От днес започва записването за участие в осмия шампионат по минифутбол.В досегашната история на шампионатите отборът на Ел Класик е с четири титли,,а с по една шампионска купа са съставите  на  Братя Прошляк, Черните ангели и Ген.Инзово.

Сега  идва ред на осмото издание на турнира през годините.Очакванията са ,ч„е както последния зимен турнир бе най-качествен в спортно-техническо  отношение от всички шест досега ,така и предстоящата  минифутболнадпревара също ще бъде  на много високо ниво.

Заявки за участие се приемат до11ти май включително.За 11ти вечерта е насрочена  техническа конференция,а на 14ти ще стартират мачовете.

Първите  два кръга-на 14ти и на 21 ви май ще се играят   в предиобедните часове,за да могат момчетата с ангажименти към селските отбори да участват в шампионатните мачове на областта.След това двубоите се местят  от третия кръг-на 28ми май отново за   късния следобед.След консултации и доста препоръки от   участници през годините бе решено да се направи необходимата организация и състезанието да приключи до края на юли.Обмислени са и ще бъдат предложени два варианта  за провеждане на турнира- групова форма или  система  всеки срещу всеки ,но всичко ще зависи от бпроя на участващите отбори ,а и от заявеното желание от страна на представителите на отборите на техническата конференция идната сряда.

За условията за участие и подаване на  заявки за участие:

Тел.: 0895 618 607 и на : yambolsport@abv.bg

 

 

2 коментара

  1. опанка казва:

    хайде крайно време беше,
    направил съм отборч„е мечтица-голям бой ще ядат фаворитчетата,но всъщност важно е да се забавляваме,хе,хой,хайде наште!?

Остави коментар