Д.Динев и Драгомир Драганов с титла от Франция

Продължават много силните международни изяви на две изключителни ямболски момчета в тениса  корт.В силния международен турнир за 12годишни . във френския град Градинян  Драгомир Драганов отновое с  титла.На  двойки в тандем с бургазлията  Динко Динев  от ТК„Черноморец/ Бургас триумфираха при момчетата с победа на финала над португалците Диого Мораиш и Мартим Соуза с 6:0, 6:4,като при това   Драго и Динко демонстрират много силна игра.

Другият ямболски талант-Светлин Керемедчиев  също е с приз от сериите Тенис Европа.В силен турнир  на Канарските острови Светльо е втори в индивидуалната надпревара ,като отново демонстрира  силна игра  и отличен потенциал.

И друг път сме писали ,че за съжаление  и двамата суперталанти –и Драго , и Светльо се състезават за   чужди клубове,а не за ямболския,а ако двамата се съберат стават безспорно  отбор от сериозна международна величина.Причини да не играят за Ямбол обаче със сигурност има  и трябва да се направят изводи за това.

Светльо и треньорът му П.Рангелов

 

3 коментара

  1. отговор казва:

    Емилия Любенова!В Топ-10 до 12г за 2016г(девета)!В началото на януари игра 1/4 финал на сингъл и бронзова медалистка на двойки от Държавно първенство.Тази година е картотекирана за Авеню-Бургас,но продължава да си тренира с „неквалитетния“ треньор!!!Други въпроси?!!!

  2. АБВ казва:

    Стига сте дъвкали едно и също “ Защо не играели за Ямбол?“.
    1. В Ямбол няма квалитетен треньор, който може да ги развива.
    2. И да се състезават за Ямбол какво от това. Две птички пролет не правят. Дори в тяхната възрастова група не може да се събере отбор, който да участва в държавните отборни първенства, камо ли в друга.
    Очевидно е, че клубът не иска да развива детски състезателен тенис. Ръководителите на клуба трябва да осъзнаят, че достигайки определено материално положение, те трябва да започнат да дават на обществото ( в частност на децата), а не да гонят само и единствено печалбата.

  3. jijiho казва:

    Браво на момчетата-е все пак обаче някой трябва да обясни защо не искат да играят за Ямбол.То всъщност не знам дали в момчента ямболския клубима читав състезател на добро ниво

Остави коментар