Община Ямбол ще прекрати порочната практика спортна зала „Диана” и градския стадион да бъдат “разграден” двор-това обяви кметът на града Георги Славов пред екип  на ТВ Диана. Какво е заложено в Бюджет 2017-та за издръжка на баскетболния клуб очаквайте в предаването „Студио баскетбол” с водещ Димитър Радев в петък вечер от 21 часа по ДТВ и в събота от 17часа. Средства за Опазване на спортната база и спортните съоръжения в Ямбол и въвеждане на контрол за достъп до тях са предвидени в Бюджет 2017-та. Години наред базата и съорженията се стопанисват от Обединения спортен клуб, но той, е по-скоро обединение, а не подходящия стопанин. Припомняме, че м.г. общината създаде ОП „Спортни имоти”. Ако останат средства ще се ремонтира един сектор от стадиона, подмяна на настилката на лекоатлетическата писта. В този бюджет са заделени малко средства за ремонт на сградния фонд на стадиона, като през 2018-та година ще се извърши основен ремонт.

 

4 коментара

  1. иван казва:

    Който не пази,няма право да ползва! Всички вън и само спортистите да я ползват!

  2. ямболия казва:

    Я се стегнете, точно защото досега всеки влизаше и излизаше, когато си иска и никой не им търсеше сметка на всички „граждани“, затова цялата база е в това състояние. Я който много знае, да си отвори вратата на къщата и всеки който пожелае да влиза вътре да си вършее, да видим какво ще остане от имуществото и! Същото е и там! Не се ли промени нещо в тази система, никакъв положителен резултат няма да има!

  3. gogo казва:

    bravo gospoda 4inovnici , ne vili e malko neudobno

  4. иванов казва:

    ай стига бе-не стига че това управление занемари съвсем стадиона, че забрави и зала диатна,че даде грешнни пари на данъкоплатците за проект за нова зала,което няма как да стане и ще е абсолютно нерентабилна,а сега и ако искаш да потичаш на стадиона-няма да те пуснат.идват избори,след това и местни-гласувайте пак за тия-вижте и как ни направиха първи по такса смет в страната.не съм видял да е станало по-чисто в града…не стига че в кметството са се окупирали и е може би единственото в страната без приемен ден на кмета ,а сега и това….отвратително и възмутително

Остави коментар