Вече съобщихме за титлите  на Росица Канева,Георги Начев и медала на Антон Гатев в държавното първенство по  лека атлетика за различните възрасти в Добрич.

Титла и сребро  взе и друга бегачка на клуб Тунджа-на пистата в Добрич спечели и Виктория Георгиева-сребро на 400 и злато на 800метра при девойките старша възраст.

С титла е и Полина Тодорова в бягането на 800метра при жените.Вики и поля,които се готвят при Йордан и Галина Атанасови ще представят страната ни в предстоящата Балканиада в Истанбул.Роси и Георги ,които се готвят в ямболския клуб при Петрана Чамова  също ще участват в Балканиадата и от тях се чакат добри изяви.

Сребро в Добрич спечели и щафетата на  4по 400метра при жените.Щафетата на Тунджа бяга в състав: Деница Георгиева ,Виктория Георгиева, Антония Иванова  и  Полина Тодорова.Постигнатото  от  атлетите на клуб Тунджа може  да определи като  изключително като се има предвид ,че ямболските атлети тренират  при едни от мизерните условия и въпреки това продължават да печелят титли и отличия.

Полина Тодорова с титла на 800 при жените

 

 

0 Коментари

Вие може да бъдете първия написал коментар.

Остави коментар