14годишните момчета на Баскетболен клуб Тунджа-Ямбол се представиха много добре   в турнира за купата на БФБ в Ботевград.Те  спечелиха бронза като показаха добра игра.В мача за третото място ямболските таланти се наложиха над  домакините Балкан /Ботевград

Юношите старша възраст  на  баскетболния Тунджа останаха осми  в приключилите в столицата държавни финали за своята възрастова група.  В мача за седмото място  ямболските баскетболисти отстъпиха на столичния Левски.

 

Tags

 

5 коментара

 1. Анонимен казва:

  ВИЕ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ СЕГА ЛИ ГО РАЗБРАХТЕ ЯНЧЕВ ТОЙ ВИНАГИ Е ЛИЗАЛ ГЪЗОВЕ .ЕДНО ВРЕМЕ ГОВОРИШЕ ТОЛКОВА МНОГО ЗА ЧОЛАКА СЕГА МУ ЛИЖЕ ГЪЗА ,АКО НЯМА ПОЛЗА ОТ РОДИТЕЛИТЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ДЕТЕТО

  • обективен казва:

   Човече ,спри с глупостите!!! Янчев е единствения треньор който работи в зала Диана от сутрин до вечер.Няма събота ,няма неделя ,няма ваканции.Децата го обичат и уважават.Националите Павлин Иванов и Павел Маринов са негови открития ,както и десетки други.И така е от 40 години.Срамота е да се обижда човек като Янчев ,отдал целия си живот за доброто на децата ни.

 2. Анонимен казва:

  Бахти умрялата работа…Другите отбори привличат играчи, пък нашите тъпанари си чешат ташаците…Пародия пълна

 3. Име казва:

  Една от причините е, че „вездесъщият“ Здравко Янчев се интересува на първо място от възможностите на родителите и каква изгода може да получи, от това каква е мотивацията и възможностите на децата.

 4. ЩАТЕН казва:

  ТРАГИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПОДРАСТВАЩИ…..НЕСИРИОЗНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ РАБОТАТА НА ТРЕНЬОРИТЕ….КОЙ НА ЕКСКУРЗИЯ ИЛИ ЗАВЪРШВАНЕ НА УЧИЛИЩЕ….МИНАЛАТА ГОДИНА ТРЕТИ А ТАЗИ ГОДИНА НЯМА НИ В ДЕСЯТКАТА….ОТБОРИ КОИТО СМЕ ПОБЕЖДАВАЛИ С РАЗЛИКА СЕГА НИ ПОБЕЖДАВАТ С РАЗЛИКА….ЗАЩО….ДУМАТА ИМАТ ТРЕНЬОРИТЕ И ЗДРАВКО ЯНЧЕВ-ШЕФ НА ШКОЛАТА…..

Остави коментар