Двата състава от Ямболско ,които се подвизават в третиуя ешелотн на българския футбол-съответно тимовете на Елхово и Ураган/Бояджик  претърпяха загуби в поредния кръг на  първенството на Трета югоизточна аматьорска футболна лига.Ураган играе добре при гостуването си в Димитровград,но няма шанса да  реализира няколко добри ситуации и в крайна сметка губи с 0:1.Елховци губят с 0:4 при гостуването си на Розова долина в Казанлък

В А областната мъжка футболна група се изиграха срещите от предпоследния кръг.В него лидерите Стралджа и Крумово загубиха точки.Стралджанци  не успяха да надделеят срещу бойкия тим на Ботев от Ген.Инзово,а  срещу гагарин от Крумово съставът на  звездашите от Каменец направи запомнящ се мач и записа успех с   разлика. Симеоново спечели срещу проспериращия състав на Межда,а Победа поеха глътка въздух след труден  успех  срещу Зимница.Ето и резултатите от кръга:

 

ФК „Ботев“ – Болярово 4:3 ФК“Тракиец“ – Кукорево

 

ФК“Победа“ – Победа, Ямб. 4:3 ФК „Бенковски“ – Зимница, Ямб.

 

ФК“Искра- Симеоново“ – Симеоново, Ямб. 2:0 ФК“Межда“ – Межда

 

ФК“Стралджа-2015″ – Стралджа 1:1 ФК“Хр.Ботев“ – Генерал Инзово

 

ФК“Червена звезда“ – Каменец, Ямб. 6:1 ФК „Гагарин“ – Крумово, Ямб.
ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ- А ОФГ: М П Р З Г.Р Точки
1. ФК“Стралджа-2015″ – Стралджа 9 7 2 0 28-5 23
2. ФК „Гагарин“ – Крумово, Ямб. 10 6 3 1 31-18 21
3. ФК“Искра- Симеоново“ – Симеоново, Ямб. 9 7 0 2 26-9 21
4. ФК“Межда“ – Межда 9 7 0 2 40-11 21
5. ФК“Червена звезда“ – Каменец, Ямб. 9 6 0 3 25-11 18
6. ФК“Хр.Ботев“ – Генерал Инзово 9 4 3 2 16-13 15
7. ФК „Ботев“ – Болярово 9 3 1 5 14-23 10
8. ФК“Тракиец“ – Кукорево 9 2 0 7 16-18 6
9. ФК“Изгрев“ – Меден кладенец 9 1 1 7 10-37 4
10. ФК“Победа“ – Победа, Ямб. 9 1 1 7 12-38 4
11. ФК „Бенковски“ – Зимница, Ямб. 9 0 1 8 7-42 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 коментара

  1. Анонимен казва:

    СТРАЛДЖА НЯМАТ ОТБОР ,ТОВА Е ОТБОРА НА СЕЛО ВОЙНИКА ,ЧЕ В НЕГО ПРЕОБЛАДАВАТ МОМЧЕТАТА ОТ СТРАЛДЖА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ Е СТРАЛДЖА!

  2. Анонимен казва:

    sram me e che sym ot straldja ne sym vijdal po slab otbor ne sashko a mai nanio e carvula da se mahat vsichki

  3. anonimen казва:

    Ne sme gledali gostyvaniata no gledah prednite domakinstva na dvata otbora sresty Nova zagora i Arda po kypeni sadii ne biah vijdal osobeno na maca na Elhovo vapreki goliamoto pomagane pak ne mojahte da biete a kogato drygi otbori im pomagat sadiite si peceliat macovete znaci ste slabicki i sprete da placete ce ste jalki i smesni.

  4. Backpullver казва:

    Айде тия с коментарите за рогачи и спортсменство да мълчат ,че до скоро ги ядоха същите лайна само сега дето са им по редки !!!

  5. Анонимен казва:

    Тенево-Иречеково 5:1,в отложен мач.

  6. Ямбол казва:

    Ей тия Боляровци са големи селяндури биха съдията скачаха на делегата заплашваха съдиите.Публиката жалка и смешна футболистите рогачи от класа никакво спортсменство никакъв футбол ритане до убиване срещу футболистите от Кукорево.Ама иначе ревът като ги думкат кметове звънят да БФС-то оплакват се а те пълни рогачи!

    • Анонимен казва:

      Съдията не е бит, нито е удрян. След края на срещата пред съблекалнята на съдиите футболист на Болярово се е опитал да го удари, но не е успял и е ударил полицаят който е бил охрана на мача и му се е случила случка след като е бил наврян от полицая в съблекалнята. Изял е шамарите, дори неговите съотборници не са успяли да го спасят. Така че предстой да се види какво наказание ще ги накажат Болярово от футболбия съюз за изцепките им.

    • . казва:

      bratle samo shte ti kaja che vax na macha daje igrax za kukorevo naistina nqmashe tako ritane i sudqta ydarixa na dejyrniq skochixa a nakraq ydarixa i ediniq ot policaite imashe 3ma ili 4ma ragachi na terena koito bqxa nadrysani na max te razvalixa celiq mach pluexa nashite ciganche i fi pyknaxa da gi ritat no nqma strashno shte ima sledvasht mach vuv Kukorevo i togava shte razberat kakvo e rikate i chypene na kraka

  7. eeep казва:

    Tezi koito govorqt mnogo che sudiii pomagali na Uragan i elhovoo da ne komentirat sled kato ne sa gledali machove kato gostuvat dvata mestni otbora kakvo stavaa kakvo sadiistvoo e :)

  8. a казва:

    Dimitrovgrad biha Elhovo kato domakini sled kato 0 na 1 za elhovo i dadenii famozni dve duspii za pobedata im s 2 na 1 …. s Uragan pakk duspiii za da pobedqt

Остави коментар