В неделя-на 4ти декември стартира шестото издание на шампионата по футзал ,организиран от Ямбол спорт,диана Кабел и Оптинет.Състезанието ще се провежда в  спортния комплекс на ПГСГ „Кольо Фичето”/Сградото.Мачовете ще се играят  в неделните дни  и  обикновено ще започват от 13 часа/възможе е и по-късен вариант/. Ще се играе по системата всеки срещу всеки- това са 13 кръга.С оглед ,че някой от неделите са празнични дни  снощи на техническата конференция представители на отборите решиха,че  някои от срещите в отделните кръгове ще се играят вечер   след 18.30часа. Планира се турнирът да приключи до  средата на февруари.Ето и програмата за първия кръг:

Първи кръг-неделя-04.12.2016:

13.00-ЛЯГалакси-Тайфун

13.50-Боец-Рибарите

14.40-Грийн бойс-Атлетико

15.30-Екзекутор-Язаки

16.20-Ген.Инзово-Силма60

17.10-Аll steps-АБЦ

В този кръг Ел Класик почива по програма.Отборите трябва да се явяват навреме за мачовете ,защото толерансът е само от 5 минути.

Наредбата за провеждане на шампионата  ще бъде публикувана дне  по-късно в сайта!

 

 

 

23 коментара

  1. FEN казва:

    Kolev, pozdravleniq che si promenil reglamenta na 4+1. Obache zalata ne trqbvashe da q smenqsh. To tova dori ne e zala, to si e fizkulturen salon. V ezikova gimnaziq 4+1 shte e perfekten zimen turnir ! Smenqi q dokuto ne se otkajat polovinata otbori.

  2. manqka казва:

    Boec sa mn slabi taq godina,nqmat nishto obshto ot prednite turniri

    • FILERA казва:

      NA VSEKI MOJE DA SE SLY4I DA ZAGYBI… PROSTO ZALATA BE6E SKAPANA I BQHA LI6ENI OT MAL6ANS MOM4ETATA.. PURVOTO POLYVREME INKASIRAHA 7 GOLA.. ZA NAPRED 6TE SI PODOBRQT FORMATA I V NIKAKUV SLY4AI NE SA ZA PODCENQVANE

  3. Анонимен казва:

    All Steps – АБЦ 9:5

  4. Анонимен казва:

    Kolev debel bokluk samo parite vzimash v sgrado ne moje da se igrae futbol zashto turnira ne si e pak v ezikova gimnaziq debel bokluk obirash ni parite a nakraq nikvi usloviq

  5. Анонимен казва:

    Дайте резултати

  6. Анонимен казва:

    минимум 2 мача няма да познаеш глупак

  7. Анонимен казва:

    Oshte purviq mach sgreshi

  8. PROGNAZVA4EV казва:

    tana ot vule si kazvam prognozata bez da sum vidql o6te sustavite

    ЛЯГалакси-Тайфун 1
    Боец-Рибарите 2
    Грийн бойс-Атлетико 1
    Екзекутор-Язаки 1
    Ген.Инзово-Силма60 1
    Аll steps-АБЦ 2

Остави коментар