Бербатов казва:

        Съжалявам ,че не можах да поканя по – рано Валентин Василев да играе редом с мен и доста от легендите на българския футбол и звезди от световния футбол !!!

  13. Анонимен казва:

    Turnira kato cqlo e mnogo interesen no to e qsno koi otbori shte se borqt tiq kargona se mislqt za golqma rabota ama nqma da im se usmihne kasmeta… klasika harvest i trakite sa navhelo posle ekzekutorite sas silmata sled tova kargona i ostanali

  14. Анонимен казва:

    Скоро ще триумфираме

  15. :| казва:

    dosta otbori 6te zatrydnqvat klasika ve4e , v sega6niq si sustav galaxy mogat da pobedqt vseki , trakite pokazaha 4e mogat da biqt i bez krasi andonov , kargona i golders sa moje bi na edno nivo , venko dinkov pobedi ekzekytor s otli4ni individyalni proqvi , silmata osven zavi6eni kilogrami ni6to ka4estveno ne pokazvat

    • Анонимен казва:

      Какъв изчерпателен коментар! Ако беше и грамотно написан,можеше някой да му обърне внимание!

Остави коментар