Футболистите на Ураган /Бояджик завършиха наравно-1:1 при гостуването си   Свиленград. Мачът започва равностойно,но в 30тата минута  червен картон е показан на централния защитник на Ураган-Иван Жечев.Отсъдена е и дузпа , която е реализирана и  домакините излизат напред в резултата.Ситуацията обаче  мотивира момчетата на Тодор киселичков и те постепенно овладяват игровата инициатива и макар и с човек по –малко през второто полумвреме доминират на терена ,като дават изключителна битка.Стига се и до 80тата минута  когато Юли Шекеров възстановява равенството. Свиленград могат да са доволни ,че са оцелели в този сблъсък ,а Ураган показват и потенциал и характер ,което е обещание за бъдещето на отбора.

 

 

 

11 коментара

  1. anonimen казва:

    Kakvi pobediteli hubavo 4e sa sadiite inace ste gola voda

  2. Tundja-1915 казва:

    Elhovo 10 poredni zagubi sram za Selskiq hitrec koito oba4e nqma i gram dostoinstvo da si podade ostavkata ebahti debeloo4ieto

  3. Акселлу казва:

    Ураган карнобат 2:1 честито на победителите

  4. Anonimen казва:

    10 поредни загуби е голяма катастрофа

  5. Анонимен казва:

    Катастрофира елхово

  6. Tundja-1915 казва:

    Selskia e dokazan mo6ennik i komarjiq profuka sumati pari a kato trenior e katastrofa zatova i Elhovo nqmat spe4elena to4ka polovin godina.Pri nas otna4alo Jelsona mu kupuva6e ma4ove i sadii i bieha ama kato sprq parite i mu lasna gaza.

  7. Anonimen казва:

    Някой сериозно се е объркал че отбора на Бояджик ще се мести в Ямбол.Колкото до Елхово колкото футболистите на Елхово са футболисти толкова и Селския хитрец е треньор.В Ямбол само вървеше подир гъза на Жельо и Илия да им се подмазва и да може да цуца парички.

  8. qmbol казва:

    v elhovo sa bili skarani futbolistite s treniora i taka natatuk boikotirat moje i da prusnat panaira i za dogodina i v b okrujna da nqma otbor

  9. Shiffrin казва:

    Киселичков започва да променя доста неща в отбора. Друг е въпросът дали
    селската среда подлежи на култивация…ще стане ясно догодина, когато се
    преместят в Ямбол

  10. Анонимен казва:

    Bravo momcheta.Neka vi obijdat ,no vie smo taka prodajavaite. Kakvo stava sfutbola na Straldja. Mai otkakto go nama Kamerata kato trenor neshto ne se chuva za tah.

Остави коментар