Баскетболистите на Ямбол продължават със серията загуби в първенството на НБЛ.Отборът на треньора Петров  инкасира  загуба при гостуването си във Варна срещу местния Черно море Тича.Ямболският тим губи с 69:78.Първата четвъртина е спечелена от ямболския тим,на полувремето варненци излизат с три точки напред в резултата.Третата част на мача  решава на практика изхода на срещата-варненци добавят още девет точки към  аванса си.В последната част ямболските баскетболисти успяват да стопят три точки от пасива  си…В крайна сметка  нова загуба .

Сега на дневен ред е  домакинството срещу другия аутсайдер в групата-Левски.Една победа срещу сините може до голяма степен да спаси сезона,защото ще означава участие във финалния турнир за купа България.мачът обаче със сигурност ще бъде много труден и ямболските баскетболисти и техния треньор трябва да усетят подкрепата на фенове и спортна общественост.

 

 

5 коментара

  1. Име казва:

    8-то място спасяване на сезона?

    • Alberto казва:

      Спасяване е разбира се, след като сме отбора с най-малък бюджет, без чужденци, без равностойни смени…какво очакваш, титла ли?

      • Stoian Dimitrov казва:

        Спартак Плевен -равностойни смени ли имат ? Със седем човека биха Балкан в Ботевград :)

      • Име казва:

        Кой ти говори за титла ? Искам ги мобилизирани и борбени. Че напоследък гледахме една апатична игра.

      • Анонимен казва:

        написал си откровена лъжа, Черно море е отборът с най-малък бюджет, разликата е, че имат собствени кадри които играят за много по-малко пари от който и да е привлечен играч. Но там 1/3 от малкият им бюджет е за школата а в Ямбол 99% е за мъжете. И после ще чакаме пак татювото.

Остави коментар