Изиграха се поредните мачове от шампионатите в А и Б областните мъжки футболни групи.

В срещите от четвъртия  кръг в първенството на А областната  нямаше  сериозни изненади.Може би изненадва само голямата загуба на Победа срещу Симеоново,но на този мач е имало доста изпуснати нерви и от Областния съвет на БФС обявиха ,че ще се занимават със случая.Ето и резултатите в групата:

 

ФК „Бенковски“ – Зимница, Ямб. 1:1 ФК“Хр.Ботев“ – Генерал Инзово

 

ФК“Тракиец“ – Кукорево 0:1 ФК „Гагарин“ – Крумово, Ямб.

 

ФК“Изгрев“ – Меден кладенец 1:3 ФК“Червена звезда“ – Каменец, Ямб.

 

ФК „Ботев“ – Болярово 0:1 ФК“Стралджа-2015″ – Стралджа

 

ФК“Победа“ – Победа, Ямб. 1:11 ФК“Искра- Симеоново“ – Симеоново, Ямб.

Временното класиране в А областна-четвърти кръг:

Отбор М П Р З Г.Р Точки
1. ФК“Искра- Симеоново“ – Симеоново, Ямб. 4 4 0 0 19-3 12
2. ФК“Стралджа-2015″ – Стралджа 4 4 0 0 16-1 12
3. ФК „Гагарин“ – Крумово, Ямб. 4 3 1 0 15-6 10
4. ФК“Червена звезда“ – Каменец, Ямб. 4 3 0 1 12-6 9
5. ФК“Межда“ – Межда 3 2 0 1 11-5 6
6. ФК „Ботев“ – Болярово 3 1 0 2 5-7 3
7. ФК“Хр.Ботев“ – Генерал Инзово 3 0 2 1 4-8 2
8. ФК“Изгрев“ – Меден кладенец 4 0 1 3 3-14 1
9. ФК“Победа“ – Победа, Ямб. 3 0 1 2 4-16 1
10. ФК „Бенковски“ – Зимница, Ямб. 4 0 1 3 1-17 1
11. ФК“Тракиец“ – Кукорево 4 0 0 4 2-9 0

В Б областната  Бояново явно здравата я закъсва ,а кабиле и тенево явно отново ще спорят за титлата.Резултатите там:

 

ФК „Тунджа 2006″ – Тенево 2:1 ФК“Партизан“ – Скалица

 

ФК „Спортист“ – Роза 8:0 ФК“Бояново-2012″ – Бояново, Ямб.

 

ФК“Кабиле“ – Кабиле 7:4 ФК“Бакаджик“ – Чарган

 

ФК“Ударник“ – Иречеково 2:1 ФК“Червена звезда-2″ – Каменец, Ямб.

Временно класиране след третия кръг:

Отбор М П Р З Г.Р Точки
1. ФК“Кабиле“ – Кабиле 3 3 0 0 19-5 9
2. ФК „Тунджа 2006″ – Тенево 3 2 1 0 8-4 7
3. ФК“Ударник“ – Иречеково 3 2 0 1 5-11 6
4. ФК“Бакаджик“ – Чарган 3 1 1 1 10-9 4
5. ФК“Червена звезда-2″ – Каменец, Ямб. 3 1 0 2 3-4 3
6. ФК“Партизан“ – Скалица 3 1 0 2 7-4 3
7. ФК „Спортист“ – Роза 3 1 0 2 8-6 3
8. ФК“Бояново-2012″ – Бояново, Ямб. 3 0 0 3 1-18 0

 

 

 

 

62 коментара

  1. Анонимен казва:

    Престъпление и наказание ;)
    Щом има наказания, всичко е наред.
    Дано следващия път да са по-въздържани в реакциите си, че все пак футбола ни събира на терена и той трябва да е основното което да обсъждаме, а не глупавите прояви на футболистите!

  2. Анонимен казва:

    FC Iskra Simeonovo

  3. Анонимен казва:

    Решения на ДК
    12.10.2016

    Наложени наказания:

    „А“ Областна група мъже.

    1.Съгласно чл.21 буква“а“ от ДП наказва със ССП за 1/една/ среща Янислав Вълев от ФК“Победа“ за втори жълт картон респективно ЧК.

    2.Съгласно чл.22 ал.2 буква“к“ и чл.23ал.2 буква „д“ от ДП наказва със ССП за 8/осем/ срещи състезателя Стойко Стойков от ФК“Победа“ за получен ЧК и по доклад.

    3.Съгласно чл.22 ал.2 буква“к“и чл.23.ал.2 буква“в“ от ДП наказва със ССП за 5/пет/ срещи състезателя Румен Точев от ФК“Победа“ по доклад.

    • петър иванов казва:

      Има си наказания за провинилите се и точка.Аз лично очаквах в доклада да има името и на онзи стоян генов,който провокираше рефера-вдигни ми червен картон да видиш кво ще стане-можеше и него да го забрадят.Другото точно муцо почна да се обеснява при дузпата ,а тя беше стопроцентова как е била ръката и как не бил я ударил умишлено топката и оттам тръгнаха нещата

    • гошо казва:

      в дисциплинарната комисия са спазили правилника и показаха характер-браво.аз също гледах мача – има си рефер и неговите решения трябва да се уважават.Тук победенци показаха завиден селски манталитет,газираха се и си отнесоха последствията

  4. Анонимен казва:

    Пълно с разбирачи тук.Как отбор с седем осем човека да противодейства на 11 момчета които играят стабилно и да паднат с малък резултат.Няма как да стане.Мача беше решен с двата червени картона.От там нататък всичко беше въпрос колко ще вкарат Симеоново.Не зням кво толкова ви пречи Точев.Не видях на записа нищо от това което се пише тук че се е държал по селски и кво ли още не.Нещо като не ви харесва в него кажете му го.То тук е лесно да се криете и да драскате.В крайна сметка това са мачове от селската група и такива неща ги има на всеки един мач.Повечето дори не знаят какво беше навремето селски мач.Едва ли сега биха говорили така.Браво на Симеоново за феърплея.

    • Анонимен казва:

      Това ако е фейрплей. Да ти вкарат 11 гола. Да се бяхте разбрали по малко да ви вкарат да не ставате за резил. Имахте двама изгонени с червени картони и един Муцо който сам напусна, аз ги броя 8 човека на терена освен ако някой не го бройш за футболист и е гледал мача от близо.

      • Анонимен казва:

        Не съм от отбора на Победа.Просто изказвам мнение.Това момче Петър Димов почти цял мач игра с разтежение .Победа нямаха резерви и след двата червени картона и контузията на Муцо нещата станаха зле.Симеоново можеха да вкарат два пъти толкова

  5. Анонимен казва:

    ПОБЕДА са отрепки ! край спора е приключен

  6. Анонимен казва:

    iskra simeonovooooooooooooo

  7. Анонимен казва:

    Abe chudno mi e zashto na zapisa e otryazan kartona na Bongisa

  8. Muco казва:

    Zdraveite pichove.Byah vatre 80 minuti i ne chuh Rumen da e obijdal nyakoi.I da vi kaja che za zagubata sme si vinovni edinstveno nie.No Varbanov sgreshi s vtoriya jelt karton na Yanislav.A i sas kartona Bongisa.I Patyagi igraem kolkoto mojem.

    • Анонимен казва:

      Отбора ви не е лош, и ще дам за пример капитана ви Христо мисля че се казваше и едно младо момче Делян, докато Точев се разправяше със съдията за всяко негово отсъждане тези момчета се опитваха да играят футбол без да се разправят и да викат по съдията. Капитанът ми направи добро впечатление че се опитваше да тушира напрежението. А относно Точев след края на мача псуваше от съблекалнята по съдията като обезумял. Отборът ви не е лош но нищо не печелите като се разправяте постоянно със съдиите. Днес ще е Върбанов, утре ще е Петров, вдугиден Янев. Не ги оправдавам но потърсете и грешки във вас. Ако не ги намерите има решение откажете да ви свирят ямболски съдии и Альошата да ви праща сливенски, бургаски и старозагорски да ги видите и тях какви са хубавци.

      • георги казва:

        точев ми е ясен там простотията е пълна и се надявам бфс то да го издумкат смаксимално наказание този селяндур

        • Мартин казва:

          Кой ти е ясен бе лизач.Познаваш ли го изобщо че да ти е ясен?Пак Точев ви е виновен.Гледах мача от началото до края и хайде някой точно да ми покаже къде Точев се държи непристойно,къдее се чува неговия глас?Естествено че имаше моменти да спори със съдията.Това са общо три пъти.Първо за дузпата която се вижда че по скоро я няма второ при червения картон на защитника,защото по измислен картон няма и тука като гледам май никой не разбра защо му го даде.Не е изобщо заради реплика.И трето при червения картон на Стойко,но и там не сте наясно защо стана цялата история.Съдията го настъпи нарочно и първи го изблъска и затова момчето се издразни.Просто тоя така наречен съдия не спря цяло полувреме да правокира момчетата от Победа.Относно Точев нито е блъскал някого или да е заплашвал.Гледайте пак и слушайте добре и тогава коментирайте.

          • Анонимен казва:

            Точев е див селянин, който си вярва. Пълен смешник. Точка.

          • Анонимен казва:

            Волни съчинения по преразказана картинка явно така са ти го разказали. Те ги бият като тъпан на младежка сватба те пак съдията им виновен. Ама на кривата ракета космоса и пречел. Стига сте се оправдавали с него. Разбирам да сте паднали с 1 гол ама те ви вкарали 11 гюлета. Само говорим волни съчинения ще видим какво ще реши дисциплинарната комисия по въпроса. След като ви е виновен съдията вземете записа от Митко Спорта напишете една жалба срещу него къде е сгрешил и да го накажат. Всичко друго е само празни приказки.

            • Анонимен казва:

              Abe priyatel ti nyakade da prochete che sadiyata ni e vinoven za zagubata.Macha si varbeshe normalno bez drazgi mejdu dvata otbora.Na nas ni beshe predelno yasno che s tozi sastav trudno mojem da bzemem neshto.I toz palyacho se isra na meteneto

              • Анонимен казва:

                Ами чета на Мартин коментара че съдията ви настъпвал, блъскал, провокирал. Той голям палавник излезнал този, опасен е значи. От къде тази смелост в него. Уж в победа са само „Големи Мъже“, а така като чета разбирам, че цял мач рефера ги е малтретирал физически и психически.

          • Анонимен казва:

            Ех този съдия голям хулиган бил ама така кажете да се пазим от него че вземе да контузи някого :)

    • Fen казва:

      Muco ти си един женчо, защо излезе без причина, ти си абсолютен страхливец живa путка!!!!

    • фори казва:

      А не го ли чу че не престана да нарежда рефера много грозно и кой е длъжен да търпи простотията на някакво ренде и защо не се намеси ще ти кажа щото не ти отърва и щото и ти не си по различен,знаем ти номерата

  9. Анонимен казва:

    ЗАЩО НЕ ОБЕДИНЯТ ДВЕТЕ ГРУПУ В ЕДНА !? В АНГЛИЯ КАК В ДОЛНИТЕ ДЕВИЗИЙ ОТБОРИТЕ СА ПО 24 ОТБОРА.. А И ТУК РАЗТОЯНИЯТА НЕ СА ТОЛКОВА ГОЛЕМИ

    • Анонимен казва:

      Защото като се направи група с 24 отбора ще се увеличат мачовете който трябва да изиграе един отбор а това е свързано с разходи, пътни, съдийски такси, картотеки и други.

      • Анонимен казва:

        така ще е по интересно бе професоре
        иначев долната група какво да им гледаме , Кабиле бият наред и няма конкуренция . смешни отбори като бояново и зимница ваобще не трябва да съществуват.. по добре от два три отбора да се направи един качествен и така

        • Анонимен казва:

          Благодаря ти за научната степен но не предендирам за това. Иначе съм напълно съгласен с теб. Разликата между първите няколко отбора от А групата и останалите става фрапантна на никой не му се гледат неравностоини мачове. За Кабиле какво да се коментира две години стават първи в Б групата но отказват участие в А. Това си е техен избор. Явно това си ги устроива. За това е аматьорски футбол. По селата не се гони високо спортно майсторство. Лошото е че няма школи в областта и от долу не излиза нищо. За жалост след няколко години няма да има футболисти които да играят и по селата.

  10. Анонимен казва:

    Иван Петров съдията е най продажната курва от всички !

  11. Анонимен казва:

    Сгрешил или не, съдията е затова там, да взема решения, щом Върбанов е грешил толкова често, то него има кой да му дава оценка. Но да ходиш да му търсиш обяснение след всяко отсъждане…всички знаете ,че нормален съдия няма да си върне решението назад!
    Така че реакциите срещу съдиите ще носят само негативи на отборите, дали ще са Победа или някой друг отбор, няма никакво значение.
    Каквото ни е нивото на селския футбол, такова ни е нивото и на съдиите!!!

    • Анонимен казва:

      Ako ne si naqsno sadiite v nashata selska grupa ne gi nakazvat poradi prostata prichina che nqma da ima koi da sviri,a otnosno toq sadiq beshe neadekvaten.Ne moje delegata da ti kazva koga da svirish kraq na poluvremeto i oshte kup drugi gluposti.Tochev reagira naistina no be go e zaplashval ili blaskal.Shte se vidi na zapisa

      • Анонимен казва:

        Не съм съгласен с теб, гледах мача и през първото полувреме в оспорване на съдийските решения от футболистите на Победа минаха повече от 5 минути най-нормалното нещо беше да бъде продължено първото полувреме с изгубеното време в разправии. Делегата го накара да свири край на полувремето защото обстановката беше достатъчно изнервена след неадекватното поведение на Стойко а и вратаря на Победа и няколко играчи тръгнаха да напускат терена. Бъди по точен като казваш А кажи и Б (кой са тези куп други глупости). Относно съдиите в групата кой искате да ви свири оркестър Канарите ли??? Жалко че Марк Клатенбърк беше зает с евроквалификация иначе него щяха да ви пратят. Айде със здраве професионалисти!!!

        • Анонимен казва:

          Aide sega katosi gledal macha kaji zashto byaha dadeni chervenite kartoni?

          • Анонимен казва:

            Първото момче от Победа го изгониха за два жълти картона, първият за брутално влизане отзад в краката на Кирчо (Мохамед Камара), дори според мен Върбанов можеше да му даде директен червен за безумното влизане, но явно го пожали, вторият жълт му го даде понеже нещо му каза и изрита топката, но си мисля че не прецени че вече има един жълт. Но това не оправдава реакцията на играча. За Стойко го гледах и останах и аз изненадан. Върбанов построяваше стената а той го блъскаше без причина явно са си разменили някакви реплики но едва ли са били любовни.

  12. Jambo казва:

    Днес от 14:00 или 14:30 ще се излъчи запис на срещата симеоново-победа. Всеки може да прецени сам за себе си какви са претенциите на победа и дали са основателни. Надявам се да не изрежат баталните сцени.

    • Анонимен казва:

      То при този резил какви претенции да имат,да си ходят победенските роги в б група

      • Георгиев казва:

        ами гледах мача – не видях проблемни отсъждания-просто така го е видял ,така е свирил…другото е ,че наистина не може да се държиш така на терена пред публика ,сред която и деца

        интересно ми е дали альошата ,кумбарито и другите от дисциплинарната комисия ще покажат характер и ще спазят наредбите,щото наказания трябва да има.колкото до точев той е ясен-двама-трима са в областната група дето правят постоянно проблеми- за мен е необяснимо защо на него ,на наско безмерски не им се забрани да играят футбол в областните групи

        • Анонимен казва:

          Моля наско да не намесвате,перфектен е от началото на сезона

        • Ганчо казва:

          Я пак го гледай.Явно май тая игра не ти е ясна.Ако тук кажеш че няма проблемни отсъждания здраве му кажи.Че тоя съдия незнаеше къде се намира.Не може да покажеш два жълти картона и да забравиш да вдигнеш червен,има и още един картон но е изрязан.Тоя Върбанов е нещастник и не за първи път опорочава мач

          • Анонимен казва:

            Ей няма угодия на Победа Върбанов е нещастник, Петров е корумпиран, Янев бил пиян, другият не бил адекватен не знаел къде се намира. Ей Богу единствения отбор в областа който си избира кой съдия да му свири. Явно сте специален отбор и пак претенции имат. Нямате угодия. Къде играете че кой искате да ви свири мачовете в селската шампионска лига!!!

        • Безмерския казва:

          Георгиев не те познавам но явно не ми следиш мачовете и играта и тогава да пишеш глупости.Аз картони за груби нарушения нямам моето момче и ако имаш да ми кажеш нещо ми го кажи в лицето,явно ме познаваш добре за да пишеш по прякор.

      • Анонимен казва:

        След като гледах запис на мача сега откровено мога да заявя че на Победа им е виновен Върбанов дори и за глобалното затопляне :) ))

  13. Калоян казва:

    Чета от време на време коментарите на разни знайни и незнайни професори по футбол,които явно нямат с калво друго да се занимават и тук си избиват комплексите.Който не е играл футбол само той може да пише такива смешни изявления относно някои от момчетата в нашия град които наистина разбират от тази игра.Чел съм комичните коментари и за Николай Вълев-Гонзо,за Динко Дерменджиев,за Станимир Димитров, сега чета и за Румен Точев….що като сте такива отворени всичките не сте им го казали лично на тях ами драскате тук.Сигурен съм че ги засичате постоянно ама така тук е по лесно.

    • Мартин казва:

      Как ще им го кажат?Те тук не си пишат имената,а пък камо ли да се изправят да кажат нещо.И за Каприза говорят глупости ама да се молят той да не ги разбере кои са,че тогава става интересно.То с такива разбирачи ще оправим футбола в Ямбол хахаха

  14. aнонимен казва:

    Децa:Зимницa-Урaгaн 1:5,Стрaлджa-Тенево 4:1,Елхово-Лозенец 23:0,Ямбол 2004-Трaкиец 1:12

  15. Боро казва:

    Казвах ви че тези от победа са пълни роги и те го потвърдиха на сто процента.лицето румен точев се държа като умопобъркан в межда и показа,че няма нищо общо с феърплея-сега ми е любопитно какво наказание ще му наложат-лично за мен той е за гонене от аматьорска футбол доживот.да го накажат селяндури прост,а пък за глупостите дето ги ръсеше заслужава максимално строго наказание а и реферът може да си търси правата и да иска обезщетение чрез иск,а бе голяма простотия.другото лице стойко и от него не очаквах че може да се изложи,но той го направи-тотална излагация

    • Динко казва:

      Започнах да се обеждавам,че тук наистина е пълно с големи разбирачи….ти явно си гледал друг мач…Къде видя Точев че не проявява феърплей?Ритна противников играч ли,скара се с някое момче от Симеоново ли…….Не съм привърженик на нито един от двата отбора,но футболистите нямаха никаква вина за тоя скабюндален мач,а онова момченце в жълто,което с измислените си отсъждания развали целия двубой.Победа че са слаби слаби и така или иначе щяха да паднат,но феърплея си го имаше през целия мач,а относно Точев това че търсеше обяснение от съдията заради смешните му отсъждания не мисля че е проява на селяния.Беше един от малкото футболисти на Победа които играха добре.Ако той и още един двама не бяха спрели това второто момче което го изгониха нещата за съдийчето ставаха зле.Така,че гледай те реално на нещата.Симеоново играха правилно и с можещи футболисти и с 8-9 човека противници си правеха каквото искат.Главен виновник за грозните сцени беше съдията.

      • Мирчо казва:

        Тоя Върбанов развали мача не му за първи път.Момчетата и на двата отбора бяха абсолютно коректни и това се видя от цялата публика.Иначе Победа са много слабички

        • Анонимен казва:

          Не съм му защитник на Върбанов но си прав развали мача защото свири по правилата. На отбора на Победа не им трябва съдия те и без това играят ръгби. Какъв футбол какви пет лева, три паса не могат да си дадат съдията им виновен. По голям виц не бях чувал. Момчета тези мачове са за забавление и разтоварване не за избиване на комплекси. Селските терени не са място за доказване някой ако се мисли за голям футболист няма да играе на село. Тези мачове са за да се поизпотим и да ни е сладка бирата, а не пред деца да се псуваме като каруцари, и да се плашим кои е по по най. Айде малко по небрежно не се вземайте толкова на сериозно.

      • Анонимен казва:

        Tochev spasi pone tri opasni ataki i dori vkara i gol.Chudno mi e kak pishete che se e darjal selski kato toi dori nqma karton v macha

        • Георгиев казва:

          а това че плашеше съдията нищо ли е,точно той нагнети мача -кой му позволява да реди обиди и заплахи- трябва да се накаже и то строго ,за да няма в бъдеще подобни ексцесии.

          при това не му е за първи път ,а става в много от мачовете- все той ли и докога ще го търпят от бфс
          да му дават пътя и да си рита на село на кабата-такива в мачове нямат място

    • Анонимен казва:

      Мила селска футболна картинка показаха на Точев че го снимат и си показа цялата магария.

  16. Анонимен казва:

    Нещо за детската група няма ли да напишеш. Как за завършили свещите.

Остави коментар