Баскетболистите на Ямбол загубиха домакинството си срещу ботевградския Балкан.Ямболския тим  загуби с 55:62.момчетата на Петър Петров за пореден път играха добре ,но загубиха . Още от началото Балкан  пое  лидерството  и не позволи на Ямбол да стигне до обрат.Отборът на домакините опита всичко по силите си ,но трябваше да отстъпи.Гостите спечелиха категорично битката в подкошието,бяха и далеч по-организирани в атака и изключително агресивни в защита и това им донесе успех.като цяло няколко момчета от ямболския тим са длъжници и на отбор и на феновете,защото не  допринесоха за активите на своя тим.Видя се ,че  Ямбол има потенциал и вероятно резерв ,за да играе по-добре ,но  и като че ли  съставът  не си повярва ,че може да спечели мача.След тази среща Ямбол е на последната позиция в НБЛ.

 

 

10 коментара

  1. smsa казва:

    Много сме спукани тази година . Доста бях обнадежден от селекция и старта . За съжаление май треньора ни не е за това ниво. За пример Черно Море не смятам, че имат по-добър отбор ,а ни бият два пъти. Сега и ако Левски ни бият ще е добре да променим нещо.

  2. Анонимен казва:

    АЗ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА НЕ БЕШЕ ЧОЛАКОВ….А НЯКОЙ РИБАР ДОШЪЛ ДА СЕ СТОПЛИ В ЗАЛА ДИАНА В СТУДЕНОТО ВРЕМЕ…..ЗАЩОТО КАТО ШЕФ НА НБЛ НЯМА ПРАВО ДА БЪДЕ НА ПЕЙКАТА…КАМО ЛИ ДА ДАВА УКАЗАНИЕ ЗА ИГРАТА НА ОТБОРА….НЕЩО ПАК КРОИ…НО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ…ИДВАТ ИЗБОРИ….ИЛИ СМЯНА НА ТРЕНЬОРА…..

    • ь казва:

      не харевам чолаков и не гооправдавам, но папазов също е седял на пейката, когато беше шеф на лигата

  3. Кирил Младенов казва:

    Другарят Иван Чолаков да вземе решение какъв е в този клуб?Много е смешно да се гледа как Петров стои отстрани като наказан ученик , а Чолаков чертае комбинациите.Всъщност се видя от резултата и това дали ги знае.Няма смисъл при това положение да се харчат пари на вятъра и да се творят глупости.

  4. Анонимен казва:

    те от кой ли не паднаха-слаб отбор-селекцията никаква,а има момчета дето не изпотиха на мача с балкан и определено наистина да вземат да си ходят или да сменят професията-другото е бездушието ,а пък да не говорим за игрови облик или пък комбинации-то кой да ги завършва-класа няма товае

Остави коментар