Стартира осмото издание на шампионата по минифутбол на Ямбол и региона ,организирано от Ямбол спорт. И щом е валидна поговорката ,че денят си личи от утрото ,може би трябва да чакаме най-силния в спортно-техническо отношение турнир в историята на местните първенства,защото участват отлично окомплектовани състави.Ето и резултатите от първия кръг:

 

ЛЯГалакси-All steps-0:5-танцьорите бяха подредили много правилно играта си за този мач  ,вкараха и два бързи гола  и това изнерви галактикосите ,които  не играха толкова отборно колкото съперника ,а и направиха няколко пропуска.Танцьорите  пък продължиха да  вкарват ,за да победят корав съперник с разлика.

Каргонь-Палфингер-4:3-дебютантите от Каргонь  и машиностроителите направиха запомнящ се трилър-много движение,добри изпълнения,обрати ,коректност-от такива мачове печели аматьорския футбол.

 

Голдерс-Играем за кеф-1:1- труден и сериозно вързан мач  ,в който не бе излъчен победител.И двата състава имаха своите шансове да спечелят ,но в крайна сметка може би равенството е най-справедливия резултат.

Траките-Щурмовик-3:1-траките извадиха много силна селекция,но срещнаха изключително сериозен отпор от  дебютанта Щурмовик,чийто тим впечатли.В крайна сметка   победа за Траките ,които направиха заявка да са един от основните играчи за отличията и не крият тази амбиция,а щурмовиците със сигурност ще бъдат труден съперник за всеки участник в първенството

 

Екзекутор-Ел Класик-0:3-/служебно-екзекуторите нямаше как да се организират за този мач и  коректно известиха ,че няма да играят ,като проявиха и феърплей,за което организаторите им благодарят.

 

Харвест-Черните ангели-7:2-жътварите от Харвест  със сигурност ще жанат много победи в турнира-силен и качествен отбор.Черните ангели се завърнаха в състезанията,направиха пропуски и  показаха ,че си имат  качествата ,за да бъдат сериозен  играч в шампионата.

 

Лос Магос-Силма60-3:6-младоците от Лос магос се поопънаха на строителите,но  все още нямат класата ,за да се противопоставят на такъв съперник.

 

 

 

Tags

 

8 коментара

 1. 959 казва:

  shte ima iznenadi budete sigurni :)

 2. Анонимен казва:

  az gi gledah si4kite otbori ama spored men klasika pak 6tesa 6anpioni

 3. Анонимен казва:

  ами добре е ,щото с жечев и краси андонов + късметчето стават много силен отбор-другите са ташак ама тия тримата вдигат нивото

 4. зрител казва:

  забравих харвест много добър отбор

 5. зрител казва:

  най завързаните мачове бяхя палфингер-каргон ъ,и голдерс-играем за кеф.голдерс и играем за кеф се захапаха и счупиха гредите и ръцете на вратарите си.този мач и каргон ъ палфингер бяха най завързани,жалко че ги гледах и двата на веднъж играеха се по едно и също време.траките ги хваща екзекутор иса дотам.от ангелите очаквах повече но съм сигурен че ще играят по добре за напред,разочароваха галакси респект за танциорите.силма не случайно трети зимата.ако класика е запазил отбора си пак ще са шампиони.дано ме опровергае някой от отборите.успех на всички.

 6. Анонимен казва:

  програмата по с време ако може

 7. Asdasa казва:

  Kakvi traki kakvi selekcii kolev ti dobre li si

Остави коментар