Бъдете с Honda! Има защо!

След като Honda CR-V направи зашеметяващо представяне през 2015 г., сега търговците на коли в Европа отчитат повишен интерес към новата Honda Jazz 2016. Тази кола е с коренно променена предна част. Фаровете са по-ниски, а задните светлини имат по-елегантни и уникални форми. Фалшивата радиаторна решетка е изработена така, че да угоди на всички претенции и вкусове.Страничните форми също са променени по посока на повече спортен стил и елегантност на колата.

Масивната предна броня с всмукване на въздух и талантливо направени фарове за мъгла изглежда невероятно. А вратата на багажника е с внушителни размери и елегантно вградени стопове. Трябва да се отдаде заслуженото на майсторите, които са работили по дизайна на задната оптиката. Светлините са доста модерни. Състоят се от две части. Малките вертикалните линии са разположени на задния капак, а останалата част от светлините се плъзга надолу и минава отстрани на тялото.

Това трето поколение на Honda Jazz има много по-голямо пространство за водача и пътниците. Дължината на новия хечбек е 3915 милиметра с междуосие от 2530 милиметра. Инженерите на компанията разкриват, че са работили най-много по окачването на автомобила, за да се усъвършенства поведението на колата на пътя и да се осигури повече удобтво на водача и пътниците. Под предния капак двигателят е бензинов I-VTEC с обем 1.3 литра. Той пренася въртящия момент на колелата на предната ос чрез 6-степенна механична скоростна кутия. Все пак засега само Honda CR-V от 2015 г. разполага с 9-степенна скоростна кутия. По данни на този портал търсенето на части за тази кола е най-активно, като то се концентрира не в основни елементи от техническата част, а предимно елементи от интериора на колата. И това е напълно обяснимо, като се имат предвид всички луксозни нововъведения в Honda CR-V от 2015 г. На първо място това е 1,6-литров i-DTEC четирицилиндров дизелов двигател с мощност 160 к.с. от серията Earth Dreams Technology на Honda, която осигурява изключителна производителност и ниски емисии на CO2. Информационната система Honda Connect. CR-V 2015 демонстрира изцяло нова звукова и информационна систем. И не на последно място японците изненадват с изцяло нова и уникална в световен мащаб функция за безопасност.

 

 

 

 

1 коментар

  1. ванката казва:

    добра статия! и интересна-нека има повече такива

Остави коментар